Nişan ya da su gelmesi nasıl oluyor acill

rubiupup

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
37
6
6
24
Arkadaşlar su gelmesi internette okuduğum kadarıyla sızıntı şeklinde olabiliyormuş. Nişan gelmesi de kan gibi değil sümük gibi farklı renk de olabiliyormuş. Ama internete güven olmuyor . Size sormaya karar verdim.

Sabah kalktığımda kilodumda kalem ucu gibi 3 tane pıhtı vardı ama kalem ucu gibi. Ve kilodum ıslaktı. Acaba altıma mı kaçırdım dedim kokladım hayır farklı kokuyor pis değil ama farklı. Neyse sonrasında duşa girdim. Normal takıldım wc gittim peçeteye bu sefer sümük gibi sarımsı grimsi bi yapı geldi. Akıntı olmadığına kesinlikle eminim akıntımı biliyorum bu farklıydı. Farklı da kokuyordu. Pis koku değil yine.

Panik atağım da olduğu için şuan hiçbirini yaşamamış gibi kendime telkin veriyorum ve buraya da öyle yazıyorum. Doktora gitsem mi yoksa beklesem mi? Nişan gelmesi ve su gelmesini yaşayan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?
Bir de göbeğim sert sabahtan beri.

Benim bildiğim Nişan kan gelmesi oluyor öyle fazla değil bir zaman sonrada su bosalmasi oluyor istemsizce zaten doğum başlıyor kaç aylık hamilesin

Benim bildiğim Nişan kan gelmesi oluyor öyle fazla değil bir zaman sonrada su bosalmasi oluyor istemsizce zaten doğum başlıyor kaç aylık hamilesin
Ya bir de doktorum bebeğin normale göre 2 hafta ileride olduğunu erken doğum olabileceğini söyledi. Nişan veya şu gelmesinde direkt acile gelmemi söyledi. Ama ben emin olamıyorum daha dün gittim herşey güzel sorun yok dedi. Bugün böyle oldu.

O zaman doktora gitt bence zamanı gelmiş Nezaman doğum olacağını makinaya bakıp söylüyorlar sen yinede git bakarsin yatırımla hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…