nişan yüzüğü değiştirilir mi ?

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Ben çok beğenerek almıştım ama hasır model oluşundan dolayı arasına bir şeyler giriyor ve kötü gözüküyor ne yapsam acaba ? değiştirebilir miyim birde nişanlımla farklı model aldık daha sonra pişman oldum ya

değiştirmek derken satıp yenisi alınır mı demek istiyorsunuz herhalde

neden değiştirilmesin ki

Allah kelamı mı bu, yüzük işte

ben manevi anlam yüklemem öyle şeylere

ha siz yüklerseniz de onu da koyarsınız bir kutuya yenisini de alırsınız kullanışlı modelden

kaybeden bir sürü kişi var onlar yenisini alıyorlar mecburen

ama bunu karşı tarafa aldırmak nişanlı iken çirkin olabilir evli olsanız dersiniz kullanışsız yenisini alalım diye ama nişanlı iken karşı tarafa batabilir bu tavır o nedenle onlardan yeniden para istemeden halletmelisiniz

zaten satıp alırım para bende istemem istenmez de zaten bozdurup alırım

Bence değiştirmeyin.
Nasılsa zamanla parmaktan çıkıyor.
Yerini tek taş alıyor beş taş alıyor fantazi yüzük alıyor.

düğüne yakın değiştirirsin canm

Aldığın yere bir sor istersen , biz de alyansları nişandan 1 gün önce aldık, parmağıma uygununu bulamadık beğendiğim modelin. kuyumcu büyük olanı verdi, küçüğü gelene kadar bunu kullanırsın dedi. 1hafta 10 gün büyük bendeydi. küçüğü gelince haber verdi gittik değiştirdik. eşimle alyanslarımız aynı ama altın olduğu için eşim takmıyor alyansı. sözde taktığımız gümüşü kullanıyordu. onu da bu yaz tatilinde denizde düşürdü , bütün tur ekibinin çabasına rağmen bulamadık. şimdi çelik aldı bir tane onu takıyor. ama ne ben beğendim modelini ne kendisi , seçenek de yok kaldığımız yerde. ilk fırsatta tekrar değiştirecek eşim , ince düz bişey istiyor..

Benim alyans da dümdüzdü mesela ben de tekrar aldığımız kuyumcuya verdim , şu tırtıklı yüzey var ya üstü ondan olsun dedim. 1 aydır heyecanla bekliyorum. inşallah hayal ettiğim gibi döner..

Bence değiştirmeyin.
Nasılsa zamanla parmaktan çıkıyor.
Yerini tek taş alıyor beş taş alıyor fantazi yüzük alıyor.
söz yüzüğü olarak tektaş varda bide nişanlımla farklı almıştım pişman oldum herkes ayrı yüzük mü olur deyince

söz yüzüğü olarak tektaş varda bide nişanlımla farklı almıştım pişman oldum herkes ayrı yüzük mü olur deyince
Amannn dinleme milleti , olursa olur kime ne... bu dönemlerde çok fazla yoruma açık olmamanı bu tür sohbetlere girmemeni ve hatta kimseden fikir almamanı şiddetle tavsiye ederim

öyle yapim bende bari ya içime sinmemeye başladı

öyle yapim bende bari ya içime sinmemeye başladı

olmaz değiştirilmez değiştirirsen nişanlıyıda değiştirmen gerekli tövbe tövbe

Bu senin zevkine kalmış birşey.
Neden değiştirilemesin ki?
Eğer memnun değilsen ve kullanışlı bulmuyorsan, nişanlına aç konuyu, yine gidin beraber aldığınız yerden veya farklı bir yerden değiştirin.

Abim benim alyasımla " kesilmiş su borusu " diye dalga geçerdi mesela , sizin zevksizliğiniz dedim geçtim annem çok kalın buldu " ben böyle seviyorum" dedim. ağzı olan konuşur yoruma açık olursan

Düğün zamani değiştirirsiniz. simdi biraz daha idare etmek gerek. bende cok beğeniyorum yüzügumu, nisanlimla yuzuklerimiz ayni. o benimkinin gumusunu yaptırmışti. ancak cok kullanissiz. ama düğünü bekliyorum.

Abim benim alyasımla " kesilmiş su borusu " diye dalga geçerdi mesela , sizin zevksizliğiniz dedim geçtim annem çok kalın buldu " ben böyle seviyorum" dedim. ağzı olan konuşur yoruma açık olursan
Benimkini de teyzem ve annem çok takılmıştı yaşlı işi diye bir de otobüste ayakta gidiyordum yaşlı bir teyze vardı bu sana yakışmamız bunu benim yaşımdakiler takar diyince bozulmuştum

Ben beğendim canım ama zevk meselesi ya, cidden takılma bence milletin lafına. bak ilk resim benim alyansım , ikincideki tırtıklı olan da yapılması için tekrar alyansımı gönderdiğim, ilkine su borusu dedi abim 4 sene çoook beğenerek kullandım. ama aldığımdan beri aklımda idi ilerde üstüne tırtık yaptırmak , içimde kalmasın bir deneyeyim diye gönderdim , aldım bir risk inşallah hayal kırıklığı olmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…