- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
zaten satıp alırım para bende istemem istenmez de zaten bozdurup alırımdeğiştirmek derken satıp yenisi alınır mı demek istiyorsunuz herhalde
neden değiştirilmesin ki
Allah kelamı mı bu, yüzük işte
ben manevi anlam yüklemem öyle şeylere
ha siz yüklerseniz de onu da koyarsınız bir kutuya yenisini de alırsınız kullanışlı modelden
kaybeden bir sürü kişi var onlar yenisini alıyorlar mecburen
ama bunu karşı tarafa aldırmak nişanlı iken çirkin olabilir evli olsanız dersiniz kullanışsız yenisini alalım diye ama nişanlı iken karşı tarafa batabilir bu tavır o nedenle onlardan yeniden para istemeden halletmelisiniz
düğüne yakın değiştirirsin canmBen çok beğenerek almıştım ama hasır model oluşundan dolayı arasına bir şeyler giriyor ve kötü gözüküyor ne yapsam acaba ? değiştirebilir miyim birde nişanlımla farklı model aldık daha sonra pişman oldum ya
Aldığın yere bir sor istersen , biz de alyansları nişandan 1 gün önce aldık, parmağıma uygununu bulamadık beğendiğim modelin. kuyumcu büyük olanı verdi, küçüğü gelene kadar bunu kullanırsın dedi. 1hafta 10 gün büyük bendeydi. küçüğü gelince haber verdi gittik değiştirdik. eşimle alyanslarımız aynı ama altın olduğu için eşim takmıyor alyansı. sözde taktığımız gümüşü kullanıyordu. onu da bu yaz tatilinde denizde düşürdü , bütün tur ekibinin çabasına rağmen bulamadık. şimdi çelik aldı bir tane onu takıyor. ama ne ben beğendim modelini ne kendisi , seçenek de yok kaldığımız yerde. ilk fırsatta tekrar değiştirecek eşim , ince düz bişey istiyor..Ben çok beğenerek almıştım ama hasır model oluşundan dolayı arasına bir şeyler giriyor ve kötü gözüküyor ne yapsam acaba ? değiştirebilir miyim birde nişanlımla farklı model aldık daha sonra pişman oldum ya
söz yüzüğü olarak tektaş varda bide nişanlımla farklı almıştım pişman oldum herkes ayrı yüzük mü olur deyinceBence değiştirmeyin.
Nasılsa zamanla parmaktan çıkıyor.
Yerini tek taş alıyor beş taş alıyor fantazi yüzük alıyor.
Amannn dinleme milleti , olursa olur kime ne... bu dönemlerde çok fazla yoruma açık olmamanı bu tür sohbetlere girmemeni ve hatta kimseden fikir almamanı şiddetle tavsiye ederimsöz yüzüğü olarak tektaş varda bide nişanlımla farklı almıştım pişman oldum herkes ayrı yüzük mü olur deyince
öyle yapim bende bari ya içime sinmemeye başladıAldığın yere bir sor istersen , biz de alyansları nişandan 1 gün önce aldık, parmağıma uygununu bulamadık beğendiğim modelin. kuyumcu büyük olanı verdi, küçüğü gelene kadar bunu kullanırsın dedi. 1hafta 10 gün büyük bendeydi. küçüğü gelince haber verdi gittik değiştirdik. eşimle alyanslarımız aynı ama altın olduğu için eşim takmıyor alyansı. sözde taktığımız gümüşü kullanıyordu. onu da bu yaz tatilinde denizde düşürdü , bütün tur ekibinin çabasına rağmen bulamadık. şimdi çelik aldı bir tane onu takıyor. ama ne ben beğendim modelini ne kendisi , seçenek de yok kaldığımız yerde. ilk fırsatta tekrar değiştirecek eşim , ince düz bişey istiyor..
Benim alyans da dümdüzdü mesela ben de tekrar aldığımız kuyumcuya verdim , şu tırtıklı yüzey var ya üstü ondan olsun dedim. 1 aydır heyecanla bekliyorum. inşallah hayal ettiğim gibi döner..
öyle yapim bende bari ya içime sinmemeye başladıAldığın yere bir sor istersen , biz de alyansları nişandan 1 gün önce aldık, parmağıma uygununu bulamadık beğendiğim modelin. kuyumcu büyük olanı verdi, küçüğü gelene kadar bunu kullanırsın dedi. 1hafta 10 gün büyük bendeydi. küçüğü gelince haber verdi gittik değiştirdik. eşimle alyanslarımız aynı ama altın olduğu için eşim takmıyor alyansı. sözde taktığımız gümüşü kullanıyordu. onu da bu yaz tatilinde denizde düşürdü , bütün tur ekibinin çabasına rağmen bulamadık. şimdi çelik aldı bir tane onu takıyor. ama ne ben beğendim modelini ne kendisi , seçenek de yok kaldığımız yerde. ilk fırsatta tekrar değiştirecek eşim , ince düz bişey istiyor..
Benim alyans da dümdüzdü mesela ben de tekrar aldığımız kuyumcuya verdim , şu tırtıklı yüzey var ya üstü ondan olsun dedim. 1 aydır heyecanla bekliyorum. inşallah hayal ettiğim gibi döner..
olmaz değiştirilmez değiştirirsen nişanlıyıda değiştirmen gerekli tövbe tövbeBen çok beğenerek almıştım ama hasır model oluşundan dolayı arasına bir şeyler giriyor ve kötü gözüküyor ne yapsam acaba ? değiştirebilir miyim birde nişanlımla farklı model aldık daha sonra pişman oldum ya
söz yüzüğü olarak tektaş varda bide nişanlımla farklı almıştım pişman oldum herkes ayrı yüzük mü olur deyince
Abim benim alyasımla " kesilmiş su borusu " diye dalga geçerdi mesela , sizin zevksizliğiniz dedim geçtimsöz yüzüğü olarak tektaş varda bide nişanlımla farklı almıştım pişman oldum herkes ayrı yüzük mü olur deyince
Benimkini de teyzem ve annem çok takılmıştı yaşlı işi diye bir de otobüste ayakta gidiyordum yaşlı bir teyze vardı bu sana yakışmamız bunu benim yaşımdakiler takar diyince bozulmuştumAbim benim alyasımla " kesilmiş su borusu " diye dalga geçerdi mesela , sizin zevksizliğiniz dedim geçtimannem çok kalın buldu " ben böyle seviyorum" dedim. ağzı olan konuşur yoruma açık olursan
Ben beğendim canım ama zevk meselesi ya, cidden takılma bence milletin lafına. bak ilk resim benim alyansım , ikincideki tırtıklı olan da yapılması için tekrar alyansımı gönderdiğim, ilkine su borusu dedi abimEki Görüntüle 1924367 yüzükte bu
hımm seninkilerde güzelmiş aynı şeyi söz yüzüğümdede yapmıştı annem o yüzden fazla takmayacağım bu sefer soğuyorumBen beğendim canım ama zevk meselesi ya, cidden takılma bence milletin lafına. bak ilk resim benim alyansım , ikincideki tırtıklı olan da yapılması için tekrar alyansımı gönderdiğim
Eki Görüntüle 1924369
Eki Görüntüle 1924370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?