nişan yüzüğü değiştirilir mi ?

hımm seninkilerde güzelmiş aynı şeyi söz yüzüğümdede yapmıştı annem o yüzden fazla takmayacağım bu sefer soğuyorum
Sözde benim annem yüzünden eşime yüzük takmamıştık. sözlendik eşim okuyordu okuluna döndü arkadaşları hep yüzük sormuş hani sözlendin yüzük nerde diye. ben anneme sözde ne takılır dedim tektaş dedi, tektaş alınmayacağından korkarak. birer de gümüş yüzük alın diyen olmadı biz de akıl edemedik. neyse sözden 1-2 hafta sonra eşimin okuduğu şehre gidip orda almıştık kendimiz bir çift gümüş yüzük.

değiştirilir ya hu nolacak. ben de 5 yıllık evliyim alyansımı değiştirmek istiyorum. o zamanlar beyaz altın çok seviyordum şimdi sevmiyorum. üstelik eşimle aynı yüzüklerimiz de.

Nişan alyansı düğünde değişmeyecek mi zaten?
Bizim 3 4 takım alyansımız var takılıyoruz kafamıza göre.. Pek manevi anlam yüklediğimde yok aksesuar niyetine.

Bana kalsa ben de değiştirmek istiyorum gitmişim kocaman almışım şu incecik klasiklerden almak istiyorum. Ama eşim istemiyor, ona göre aldığımız alyans bir ömürlük. Ama işte zevk bir sene de bile değişiyormuş pişmanım ama neye yarar.
Bence olur ondan değişebilir. Hatta belki nişanlında isterse komple modeli de değiştirebilirsiniz. Ben de aynı yüzükleri severim kabul ederse komple yüzük stilini değiştirebilirsin.
İstemezse de bence beştaş yada tamtur da zarif bir alyans seçeneği hem model farklılığı da önemsiz olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…