• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan

Hemen hemen her ailede bir bosanma vakasinin yasandigi bir dönemde nisan atmanın, boşanmanın ayıplanması gercekten çok ilkel. Ben 11 sene önce nisan attım. Yüksek lisansımı bitirmişim cevremde kimse konuşmadı. Köyümüzden uzak akrabamız boşanıp ailesinin yanına döndü o da konuşulmadı. Yani eğitim, köy şehir önemli değil. Toplumun kültürü önemli. Mesela iç anadoluda 2. Büyük il merkezinde benim gördüğüm kadarıyla ayrılıkların dedikodusu yapılıyor. Ama zaten onlar sürekli dedikodu yapıyorlar :KK70: Ayrılık işleri de 2 gün konuşulur unutulur. Kötü gözle bakmaya gelince de bazi insanlar bu şekilde bakacaksa nisan atmanin bi onemi yok. Onlar her seyi kotu görüyorlar. Bu saçma korkuyu atın üzerinizden. Toplumdaki bu saçmalığı da bizler bitireceğiz unutmayın. Siz kötü görmezseniz kimsenin de görmesine izin vermezsiniz.
Benim annemle babam bosandı. Anneannemler kımseye söylemeyin öldü deyın dıyor. Saklıyorlar ayıp bırsey mı anlamadım

Nişanlına üzüldüm açıkçası boşuna zaman harcamışlar ailece.

Nişanlınıza onu istemediğinizi söylediniz. Ve o çıkış yolu aramaya mı karar verdi?:KK57:
Nasıl oluyor o?:KK57:
Zorla kendini mi sevdirecek, nasıl olacak? Oluyor mu böyle?
Nişanlınızın davranışı hiç normal değil..
Ya kendine aşırı güvensiz ya da bunu şimdi sineye çekip evlenirseniz bunun acısını çıkaracak..

Ben nişanlınızın tavrını normal görmedim..
Sizde şu an karar vermelisiniz.
Nişanlınızı oyalayarak vebal almayın derim.
İstemiyorsanız bitirin..
Siz bitireceksiniz adam bitiremeyecek demek ki..
+++++ ben olsam o genç adamın yerinde yüzüğü fırlatıp atmıştım aileleri ayağa kaldırmıştım ve ortalığı ateşe vermiştim. Şaka bir yana çok sert tepki verirdim yani oyuncak mıyım kızım ben alla alla diye bağırırdım en başta

• Beğen
Reactions: 000
Ben nişan attım diye şu an bana nasıl bakılıyormuş yani??😂😂😂
Nişan atan kızlara sizde ne deniyor bilmiyorum ama kendi mutluluğunu başkalarının ağzından çıkacak iki çift söze bağlayan insanlara bizde cahil deniyor.

Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Evlendikten sonra ayrılacağına nişanlıyken ayrıl daha iyi mutsuz mutsuz bir ömür geçmez bir süre görüşmeyin kendini dinle sonra ayrıldığına da pişman olma da. Biraz kararsız birine benziyosunuz iyice düşünün taşının sevmiyorsanız, mutsuzsanız ayrılın.

Evlemipp
Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
evlenip ayrılsan daha mi iyi ? Ailen arkanda duruyor mu ? Duruyorsa neyi bekliyosun bozmak için gorumcemde aynı senin gibi oldu attı nişanı ve bizler hep arkasindaydik kayınvalide elalem ne der diye ayirmiyodu bide o severek nişanlandı sonra soğudu 1.5 yıl uzadı kusuyorlar konuşmuyorlar mesajlasmiyolar dışarı çıkmıyorlar eee nasıl geçicek bu olur böyle soğuyunca telefiisi olmuyor millet 9 çocukla ayrılıyor da sen nisandan mi ayrılamayacaksın?

Adam da bir garip. Kendisini istemeyen nisanlisiyla beraber kafa kafaya vermis cikis yolu ariyor?! Bu ne be?

Nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar diye evlenirsin,
Bir yıl sonra burada boşanan kadınlara nasıl bakıyorlar diye sormak için konu açarsın.
Nişan atan kıza demek ki anlaşamamış ayrılmış diyorlar, bu kadar basit, zaten nişanlılık tanıma evresidir.

Back
X