• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan

Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz? Biz 21.yüzyılda yaşıyoruz. Sizin çağınızda nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar acaba? Bizim çağımızda gayet normal bir durum. Evlenip 3 çocukla baba evine gelmekten daha kolay nişan atmak. Haberiniz olsun.

Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz

nişan atan kızlara normal bir kız gibi bakıyoruz ama

ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Nişanlına bunu anlattın ve o da çok kötü durumda çıkış yolu mu arıyorsunuz?
Kusura bakmayın ikiniz de ilginçsiniz.
Daha iyisini bulamam karşıma kimse çıkmaz diye korkup evlenmek nedir?
Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin.

Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar Allah aşkına, kötü yollara düşmüşler gibi konuşmussunuz.
Sevmiyorsanız, istemiyorsanız fırsatlar cazipse kimsenin başını yakıp zamanını çalıp duygularıyla oynamayın derim.

Ben egenin orta yerinde doğdum büyüdüm. Hiç duymadım görmedim böyle bi adet. Bence bu bir adet değil. Küçük bir koloni insansı kendilerince böyle bişey uydurmuş verilen sözden dönülmez deyip yine her zaman olduğu gibi binmişler kızların tepesine
Ay deliricem
Adet değil zihniyetle alakalı.

Nişan atan kıza kötü bakma devri bitti ya hiç yok benim çevremde böyle tipler artık. Ayrıca konuşurlarsa konuşsunlar mutsuz olsanız,evlenip ayrılsanız plaket mi verecekler? 25 yaşındasınız daha neden birini bulamıyasınız yapmayın kendinize bu kötülüğü.

Ilk evliliğini mantık ikincisini aşkla yapmış birisi olarak uzak dur derim.
Senin o mükemmel gördüğünherkesin tanıdıkça kusurları ortaya dökülecek. Illa kötü insanlar olacaklar demiyorum Ama herkesin iyi ve kötü taraflarını göreceksin. Aşk yoksa evlilik çekilmez bisey bence . Aşk varsa da tadından yenmez. Eşimle her konuda anlaşıyoruz uyumluyuz asla demem ama onu üzmemek için ben ona alıştımo bana.
Çok az konuşan adam benimle sohbet ediyor akşamları. Ilgi manyağı olan ben onun yalnız kalma ihtiyacına saygı duyup arada zaman tanıyorum.
Ailelerimiz de çok benzemiyor kültür yapı kimse alt üst degil ama herkes farklı. Biz kimin ailesinin Yanina gidersek ona uyum gösteriyoruz . Çünkü birlikte mutlu olmak istiyoruz.

Lâkin ilk evliliğini 1 yıl zorla sürdürmüş birisiyim. Her anlamda berbat bir deneyim.

Nişan atan kıza kötü bakma devri bitti ya hiç yok benim çevremde böyle tipler artık. Ayrıca konuşurlarsa konuşsunlar mutsuz olsanız,evlenip ayrılsanız plaket mi verecekler? 25 yaşındasınız daha neden birini bulamıyasınız yapmayın kendinize bu kötülüğü.
Ya o kötü konuşanlar herseyi saman altından yürütenler bence. Yoksa insan zaten tanımak için nisanlanmiyor mu??

Nişan atınca adam aldatmıs olsa bile kız suçlu oluyor. Anadolu da böyle maalesef...
Anadolu’nun göbeğindeyim, hiç böyle bişi duymadım görmedim, kısmet der geçerler hiç kimsenin kötü baktığını görmedim duymadım. Öyle küçük bi grup denk gelmiştir size büyük ihtimalle.

Anadolu’nun göbeğindeyim, hiç böyle bişi duymadım görmedim, kısmet der geçerler hiç kimsenin kötü baktığını görmedim duymadım. Öyle küçük bi grup denk gelmiştir size büyük ihtimalle.
Valla 4 farkli sehirde yaşadım ikisi ege,biri karadeniz,biri ic anadolu. Gelenek değil ama zihniyet bu. Böyle düşünen çok. Düsünmeyen de çok. Konu sahibine nasıl bakarlar falan denmiş diye dedim.

Nisan.attiktan sonra her kiyafete kirmizi kusak baglamak gerekiyor 😒

Kuzum eger yapamayacaksan.adami oyalama kendini de tabiki zaten durumu da soylemissin ne diyor?

ciddi degilsinizdir umaraim kirmizi kusak konusunda? kim gerektiriyor bunu?

nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum
Bunun ne önemi var? İnsanlar hep konuşur zaten ama bunu yaşayacak olan sizsiniz. Sizin kararınız elalemin çenesinden daha önemli. İstediği gibi baksınlar bir nişan atmakla adınız neye çıkacak sanıyorsunuz? İnsanların bakış açısı hayatınızdan önemli mi?

Yanlış düşünüyorsun, nişanlılık zaten yakından tanıma dönemidir,uymuyorsa kafana atarsin yüzüğü, ilerde keşke dememek için

Sevmediğin biriyle ömür mü geçer? Otur bunu düşün o zaman nişan atmak istemiyorsan

Back
X