- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Açsaydın "kusura bakma abiye giyemeyeceğim ve bu yüzden gelemiyorum" deseydin.
Ne saçma şart koşmuş ya sanane yani ne giyerse giyer millet.
Bence hayatında olsa da olmasa da farketmez üzme kendini boşuna.
Abartma canım nikah şahidiydin de gitmedin gibi konuşuyorsun.Acamadim utandim. Ne diyecegimi bilemem diye. Bana oyle sartlar koymasaydi ben zaten en önce gitcektim. Ben asla kimsenin giycegine karismam. O elbise giy deyince mecbur tamam dedim ama kafamda bitmisti. Kotu hissediyorum kendimi vicdan azabi gibi yari yolda birakmis gibi.
15 yıllık arkadaşımsa ben olsam karşıma alır şu tavrına kırıldım, şu davranışların beni rahatsız ediyor diye açık açık konuşurdum. Nişanına da ben ne giymek istiyorsam giyip yine de katılırdım. İlerleyen zamanlarda tavırların da bir değişiklik olacak mı hatalarını anlayacak mı diye şans verip yine olmuyorsa öyle arkadaşlığımı bitirirdim.Biraz çocukca olmuş bence.
Siz zaten gözden çıkarmışsınız gibi bu kişiyi...şu durumda belki nişanına gitmediniz diye o da size mesafe koyabilir. araya soğukluk girebilir yani. Ama siz zaten uzak durmayı tercih ediyorsanız çok da sorun etmeyin. inceldiği yerden kopsun yapacak bişey yok.Onun yaptigi sacma ama benimki daha sacmaydi farkindayim. Ama konusamadim. Ona laf yetismiyor. Hayir hayir oyle yapcaz diyor. Bende boyle yaptim.
Arkadaşın enteresan bir kişilik... Sen de kapının önündeki nişana gidiverseydin, hem de istediğin şekilde.
Sonra yeri geldiğinde lafını söylerdin, koştuğu şartlara ve annemin çağrılmamasına alındım gibisinden.
Ben böyle özel günlerde unutmayı normal kabul ediyorum, çok telaşlı stresli zamanlar. Gerçek arkadaş olsaydı, davet bile beklemeden, yardıma ihtiyaç olduğunu düşünüp giderdi. Sizler ailece hiç samimi değilmişsiniz
Aman boşver böyle bir insansa sen gitseydin de o seninkine gelmezdi. İsabet olmuş
Kizlar merhaba.
Benim karsi komsumuz olan kisinin kiziyla 15 yili gecik arkadasligim var.
Ayni zamanda aileler birbirini taniyor. Biz tasindik 7 yil önce baya yıllar gorusmuyorduk. Koptuk. Sonra son 1 yildir konusmaya basladik cocukluk arkadasi nede olsa.
Bu arkadas icin konu da acmistim. Ailesi paragoz kendisi nisanlisini över evlenmeyi bir sey sanar beni ezer diye.
Bugun arkadasin nişanı oldu. Mahallede kapisinin önünde. Beni tabi çağırdı ama sartlari vardi. Abiye giymemi istedi kuaforde tam teskilat hazirlanmami topuklu giymemi vs. Bende istemiyorum cunku mahalle kenar bir yerde burasi soguk aksamlari sacma olurdu. Normal pantolon bluz şık giyinirim dedim. Yok olmaz oyle dedi çıktı isin içinden.
Ayrıca o kadar gorusuyoruz biz her seyimize cagiririz onlari ama annesi arayip benim anneme buyrun gelin nisanimiz var demedi. Annem o yuzden biz gelmeyiz dedi. Bende soğudugum icin gitmedim. Zaten 1 haftadir konuşmuyorduk. Aksam ustu aradi acmadim.
Ayip ettim biliyorum ama boyle seylere hic gelemem. Sizce de cok buyuk ayip mi etmisim. Diger günler arar sorarsa ne demeliyim.
Babam oda sana gelmez dedi belki artık konusmaz . Ama ben sanki silmeye hazirim arkadaşı.
Bilmiyorum kizlar uzuldum yinede durum ordan nasil gözüküyor
ANNENİN DAVET EDİLMEDİĞİ YERDE SENİN NE İŞİN VAR ? BİDE SEN HAKLISIN SALLAMA BENCE NE O ÖYLE '' ABİYE GİY TOPUKLU GİY YOKSA BENİM NİŞANIMA VE NİŞANLIMA LAYIK DEĞİLSİN HANİ BİRDE MAHALLEDE YAPTIĞIMIZA BAKMA ASLINDA ÇOK SOSYETİKİZDİR BİZ'' GELİN KIZIN SUBLİMİNAL MESAJI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?