Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bu bahane gibi geldi. Nişanlının ailesi bence sırf nişanda değil her konuda diğer oğullarına yapmadıklarını bahane edecekler.benim ve ailemin hicbir istegi yok zaten ama bi bilezik veya dedigin gibi bi bileklik asabilirler mesela ayip olmasin diye
ama onlar 1 lira bile asmak istemiyor cunku diger ogullarina asmamislar haksizlik olurmus oyle :/
Bahaneler ne güzel bulunuyor ya sırf para gidecek diye erkek ailelerinin bu kız veriyoruz gibi tavırları var ya illallah ettirirtamam hemen hemen aynı olsun diye uğraşılırda ne farkeder yani zaten düğünde takılanlar nişanla beraber birleşiyor çiftlere kalıyor onlara düğünde tamamını takarlar size yarısını diğer yarısını da nişanda takmış olurlar yine kimseye haksızlık olmaz bu şekilde bence ailen belirtmeli annen arayıp ağız aramalı adet şudur denmeli misal siz karışmayın nişanlınızla üzülmeyin boşyere aileler araya girip konuşmalı bu sefer ezilmemek adına yapacaklardır ufakta olsa birşeyler
Erkek arkadaşınız almamalı varsa onlar yapacaklar yoksa biz yaptık diye gururlanmayacaklar başkası alıp
![]()
eminim oyle canim
onlar neyi nasil yaparsa oyle yapmamiz lazim bizimde onlara gore
gercekten mi canim
evde aile arasinda olsa hadi neyse kendi ailem bilecek sadece ama boyle insanin cevreside bilecek
bu aile bu kizi istemiyor zoraki gelmisler nisana der insanlar ne ayip
Bana bu bahane gibi geldi. Nişanlının ailesi bence sırf nişanda değil her konuda diğer oğullarına yapmadıklarını bahane edecekler.
Diğer oğullarına haksızlık olmasın diye bu oğullarına ve sana büyük haksızlık ediyorlar. Sen bu aileye gelin gidiyor olmaktan memnun musun? Bu aileyle geleceğinden umutlu musun? Nişan yok, düğün yok, takı yok. Sen kaynın ve eltinle ikiz hayat yaşamak zorunda mısın? Eltin gözünü karartmış ailesine karşı gelmiş onun bedelini ödüyor diyelim. Sen neyin bedelini ödüyor olacaksın? Kocan kaynın yapmıyorsa mobilya alabilecek mi, araba alabilecek mi, seni balayına götürebilecek mi? Ben senin yerinde olsam şu anda nişanda takı takmamalarından çok daha ciddi sorunlara kafa patlatıyor olurdum.
kiz aileleri nisanda bilezik adeti soyluyor mesela sunu istiyoruz bunu istiyoruz
biz birsey istemiyoruz ne yaparsaniz saninizdandir dedik yani ailem babam oyle dedi
onlar 1 bilezik bile almak istemiyor baksana canim
Herhalde baska insanlar gibi 4-5 bilezik istesek akillarini kaciracaklarmis tovbe tovbe
varya bu ailesi herseyinize karisacak.
simdiden baslamislar.
resmen dertleri masraftan kacmak.
Eltin çocuk sahibi olamazsa ne olacak?hepsinde cok haklisin ve inan hepsi dedigin gibi
ben hatta sunu bile dusundum iki ciftte evlendigimizde onlar bebek yapmadan bize yasakda koyarlar once abinler yapsin bekleyin siz ondan sonra diye
o derece bir durum
ama ayrilik dusunemiyorum nebileyim
kiz aileleri nisanda bilezik adeti soyluyor mesela sunu istiyoruz bunu istiyoruz
biz birsey istemiyoruz ne yaparsaniz saninizdandir dedik yani ailem babam oyle dedi
onlar 1 bilezik bile almak istemiyor baksana canim
Herhalde baska insanlar gibi 4-5 bilezik istesek akillarini kaciracaklarmis tovbe tovbe
Eltin çocuk sahibi olamazsa ne olacak?
Ayrılık düşünemiyorsan bizden mantıklı bir cevap duymaya hazır değilsin demektir. Senin için ne hayırlıysa o olsun diyeyim o zaman.
Onlar nişan istememezlik yapmıyorlar ki canım takı takılacak diye yapmayın diyorlarsizce ailemle paylasayim mi arkadaslar
babam taki takmak istememelerini yine anlar ama nisan istememelerine kizar eminim :/
sizce ailemle paylasayim mi arkadaslar
babam taki takmak istememelerini yine anlar ama nisan istememelerine kizar eminim :/
sizce ailemle paylasayim mi arkadaslar