- 4 Eylül 2014
- 2.173
- 1.922
- 108
- 35
Benim eltimin nişanı da evde oldu, kendi bilecekleri iş, salon tutsalardı onlara da takılırdı, benim kayın validem de birşey takmadı, nişandaki bileziğimi eşim aldı bana, kaynanamlar vermeid parasını, hatta hiç bişeyin parasını vermediler, ben nişanda bir bilezik bir de kelepçe istedim ama kelepçe değdim ince zarif birşeydi, hatta eltime takılmadı neden bana takılıyor diye kaynanam kızdı, ama eşim ben veriyorum parasını sen mi veriyorsun dedi annesine, takı seti de almamışlar diğe rgeline, yine onunda parasoını eşim verdi düğünde, kaynanam eltim evleneli 2 sene olmuş, oz aman ben de diğer geline alıcam aynısından dedi, eşimde paran varsa al dedi, tabiki alamadı:)
Hiç takmadım onlar almadı eşim aldı diye.
Ancak 5 bilezik anlaşmıştık 4 tanesini onlar aldı, eşime kendi takacağım bileziklerin parasını ödemem dedim, kaynanamlar bi 4 tane bilezik aldı, hatta bir tane bileziğim 3 gram geçmişti 20 gr anlaşmıştıkta bir tanesini, geçemez deyim 3 gr azını aldırmıştı ama ben eşimi çoksevdiğimiçin hiç takılmadım böyle şeylere.
Üstüne birde salonda yapılsın nişan diye tutturdu, benim annem evde istiyordu, yeni umreye gitmişti, ki annemi değild ekaynanamı tuttum keşke annemi dinleseymişim, salonu tuttuk, kaynanam direk bizde nişanda ekrek tarafı takı takmaz dedi, bir Allah'ın kuu takı takmamıştı, ki beim bütün akrabalarım geldi ve taktı.
Hiç takmadım onlar almadı eşim aldı diye.

Ancak 5 bilezik anlaşmıştık 4 tanesini onlar aldı, eşime kendi takacağım bileziklerin parasını ödemem dedim, kaynanamlar bi 4 tane bilezik aldı, hatta bir tane bileziğim 3 gram geçmişti 20 gr anlaşmıştıkta bir tanesini, geçemez deyim 3 gr azını aldırmıştı ama ben eşimi çoksevdiğimiçin hiç takılmadım böyle şeylere.
Üstüne birde salonda yapılsın nişan diye tutturdu, benim annem evde istiyordu, yeni umreye gitmişti, ki annemi değild ekaynanamı tuttum keşke annemi dinleseymişim, salonu tuttuk, kaynanam direk bizde nişanda ekrek tarafı takı takmaz dedi, bir Allah'ın kuu takı takmamıştı, ki beim bütün akrabalarım geldi ve taktı.