Nişana kaç kişi gelecek sorunu

Yardmci olmak isterlerse bişey deme heveslidir onlar da ama sende şunu götürür müsün diye söyleme ben söylemedim ama benden çok didindiler sağ olsunlar

kafe gibi bi yer ayarlayın bari.

Hiç oluru yok ev işinin ben nişan yapmadım yapsam yer tutardım, ya aile arası ya da yer tutup yap,sen yazdıkça ben daraldım düşünemedim o evi

Çağırmak istiyorsanız arkadaşlarım olsun diyorsanız ya hepsini çağırın ya hiç çağırmayın. Önce akrabalardan kaç kişi gelecek ailenizle belirleyin tam sayıyı ona göre arkadaşlarınıza haber verin.

valla bizim eski evde olmuştu sözüm oranında salonu o kadar küçüktü ki evin kalan kısımları da öyle keza. Söz nişan yapmayı evimiz kaldıracak büyüklükte değildi nisan deyince çağrılacak sayisi da artıyor o yüzden biz söz yaptık ama nisan gibi oldu orası ayrı. 25 kişiyle kapattık mevzuyu. Nisan da hic yapmadım.

evde nişan olacaksa ve eviniz çok buyuk değilse aile arası ve çok samimi arkadaslarınız olabilir

Benim gördüğüm kadariyla evde yapilan organizasyonlara arkadaslar cagirilmiyor.

çağır tabiki arkadaşlarını senin özel günün bugün . uzaktan akrabaları çağırma evde olacak çünkü. düğüne gelirler. ayrıca arkadaşlarının da yardımı olur o gün size. ama ayrım yapma. hepsini çağır:)

Bence arkadaşlarınızın hepsini çağırın,o henğamede herşey olup bitiyor.sıkış tepişte olsa çok güzel geçiyor.

Çok kalabalıkta evde gerçekten zor oluyo

Kuzenlerin falan varsa çağırma arkadaşlarını ayrım yapamazsın sonra onlarlada kutlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…