Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

:))))))) cnm benim azracım benimde öyle oldu rahimde sancı sonra kasıklarımda birde belim çok agrıyordu gögüslerim gergin ve çok sızlıyordu inş hamilesindir cnm sen yazınca bendeki belirtilerin aynısını gördüm sende ben hamileyim inş senden hamilesindir cnm bütün sonuç bekleyen arkadaşlara bol şans hepinizin sonuçları pozitif olsun kızlarrrr

Son düzenleme:

ben dayanamadım yaptım test sonuç tek çizgi(insan etkileniyor yapmayın bence kızlar....

cnm benim korkma hamilelikte olur inş sorun olmaz zeynepcim bol bol dinlen dualarımız senle rabbim bebegini ve seni korusun AMİNNNNNNNNNNNN

cnm sen ne zaman yaptın erken mi yaptın yoksa biraz bekleseydin keşke

canım bugun yaptım dayanamadım testi ama morelimi bozdum sadece salı günü artık ne olduysa oldu yapacak birşey yok bu saaten sonra hayılrısını diliyorum artık insan kendine yapıyor stres sıkıntı derken hayatın cehenneme çeviriyor destegin için ayrıca tşk....

cnm benim ne diyim hayırlısı olsun ama inş hamilesindir idrardan yaptıysan çıkmaya bilir cnm moralini bozma lütfen inş bebiş vardır bu gün transferden sonra kacıncı günündü

dogrumu diyosun yaa gel gel valla dayanamicam opcem senii :1hug: sonuc ne olursa olsun o ana gelene kadar insan icinde umut tasimak istiyo,valla olmazssa olmadigina degilde bu kadar yattigima uzulurum şakkıdı cunku olana kadar devam etcegimi biliyorum.

inan aysecim pozitif sonuclari okuyunca insan sanki kendisi pozitif sonuc almiscasina seviniyo..senin adinada sevindim sana benzedigim icinde bi hayli sevindim delikafadulden

optum kaydirigubbakcemile5

ben dayanamadım yaptım test sonuç tek çizgi(insan etkileniyor yapmayın bence kızlar....

yaa canim lutfen yapma boylee bi kere idrar tahlilini yapacaksak bile aklimiza bunun tamamen kesin ve net bi sonuc olmadigini kazimaliyiz.

ben ilk denememdede yaptim negatifti hic takmadim hatta dalga gectim laelaelaelaelae acimadikii acimadikii didim kaydirigubbakcemile3.mantikli dusunmek gerek duygusal degil.hatta benim damarlarim incedir hemsire kanimi alamadi 6 kez deldi beni boyundan alalim dedi artik agladim.hayir dedim sonra doktor tekrar idrar tahlili yapti yine negatif cikti 13.gunde o zaman bile ben inanmadim dedim kan tahlilinden sonra inanirim. negatif cikti .

bence sende boyle dusun,bunu yurekten soyluyorum ben yarin yapcam,negatif bile olsa yinede uzulmicem.rabbim yardimcimiz olsun. :Saruboceq:

valla bitanem aynen senin yaşadıgını yaşadım inş sende hamilesindir bende tek bir şey olmadı lekelenmem olmadı dedim hamile degilim ama tarnferin 7. gününden sonra belim agrıyor arada bir rahimime bir sancı giriyor biran gelip gidiyor ama sancı sanki biri bıcak sokuyor ondan sonra sol kasıgım agrımaya başladı sag kasıgımda agrıyor ama sol kasıgımda batma çok oluryor gögüslerim sızlıyor ben yüz üstü yatmayı çok severim ama hiç yatamadım o sıralar dedim adert olcam heralde 10 gün gittim kanda test yaptırdım hamileymişim:))))))) ey büyük rabbim rahim allahım burda sonuç bekleyen bütün arkadaşlarımın sonuçları inş rahman pozitif olur onların yüzünü güldür cnm allahım hepinizin yüzünü güldürsün inş ben her hamile haberini duydugumda okudugumda hüngür hüngür aglardım kurban oldugum rabbim banada nasip et die şükürler olsun şimdi sıra sizde rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inş hayırlı ve saglıklı evlatlar versin rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

zeynepcim hoş geldin nasıl oldun cnm sorun yok demi?

Kızlar merhaba. Benimde perşembe günü hafif bir kanamam oldu. Tabii Cuma günü hemen doktora koştum. Doktorda dinlenmem gerektiğini ve hematom oluştuğunu, buna bağlı olarakta düşük riski olduğunu söyledi. Cumadan beri yatıyorum. Salı günü tekrar gidicem kontrole. Bu arada keseyide gördü buda güzel bişey tabii. Bu durumu yaşayanınız varmı acaba? Bide zeynepela nın yazdıklarını okudum. Onun durumu ne acaba? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

:a015: gunaydin arkadaslar benneyaptımki cix olmadii uzulmem diyodum ama bi yuregim burkuldu benneyaptımki .ne yalan soylim ben degil silik cizgi cift cizgi bekliyodum en kirmizi olanindan hemde neden olmadiki :sm_confused: puuuff

ben ne yalnciymisim bee kendimi kandirdim ama insan bu kadarda yalan soylemezkii azra yaa hayallerimi yiktin :çok üzgünüm:

olaaa dellendimmi ne kendi kendime konusuyom sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 yinede icimde bi umut damalcigi var ya once denizdi simdi damla...bu gun gece yarisimi denir,sabahin körümü denir 4 te uyandim bi daha uyuyamadim.heycanla,kalbim pit pit atarak,ellerim titreyerek seye sey ettim kaydirigubbakcemile3 yani idrar testini yaptim olmadi gozum kor olduda goremedim 2.cizgiyi,hani biseye cok yakindan bakarsiniz ya cift gorunur anca oyle gorebildim..sempatiksalakcinni

zor olan ise donmek tekrar,transferden once ilaclarin etkisi ile kasiklarim agriyodu,midem korkunc bulaniyodu,herkes hamilesin kesin diyodu,eger olsaydi evet hamileymisim dicektim :çok üzgünüm: kimse bilmedigi icin randevulara giderken yalan soylemek cok zor geliyo..rabbim hayirlisini versin yaa neyse dramatize etmenin anlami yok nasrettin hoca misali ya tutarsa yapiyoruz hepimiz rabbim istemedi olmadi insallah bidahaki sefere.

allaha emanetsiniz :gitme:

ah canım yaptın demek insanın elinde degil biliyor olmayabilir idrarla ama nedense küçükte olsa bir ümit besliyoruz içimizde kendine kızma sen bende dedigin gibi dün baktıgımda deli gibi ışıga tutum acaba görmüyomuyorum falan diye kendimi yedim bu gecede uyuyamadım bende yarın neyse o çıkacak ortaya senin test günün ne zamandı kendimi okadar güçsüz hisediyorumki enerjim bitmiş sanki olumsuz olursa toparlanmam zaman alacak sanırım kendine iyi bak..

canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen bence dr. ne diyosa onu yap kolay sahip olmuyoruz bizim gibiler güzel haberlerini bekliyoruz..

günaydın kızlar bende bu gün kan verdim sonucları 2.30 alcam kısmetse korkuyorum sanki hayırlısı bakalım ben hic irdarrdan bakmadım bu güne kadar sabırla bekledim bu gün 12 günüm dua edin kızlar ne olur...

bende hic öyle kanama felen lekelenme olmadı olmasımı gerekiyodu bilmiyorum sanki tutan arkadaşların belirtisi olmuş gibi okudum bende hic bi belirti yokkkkkkkk

benim 20 mayis senden 2 gun sonra seninde yarin demi,umudunu yitirme benim icimde umut var hala ama cok kucuck,minnacik,eger senin pozitif olursa bende umutlancam insallahta olcak tamamen dogru bi sonuc degil,tek faydasi su idrar testinin insan hazirlikli oluyo alistira alistira ogreniyo yani bi bakimaa pozitifse ne ala ,degilsede tahmin etmistik deriz buda avuntum napalim kader deriz
kismet deriz...bol sans rabbim yar ve yardimcin olsun! a.s.

bende hic öyle kanama felen lekelenme olmadı olmasımı gerekiyodu bilmiyorum sanki tutan arkadaşların belirtisi olmuş gibi okudum bende hic bi belirti yokkkkkkkk

tatlım bol şans korkma bendede olmadı lekelenme ona takılma ben hamileyim şimdi çok şükür inş sonuç pozitif çıkar hadi bakalım güzel haberler bekliyorz:teytey::teytey::teytey:

inan bende artik kanamam olsun diye beklyiorum habire lavaboya kosuyorum cunku tutunma kanamasi olan herkes pozitif sonuc aldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…