amann moralim bozuk,çok sinirliyim :jeyyar: esimi tutup bogazina yapismak istiyorumklava::asigim: neden diye sormayin nedenini bende bilmyiorum kaydirigubbakcemile3 hamilelik testi aldim yarin 10.gunum ,merak ettim aluminyum folyosundan cikardim esim okudu cikarir cikamaz yapmak gerekiyomus 9.gunde cok erken diye yarin yaparim dedim..ona sinir oldum acaba bozuldumu diyee... :uhm: yatmaktan karpuz oldum evde normal hayata dondum ama disari cikmiyorum,evo evo ve diger arkadaslar belirti olarak hep kasiklarda batmayi duyuyorum tam olarak tarifini yapabilirmisiniz.benimde birden bire kasiklarima degil ama rahime saplanan ani bir agri oluyoo kasiklara dogru gidiyo sonra geciyo bi anlam veremedim..bide goguslerim sis dokunca biraz agriyo onun disinda cok baska bi sey yok.ay belirti aramaktan beynim uyustu transferden sonra okudugum kadar yaziyi okulda okusaydim profosor olurdum sanirsam kii kaydirigubbakcemile3
okudugum kadari ile ki baya okudum sempatiksalakcinni anlattiklarini yasayanlarin cogu olumlu,pozitif sonuc almis..umarim seninkide olumlu olur..test yapmama konusundada iyi yapmissin...galiba ben yinede yapcam cok fazla etkisi olcagini dusunmuyorum negatif cikarsa zaten test bozuktu derim kaydirigubbakcemile3 ne yalnciyim hahaha kendimi kandiriyorum kotu azra alsanaalsanasmile
kızlar benim bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu uzandım hep. bir daha olmadı ama tedirgin oldum yarın doktora gideceğim. dualarınızı esirgemeyin. bu arada bekleyen arkadaşlar inşallah olumlu sonuç alırsınız. tranferi olanlar da hayırlı olsun inşallah.
ben dayanamadım yaptım test sonuç tek çizgi(insan etkileniyor yapmayın bence kızlar....
cnm sen ne zaman yaptın erken mi yaptın yoksa biraz bekleseydin keşke
canım bugun yaptım dayanamadım testi ama morelimi bozdum sadece salı günü artık ne olduysa oldu yapacak birşey yok bu saaten sonra hayılrısını diliyorum artık insan kendine yapıyor stres sıkıntı derken hayatın cehenneme çeviriyor destegin için ayrıca tşk....
:))))))) cnm benim azracım benimde öyle oldu rahimde sancı sonra kasıklarımda birde belim çok agrıyordu gögüslerim gergin ve çok sızlıyordu inş hamilesindir cnm sen yazınca bendeki belirtilerin aynısını gördüm sende ben hamileyim inş senden hamilesindir cnm bütün sonuç bekleyen arkadaşlara bol şans hepinizin sonuçları pozitif olsun kızlarrrr
ben dayanamadım yaptım test sonuç tek çizgi(insan etkileniyor yapmayın bence kızlar....
dogrumu diyosun yaa gel gel valla dayanamicam opcem senii :1hug: sonuc ne olursa olsun o ana gelene kadar insan icinde umut tasimak istiyo,valla olmazssa olmadigina degilde bu kadar yattigima uzulurum şakkıdı cunku olana kadar devam etcegimi biliyorum.
inan aysecim pozitif sonuclari okuyunca insan sanki kendisi pozitif sonuc almiscasina seviniyo..senin adinada sevindim sana benzedigim icinde bi hayli sevindim delikafadulden
optum kaydirigubbakcemile5
cnm benim ne diyim hayırlısı olsun ama inş hamilesindir idrardan yaptıysan çıkmaya bilir cnm moralini bozma lütfen inş bebiş vardır bu gün transferden sonra kacıncı günündü
:a015: gunaydin arkadaslar benneyaptımki cix olmadii uzulmem diyodum ama bi yuregim burkuldu benneyaptımki .ne yalan soylim ben degil silik cizgi cift cizgi bekliyodum en kirmizi olanindan hemde neden olmadiki :sm_confused: puuuff
ben ne yalnciymisim bee kendimi kandirdim ama insan bu kadarda yalan soylemezkii azra yaa hayallerimi yiktin :çok üzgünüm:
olaaa dellendimmi ne kendi kendime konusuyom sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 yinede icimde bi umut damalcigi var ya once denizdi simdi damla...bu gun gece yarisimi denir,sabahin körümü denir 4 te uyandim bi daha uyuyamadim.heycanla,kalbim pit pit atarak,ellerim titreyerek seye sey ettim kaydirigubbakcemile3 yani idrar testini yaptim olmadi gozum kor olduda goremedim 2.cizgiyi,hani biseye cok yakindan bakarsiniz ya cift gorunur anca oyle gorebildim..sempatiksalakcinni
zor olan ise donmek tekrar,transferden once ilaclarin etkisi ile kasiklarim agriyodu,midem korkunc bulaniyodu,herkes hamilesin kesin diyodu,eger olsaydi evet hamileymisim dicektim :çok üzgünüm: kimse bilmedigi icin randevulara giderken yalan soylemek cok zor geliyo..rabbim hayirlisini versin yaa neyse dramatize etmenin anlami yok nasrettin hoca misali ya tutarsa yapiyoruz hepimiz rabbim istemedi olmadi insallah bidahaki sefere.
allaha emanetsiniz :gitme:
Kızlar merhaba. Benimde perşembe günü hafif bir kanamam oldu. Tabii Cuma günü hemen doktora koştum. Doktorda dinlenmem gerektiğini ve hematom oluştuğunu, buna bağlı olarakta düşük riski olduğunu söyledi. Cumadan beri yatıyorum. Salı günü tekrar gidicem kontrole. Bu arada keseyide gördü buda güzel bişey tabii. Bu durumu yaşayanınız varmı acaba? Bide zeynepela nın yazdıklarını okudum. Onun durumu ne acaba? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
ah canım yaptın demek insanın elinde degil biliyor olmayabilir idrarla ama nedense küçükte olsa bir ümit besliyoruz içimizde kendine kızma sen bende dedigin gibi dün baktıgımda deli gibi ışıga tutum acaba görmüyomuyorum falan diye kendimi yedim bu gecede uyuyamadım bende yarın neyse o çıkacak ortaya senin test günün ne zamandı kendimi okadar güçsüz hisediyorumki enerjim bitmiş sanki olumsuz olursa toparlanmam zaman alacak sanırım kendine iyi bak..
bende hic öyle kanama felen lekelenme olmadı olmasımı gerekiyodu bilmiyorum sanki tutan arkadaşların belirtisi olmuş gibi okudum bende hic bi belirti yokkkkkkkk
bende hic öyle kanama felen lekelenme olmadı olmasımı gerekiyodu bilmiyorum sanki tutan arkadaşların belirtisi olmuş gibi okudum bende hic bi belirti yokkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?