aysecim cok sukur spazm bitmek uzere. ama yumurtaliklarimda agrim var, meger spazm sancisindan ben o aciyi cok anlamamisim. sizde de oldu mu? tam yumurtaliklari hem sol hem sag?
sen nasilsin bebisin ne yapiyor
Masallah canim minigine
walla canim sorma hastanedeki susuz yapan tek doktormus o da beni buldu(( sozum ona adam dunyaca unlu bana sorsan bir daha asla gitmem hos gerci benim toplamami ve transferii yapti sadece diger islemlerimi kendi jinekologum yapti, yani yumurta takibini.
ya cok takmadim cunku cok inceledi koltugu kaldirtti ayaklari kac kez ayarladi yani yapamayacak olsa ultrasonu acardi ama yine de hic duymadim susuz ve ultrasonsuz yapani. su icince kadin geriliyormus yani sIkIsIk oldugu icin, ona gore de basariyi arttiran kadinin rahat olmasiymis, zaten manyagin teki keske baskasi yapsaydi transferimi neyse dediginiz gb takmamak lazim.
oy aysecim sen kalp sesini duy deli olucaksin tarifsiz bir duygu o. bu arada kizlar sekiz dollenenden 5 tane kaldi sadece ikisi kondu ucu donduruldu, az ama olanlarin dordu birinci kalite biri de cok ufak bir fragantosyonluymus. 12 yumurtadan besle kapadik finali:)cok fire verdim cokkkkkkkkk:)
sagol cani yok morelim bozuk degil aksine agrilarim gecti ya yeniden dogdum sanki, cok sukur. kismet kaderde varsa olucak yoksa olmayacak.
25 mayista yaparim testimi aysecim onuncu gunde doktor 12dedi ama dayanamam, gecen mayis 25inde ben hamile kalmistim kizlar, yumurtlamam 24 ya da 25 mayisti....
canim ben cikayim biraz yamuk pozisyonda yazioyoru hepiniz sagolun.
aa cok sevindim zeynepe Masallahiyice rahatlamistir darisi basina.
ayşecim nasılsın güzel anne
tike derim cnm hoş geldim iyim sen nasılsın bakalım cnm
çok şükür iyiyim tatlım bebeğimle müzik dinliyoruzyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?