:))))))))) oy oyy ne güzel cnm dinleyin maşallah bizde bir saat oldu kalkalı kahvaltı yapıyorz gerci sabah 9 da kalktım jelimi aldım sütümü içtim bida yattım:)))))) zorla bir şeyler yiyorm anca bir kilo almışım iştahım kesildii zorla yemeye çalışıyorm((((((((
afiyet olsunda bebişe yarasın inşşşş:))) maşallah size nazar değmesinahh canımm yemeye çalış bebişin için canım ona yarasın
candan erçetinin hoşgeldin melek şarkısı çok güzel sende dinletsene bayıldım yaaa
saol cnm evet zaten onun için yiyorm aç kalıyor die kıyamıyorm küçükte olsa sonuçta içimde minicik bir şey varr :)))))))oda acıkır of zaman geçmiyor yaa 29 mayıs nerde daha kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorm bu arada sen ben bebegimin kalp atışını dumadan hamilelik testi yapıyorsun :) inş hamile haberini alcaz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
biliyorm cnm :)))))) ordaki bebek çok tatlı kilibini izledin mi? gözleri çok güzel demi maşallah:))
tatlı kız ben çıkıyorm piknige gidiyormuşuz:))))) allaha emanet ol bebegine ve kendine çok iyi bak cnm öptüm kocamnnnn
evet canım sen kalp atışını duymak için dabırsızlanıyosun ben test gününü beklemekte sabırsızllanıyorum Allah yardımcımız olsunn inşşş beraber halay çekecez
evet canım izledim masmavi gözleri var rabbim bizlerede nasip etsin inşşşş
güle güle tatlım Allaha emanet ol bayyeeeee
kızlaar nerelerdesiniz huuu?
zübeydecim doktora gittin mi?yumoşlar ne zaman toplanacak?
gizemlicim,panadol,azraa hadi gelin yaf hihoyyyt
transferi olanlar neler yapıyosunuz?benim bugün 7.günüm az kaldı perşembeye :Saruboceq:
amann moralim bozuk,çok sinirliyim :jeyyar: esimi tutup bogazina yapismak istiyorumklava::asigim: neden diye sormayin nedenini bende bilmyiorum kaydirigubbakcemile3 hamilelik testi aldim yarin 10.gunum ,merak ettim aluminyum folyosundan cikardim esim okudu cikarir cikamaz yapmak gerekiyomus 9.gunde cok erken diye yarin yaparim dedim..ona sinir oldum acaba bozuldumu diyee... :uhm: yatmaktan karpuz oldum evde normal hayata dondum ama disari cikmiyorum,evo evo ve diger arkadaslar belirti olarak hep kasiklarda batmayi duyuyorum tam olarak tarifini yapabilirmisiniz.benimde birden bire kasiklarima degil ama rahime saplanan ani bir agri oluyoo kasiklara dogru gidiyo sonra geciyo bi anlam veremedim..bide goguslerim sis dokunca biraz agriyo onun disinda cok baska bi sey yok.ay belirti aramaktan beynim uyustu transferden sonra okudugum kadar yaziyi okulda okusaydim profosor olurdum sanirsam kii kaydirigubbakcemile3
kızlar benim bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu uzandım hep. bir daha olmadı ama tedirgin oldum yarın doktora gideceğim. dualarınızı esirgemeyin. bu arada bekleyen arkadaşlar inşallah olumlu sonuç alırsınız. tranferi olanlar da hayırlı olsun inşallah.
azracım bu arada benim bu sabah ilk defa adet sancısı gibi sancım oldu karnımda ve belimde ağrı oldu,sonra da geçti.göğüsler zaten transferden beri şiş ve acıyo onu estrofeme bağlıyorum.
kızlar benim bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu uzandım hep. bir daha olmadı ama tedirgin oldum yarın doktora gideceğim. dualarınızı esirgemeyin. bu arada bekleyen arkadaşlar inşallah olumlu sonuç alırsınız. tranferi olanlar da hayırlı olsun inşallah.
okudugum kadari ile ki baya okudum sempatiksalakcinni anlattiklarini yasayanlarin cogu olumlu,pozitif sonuc almis..umarim seninkide olumlu olur..test yapmama konusundada iyi yapmissin...galiba ben yinede yapcam cok fazla etkisi olcagini dusunmuyorum negatif cikarsa zaten test bozuktu derim kaydirigubbakcemile3 ne yalnciyim hahaha kendimi kandiriyorum kotu azra alsanaalsanasmile
sen benden cesaretlisin azracım bu konuda vereliniortak ben galiba tırsıyorum itiraf edeyim :kedi:
testi yapınca haber vermeyi unutma sakın.ben de merak ettim şimdi hihoyyyt
amann moralim bozuk,çok sinirliyim :jeyyar: esimi tutup bogazina yapismak istiyorumklava::asigim: neden diye sormayin nedenini bende bilmyiorum kaydirigubbakcemile3 hamilelik testi aldim yarin 10.gunum ,merak ettim aluminyum folyosundan cikardim esim okudu cikarir cikamaz yapmak gerekiyomus 9.gunde cok erken diye yarin yaparim dedim..ona sinir oldum acaba bozuldumu diyee... :uhm: yatmaktan karpuz oldum evde normal hayata dondum ama disari cikmiyorum,evo evo ve diger arkadaslar belirti olarak hep kasiklarda batmayi duyuyorum tam olarak tarifini yapabilirmisiniz.benimde birden bire kasiklarima degil ama rahime saplanan ani bir agri oluyoo kasiklara dogru gidiyo sonra geciyo bi anlam veremedim..bide goguslerim sis dokunca biraz agriyo onun disinda cok baska bi sey yok.ay belirti aramaktan beynim uyustu transferden sonra okudugum kadar yaziyi okulda okusaydim profosor olurdum sanirsam kii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?