zübeydecim hayırlı uğurlu olsun inşallah.
sağol tatlım çok geçmiş olsun sanada bebişine iyi bakk :)
Evet canım ikimizde iyiyiz. Perşembe akşamı oldu kanamam ama artık yok Allaha şükür Cuma günü doktora gittim. Dinlenmen lazım dedi. Çok şükür ki keseyi gördü. Yarına tekrar gidicem bakalım ne diyecek. Hematom olmuş dedi. Böyle demlik poşet büyüklüğünde bir kan kesesi yani.
slm kızlar nasılsınız epeydir giremedim evde tadilat var malumhiiiiiiiiç bişiden haberim yok çok uzak kaldım valla ne gelişmeler var bakim :)
Kolay gelsin canım:))
Kızlar cumadan beri yatıyorum. Aranızda hematomun ne olduğu riskleri hakkında bilgisi olan yokmu? Yarın doktora gidicem inşallah iyi şeyler söyler.
slm kızlar nasılsınız epeydir giremedim evde tadilat var malumhiiiiiiiiç bişiden haberim yok çok uzak kaldım valla ne gelişmeler var bakim :)
sağol tatlım çok geçmiş olsun sanada bebişine iyi bakk :)
hematom bende ameliyattan sonra kalmıştı vucut içinde zarasız bi yerde kanama demek yada sızıntı anlamına geliyor genlikle vucut tarafımdan atılıyor yada kuruyor endişe edilcek bi durum değil canım
zübeydecim nasılsın cnm son durumun nedir kızlar kaynatmış yine geçmişi okumadım
ooo neler yok ki kaç tane hamişimiz var bakk benim çarşamba toplamam var pany nin ikizleri oluyo özlem transfer oldu hamişler keselerini görmeye başladı gizem kendi topiğine daldı :) nedime ablanın zor bi dönemden geçiyo ilaçlarını bırakmış var da var karatasözümmm sende ne var ne yokk
cnm yaaaa ne kadar bekledim sen regly ol diye bak sonunda o güznlerde yaklaşıyo gördün mü toplama transfer derken sende günsaymaya başlicaksın inşallah tüm aşamalar sağlıklı geçer canım benim tüm kalbimle istiyorum senin hamile kalmadı biliyosun dimi dualarım seninleçarşamba toplamam var bebeğim 5. Güne giderse bebişler haftaya bugunde transferim olur :)
düşük tehdidi dedi ama yaa. Korkuyorum. Gerçi o günden sonra bi daha kanamam olmadı hiç ama. Bakalım yarın ne diyecek? Keseyi gördü ama bu güzel bişey dimi?
gizemli bu arada senin topiğede uğruyorum ama hala bilgilerimi yazamadım.
cnm yaaaa ne kadar bekledim sen regly ol diye bak sonunda o güznlerde yaklaşıyo gördün mü toplama transfer derken sende günsaymaya başlicaksın inşallah tüm aşamalar sağlıklı geçer canım benim tüm kalbimle istiyorum senin hamile kalmadı biliyosun dimi dualarım seninle
cancan2 verde en kısa zamanda ekliim yalnız bazı arkadaşlar ekletiyo sonra hiç uğramıyo küsüyorum onlara
canım bende sana yazıcaktım nasılsın diye walla ben iyiyim bulantımgizemli canım nasılsın :)
olur cnm mucx sen ii oldaTamam canım en kısa sürede vericem. Ben sürekli buralardayım. İşte, bu ara biraz dinlenmem gerektiği için çok aktif olamıyorum o kadar. Yoksa hepinizi çok merak ediyorum neler yapıyosunuz diye.
Nolur herkese sesleniyorum. Yarın için bana dua edin. Hayırlı haberler alayım. Doktor düşük riski kalkmış desin. Dua edin noluuuurrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?