Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar nasılsınız epeydir giremedim evde tadilat var malum hiiiiiiiiç bişiden haberim yok çok uzak kaldım valla ne gelişmeler var bakim :)

iyi olmanıza çok sevindim cnm bu arada gözün aydın keseyi görmüşsün bende cumartesi gördüm şükür şimdilik bir sorun yok mayıs 29 kalp atışı duymaya gidecm inş sorun olmaz
senide bebeginide rabbim korusn inş yarın güzel haberlerini alırız cnm dikkatlı ol pc fazla kalma yat dinlen cnm

Kolay gelsin canım:))

ayy çok teşekkür ederim iyiki bebek işini ertelemeye karar vermişiz diyorum hergün bu işin gücün arasında nasıl olurdu bilmem nasıl gidiyo :) nedimeden filan haber alamadım herkes iyimi herşey yolundamı ?

Kızlar cumadan beri yatıyorum. Aranızda hematomun ne olduğu riskleri hakkında bilgisi olan yokmu? Yarın doktora gidicem inşallah iyi şeyler söyler.

hematom bende ameliyattan sonra kalmıştı vucut içinde zarasız bi yerde kanama demek yada sızıntı anlamına geliyor genlikle vucut tarafımdan atılıyor yada kuruyor endişe edilcek bi durum değil canım

slm kızlar nasılsınız epeydir giremedim evde tadilat var malum hiiiiiiiiç bişiden haberim yok çok uzak kaldım valla ne gelişmeler var bakim :)

ooo neler yok ki kaç tane hamişimiz var bakk benim çarşamba toplamam var pany nin ikizleri oluyo özlem transfer oldu hamişler keselerini görmeye başladı gizem kendi topiğine daldı :) nedime ablanın zor bi dönemden geçiyo ilaçlarını bırakmış var da var karatasözümmm sende ne var ne yokk

Umarım herkes için herşey yolunda gidiyordur. Bu başlıktaki tek temennimiz herkesin bir an evvel bebişine kavuşması. Benim ufaklık biraz beni korkuttu ama inşallah herşey yolundadır. Nedimeyi bende merak ediyorum. Epeydir denk gelmedik onunla inşallah herşey onun içinde yolundadır.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .çarşamba toplama
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....22 MAYIS SONUÇ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................27 MAYIS SONUÇÇ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................20 MAYIS SONUÇ
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................TRANSFER BEKLıYO
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................17 MAYIS SONUÇ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRıN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............19 MAYIS SONUÇ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ

Son düzenleme:
hematom bende ameliyattan sonra kalmıştı vucut içinde zarasız bi yerde kanama demek yada sızıntı anlamına geliyor genlikle vucut tarafımdan atılıyor yada kuruyor endişe edilcek bi durum değil canım

düşük tehdidi dedi ama yaa. Korkuyorum. Gerçi o günden sonra bi daha kanamam olmadı hiç ama. Bakalım yarın ne diyecek? Keseyi gördü ama bu güzel bişey dimi?

ohhhhh ohhh :) neler olmuş neler beni boşverin ya, siz şimdi daha önemlisiniz benim normal günklük hayat bu aralar sadece azıcık kendimi hamile gibi hissediyorum ne alakaysa :)))))))))) nedimenin dışında herşey yolunda gözüküyo bu sevindici ama nedime iyimiki merak ettim bak şimdi inş. iyidir canım benim. senin içinde çoooook sevindim yolun sonuna gelmişsin accıcık kalmış :)))) hayırlısı olsun.

çarşamba toplamam var bebeğim 5. Güne giderse bebişler haftaya bugunde transferim olur :)
cnm yaaaa ne kadar bekledim sen regly ol diye bak sonunda o güznlerde yaklaşıyo gördün mü toplama transfer derken sende günsaymaya başlicaksın inşallah tüm aşamalar sağlıklı geçer canım benim tüm kalbimle istiyorum senin hamile kalmadı biliyosun dimi dualarım seninle
düşük tehdidi dedi ama yaa. Korkuyorum. Gerçi o günden sonra bi daha kanamam olmadı hiç ama. Bakalım yarın ne diyecek? Keseyi gördü ama bu güzel bişey dimi?

gizemli bu arada senin topiğede uğruyorum ama hala bilgilerimi yazamadım.

cancan2 verde en kısa zamanda ekliim yalnız bazı arkadaşlar ekletiyo sonra hiç uğramıyo küsüyorum onlara

Tamam canım en kısa sürede vericem. Ben sürekli buralardayım. İşte, bu ara biraz dinlenmem gerektiği için çok aktif olamıyorum o kadar. Yoksa hepinizi çok merak ediyorum neler yapıyosunuz diye.

Nolur herkese sesleniyorum. Yarın için bana dua edin. Hayırlı haberler alayım. Doktor düşük riski kalkmış desin. Dua edin noluuuurrrrrr.

gizemli canım nasılsın :)
canım bende sana yazıcaktım nasılsın diye walla ben iyiyim bulantım
Tamam canım en kısa sürede vericem. Ben sürekli buralardayım. İşte, bu ara biraz dinlenmem gerektiği için çok aktif olamıyorum o kadar. Yoksa hepinizi çok merak ediyorum neler yapıyosunuz diye.
olur cnm mucx sen ii olda
Nolur herkese sesleniyorum. Yarın için bana dua edin. Hayırlı haberler alayım. Doktor düşük riski kalkmış desin. Dua edin noluuuurrrrrr.

dualarımız seninle canım herşey düzelmiş olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…