Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Merhaba özlemcim. Az önce senin benim için umut verici yazını okuyodum. Bugün gittim doktora dediğin gibi hematom küçülmeye başalmış bile. Ama hala dinlen dedi. Ben biraz üsteleyince boşveerr Allahın hematomu işte dedi doktorum :)) Kafaya takacak bişey değil dedi. Bideee pıtpıtı gördüm. En güzeli bu. Küçücük bir kalp atıyo içimde. Senin nasıl gidiyo? 27 Mayıs sonuç gününmüş. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Sende benim dualarımdasın. Sevgiler...

gizemlicim hic karislasamadik aysecim seninle de.kizlar biraz daha agrilarim azaldi arkadan gelen yumurtalarim kuculsun yumurtaliklarimda kuculsun diye tedavi verdi doktor ise yariyor galiba, dusunun orgalutran igne oluyorum iki tane daha kaldi cok mirinkirin etmistim kullanan kimseyi gormedim diye iki doktor israrla zarari asla yok embroyyoya deyince isteksiz kullanmistim ama simdi iyiki kullanmisim diyorum cunku kendimi iyi hisetmeyi ozledim(

canim sagol evet ne olur uzulme kendi ornegimi yazinca sonradan takar misin diye icime dert oldu ama genelde konuyu bildigimi ve aslinda bunun atlatildigini anlatmak icin ayrintili yazdim sakin ama sakin morelini bozma bak kuculmeye basladi bile cok sukur. inan gecicek, oy ben o pitpiti da yerim ama tamamen gecene kadar lutfen sakin ayaklanma hep yat sen yattikca rahim onu emip bitiricek.

cancan özlem ii kki geldiniz canım tam çıkıyordum hepinizi çok merak ediyorum ama girip bakamıyorum ;(((nasılsınız kızlar herkez iyi mi geçmişi okumaya halim yok umarım olumlu haberler vardır özlem canım nasıl gidiyor annelik ağrıların geçti mi?

sağolun kızlar özlemcim sana da çok sevindim bir an önce gitsin ağrıların ablacım sen ne durumdasın bebişle aran nasıl düzeldin mi biraz

zubeyde korkma cok yumurtadan arkadan gelenler problem oluyor benden 12 yuùos aldilar ve arkadan gelen 8 tane falan vardi keske onlar buyuk olsaydi da alinsaydi o zaman agrim olmayacakti seninkilerin hepsi alincak durumda diye biliyorum o yuzden Masallah sanslisin. yalniz bugun salata kuru kayisi vs ye bence ki yarina dogal olarak kabizligin olucaktir biraz.

Sağol canım. Merak etme hiç kafaya takmadım hatta içime ışık tutmuş oldun. Annemde yanımda senin için ve herkes için dua ettiğini söylüyor. Çok selamları var. Oda yazılanları okuyarak benden çok o takip ediyor sizleri. Hepinizi çok iyi tanıyor :)

zübeydecim sen nasılsın güzelim ?

iyiyim ablam biraz paniğim sadece yarın büyük gün sonunda 20 yakın yumurtam var belki de daha fazla doktorum söylemedi bi sürü bi sürü dedi :) tek korkum ohss abla onun dışında rahatım allahım yazdıysa olur ben üstüme düşeni yaptım dua etmekten başka çarem yok sen iyimisin onu söyle senı merak ediyorumm ilaçları bıraktım kötüyüm yazmışsın

kızlar benim başağrılarım mide bulantısı midemde çekilmez durumda gaz ruh halim çok kötü cumartesi çok kötüydüm annem yanımageldi ama şimdi beni köye götürecek hafta sonuna kadar orada olucam pazartesi randevum var tabii ozamana kadar umarım bakırköyeyatırılmam;((kendinizeçok iii bakın güzel haberlerinizibekliyorum)

Çok geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et. Bol su içmeye çalış.

nedimecim koy sana iyi gelicektir temiz hava taze gidalar doga bu durumlarda ilac gb gelir ama kendine yardim etmelisin motive etmelisin lutfen bebisin annesini mutlu gormek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…