Merhaba özlemcim. Az önce senin benim için umut verici yazını okuyodum. Bugün gittim doktora dediğin gibi hematom küçülmeye başalmış bile. Ama hala dinlen dedi. Ben biraz üsteleyince boşveerr Allahın hematomu işte dedi doktorum :)) Kafaya takacak bişey değil dedi. Bideee pıtpıtı gördüm. En güzeli bu. Küçücük bir kalp atıyo içimde. Senin nasıl gidiyo? 27 Mayıs sonuç gününmüş. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Sende benim dualarımdasın. Sevgiler...
canim sagol evet ne olur uzulme kendi ornegimi yazinca sonradan takar misin diye icime dert oldu ama genelde konuyu bildigimi ve aslinda bunun atlatildigini anlatmak icin ayrintili yazdim sakin ama sakin morelini bozma bak kuculmeye basladi bile cok sukur. inan gecicek, oy ben o pitpiti da yerimama tamamen gecene kadar lutfen sakin ayaklanma hep yat sen yattikca rahim onu emip bitiricek.
zübeydecim sen nasılsın güzelim ?
Zübeyde yarına bol bol sağlıklı yumurtalar toplanmasını diliyorum. Allah rast getirsin inşallah.
kızlar benim başağrılarım mide bulantısı midemde çekilmez durumda gaz ruh halim çok kötü cumartesi çok kötüydüm annem yanımageldi ama şimdi beni köye götürecek hafta sonuna kadar orada olucam pazartesi randevum var tabii ozamana kadar umarım bakırköyeyatırılmam;((kendinizeçok iii bakın güzel haberlerinizibekliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?