Kızlar cumadan beri yatıyorum. Aranızda hematomun ne olduğu riskleri hakkında bilgisi olan yokmu? Yarın doktora gidicem inşallah iyi şeyler söyler.
çarşamba toplamam var bebeğim 5. Güne giderse bebişler haftaya bugunde transferim olur :)
kızlarrr ya aşırı bel ağrım var ayakta duramıyorum ben yaa böyle olan oldumu aranızda 4 gün oldu transfer olalı şimdi yatıyorum bu seferde karnımda batmalar oluyor pıt pıt diye
selam kızlar doktora gittim 3 hafta sonra kese ve kalp ritmi için gidicem tekrar.Sizde mi 3 hafta sonra gittiniz yada daha erken gören varmı.Çok uzun bi süre ya
cnm dinlen hep normal agrıların dinlen bol bol hep sırt üstü yap gecer allahın izniyle çok agrın olursada d.r tel ac sor bi için rahatlar en azından tamam cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar doktora gittim 3 hafta sonra kese ve kalp ritmi için gidicem tekrar.Sizde mi 3 hafta sonra gittiniz yada daha erken gören varmı.Çok uzun bi süre ya
ZÜBEYDECİM senın yarın mı yumurta toplama canım nasıl hıssedıosun
evet tatlım sakinim ama bi o kadar da korkuyorum ohss den gaz probleminden ya bende yaşarsam diye çünkü yumurtalarım fazla şimdilik tatlım bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz iyi sonuçlarla olur
canım benım yumurtalarım 12 tane toplandı sonra kalan yumurtalar cok buyudu cumartesi kalp atısına gıttık dusun 6 haftalık hamileyım fakat hala cok buyukler alttan bebişler gorunmedi kapatmışlar dr dediki iki salkım düşün o iki salkımdan yumurtalar aşağıya sallanıo dedı yani baya bi problem dıkkat etmem gerekıomus sende dıkkat edersin karnına toplama işleminden sonra baskı yapma sakın canım
nası baskı yapmayım tatlım anlayamadım
evet tatlım sakinim ama bi o kadar da korkuyorum ohss den gaz probleminden ya bende yaşarsam diye çünkü yumurtalarım fazla şimdilik tatlım bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz iyi sonuçlarla olur
canımın içi korkma sakın ben sana dua ediyorum bol bol herşey yolunda gidicek ve sorunsuz olucak merak etme her yumurtası fazla olan ohss yaşayacak diye bişey yok bnm 9 taneydi ama bende fena ağrı çektim sen ayaklarını hep sıcak tut beli bol kasıklara baskı yapmayan rahat şeyler giy ve kendine hep şunu söle
bebeğimmmmm çok az kaldı yakında annenin göbüşüne koncaksın :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?