Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

selam kızlar doktora gittim 3 hafta sonra kese ve kalp ritmi için gidicem tekrar.Sizde mi 3 hafta sonra gittiniz yada daha erken gören varmı.Çok uzun bi süre ya

Kızlar cumadan beri yatıyorum. Aranızda hematomun ne olduğu riskleri hakkında bilgisi olan yokmu? Yarın doktora gidicem inşallah iyi şeyler söyler.

canim hematomdan bebegini dusuren tek kisi benim, bunun yazdim diye sakin morel bozma aksine morel olsun diye yaziyorum, hematomum olunca formdaki ayni sorunda arkadaslari takip ettim hepsi dogurdu belki yirmi kisiydi bir tek ben kaybettim bebegimi(( neden buydu cunku genetik testleri temiz cikti bebegimin. tek yapman gerekn uzanmak ve bbol su icip doktorunun dediklerini yapmak rahim emiyor zamanla o kani, biraz vakit alabilir o hematomun nerde olduguna buyuklugune bagli. lutfen sakin panik olma aslinda gercekten atlatilcak bir sorun sadece benim bebegimin kismeti buymus illa bir sey olcakmi o sebap olmus( bir de sanki basta olmasi daha iyi benim 10. haftada olmasi daha kotuydu cunku plesentan yeni olsutu bebis cok minik, sana tavsiyem surekli yat asla kalkma sadece tuvalet ve yatakta ye. kabiz olma bol su ic. ve morelini yuksek tut inan bana herkimin hematomu olduysa atlatti onlarca ornegi var formda, rahim o kan torbasini ya aticak ufak kanamayla ya da emicek icerde kucultucek, dualarimda olucaksin.
Allah saglikla kollarina vericek Insallah sen Rabbine guven, gelicek bebek kesinlikle ve kesinlikle geliyor.

kızlarrr ya aşırı bel ağrım var ayakta duramıyorum ben yaa böyle olan oldumu aranızda 4 gün oldu transfer olalı şimdi yatıyorum bu seferde karnımda batmalar oluyor pıt pıt diye

Son düzenleme:
slm kıslar tatlı kız nasılsın cnm aralma cnm benim d.r 3 hafta sonra konturole gel dedi ben 10 gün sonra kesiyi görmeye başka bir d.r gittim cnm :) sende öyle yap sen nerde yaptırdın tüp bebegi ben kadıköy acı bademde

kızlarrr ya aşırı bel ağrım var ayakta duramıyorum ben yaa böyle olan oldumu aranızda 4 gün oldu transfer olalı şimdi yatıyorum bu seferde karnımda batmalar oluyor pıt pıt diye

cnm dinlen hep normal agrıların dinlen bol bol hep sırt üstü yat gecer allahın izniyle çok agrın olursada d.r tel ac sor bi için rahatlar en azından tamam cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlar doktora gittim 3 hafta sonra kese ve kalp ritmi için gidicem tekrar.Sizde mi 3 hafta sonra gittiniz yada daha erken gören varmı.Çok uzun bi süre ya

aralma cnm benim d.r bana 3 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra başka bir d.r gittim ve kesemi gördüm inş senden görürsün cnm 10 gün bekle ondan sonra başka bir d.r git keseni gör sonra kalp atışı için kendi d.r gidersin ben öyle yaptım şimdi allah izin verise bu ayın 29da kalp atışını duymaya gidecem bol şans cnm sana inş en kısa zamanda keseni ve kalp atışını duyarsın bu arada rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy canım yazdığını görmedim çıktım kusura bakma dün çok kötüydüm bugün geçti bugün kasıklarımda böyle içten içe hafif bir ağrı var teşekkür ederim canım cvp için :1hug:a.s.a.s.

aralmacım normaL O AGRILAR BENDE COK ÇEKMİŞTİM VE KARNIM AŞIRI ŞİŞMİŞTİ HİÇ NEFES ALAMICAM ZANNEDIYORDUM AMA BUNLAR İİ GELIŞMELERMİŞ DR ÖLE DEMİŞTİ VE ŞİMDİ BEBİŞLERİM BENİMLE CANIMBOL SU İÇMENİ ÖNERİRİM:CüvCüv::CüvCüv:

ZÜBEYDECıM senın yarın mı yumurta toplama canım nasıl hıssedıosun

ZÜBEYDECİM senın yarın mı yumurta toplama canım nasıl hıssedıosun

evet tatlım sakinim ama bi o kadar da korkuyorum ohss den gaz probleminden ya bende yaşarsam diye çünkü yumurtalarım fazla şimdilik tatlım bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz iyi sonuçlarla olur

evet tatlım sakinim ama bi o kadar da korkuyorum ohss den gaz probleminden ya bende yaşarsam diye çünkü yumurtalarım fazla şimdilik tatlım bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz iyi sonuçlarla olur

canım benım yumurtalarım 12 tane toplandı sonra kalan yumurtalar cok buyudu cumartesi kalp atısına gıttık dusun 6 haftalık hamileyım fakat hala cok buyukler alttan bebişler gorunmedi kapatmışlar dr dediki iki salkım düşün o iki salkımdan yumurtalar aşağıya sallanıo dedı yani baya bi problem dıkkat etmem gerekıomus sende dıkkat edersin karnına toplama işleminden sonra baskı yapma sakın canım

nası baskı yapmayım tatlım anlayamadım

canımın içi korkma sakın ben sana dua ediyorum bol bol herşey yolunda gidicek ve sorunsuz olucak merak etme her yumurtası fazla olan ohss yaşayacak diye bişey yok bnm 9 taneydi ama bende fena ağrı çektim sen ayaklarını hep sıcak tut beli bol kasıklara baskı yapmayan rahat şeyler giy ve kendine hep şunu söle

bebeğimmmmm çok az kaldı yakında annenin göbüşüne koncaksın :CüvCüv:

inşallah tatlım çok sağolll hep öyle diyorum zaten

zübeydecim hadi hayırlısı tatlım)stres yapıcak bişi yok ben yumurta toplamayla hiç bi sorun yaşamadım)inşallahsende yaşamıcan canım)

zubeydecim insan bir seyden korktukca basina gelir derler rahat olmaya calis. Allah yardimcin olsun.
cancancim bugun nasilsin doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…