Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynepcim senin gönderdiğin duayı print ettim ve arkadaşımada verdim ve bir arakadaşım sağolsun bana mail attı ben sanada çıkartayım dedim hem sana hem bana dua etti bilyormusun çok sağol.

kızlar benim bugün tahlil sonuçları belli oldu merkezden aradılar çok şükür temizmiş salı günü için randevu aldım size bahsetmiştim transfer antremanı yapacak diye artık tahlil sonucunu salı günü detaylı açıklarlar gerçi.

herkezin kadili mubarek olsun iyi akşamlar hayırlı geceler herkeze.

çok sevindim temmuzcum görüşemedik bugun bi türlü ben sana temiz çıkacak demiştim kalmadı kafanda hiçbir soru işareti bundan sonrası yaradanıma kalmış o ol dediği zaman olucak allahın izni ile inşallah en yakın zamandadır o gün

aysecim yien mi gittin uyumaya yoksa a.s
yok balım yaaa komşuya gittim azacık oturmaya evde bunaldım şimdi geldim nasılsın cnm
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dularımızı kabul etsin, rabbim en kısa zamanda hepimizin bebeklerini kucaklarına almasını nasip etsin inşallah...
saol cnm seninde kandilin mubarek olsun rabbim bu mubarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsin

kızlar benim bugün tahlil sonuçları belli oldu merkezden aradılar çok şükür temizmiş salı günü için randevu aldım size bahsetmiştim transfer antremanı yapacak diye artık tahlil sonucunu salı günü detaylı açıklarlar gerçi.

herkezin kadili mubarek olsun iyi akşamlar hayırlı geceler herkeze.[/QUOTE]

cnm yaa çok sevindim maşallah sonuçların temiz çıkmış gözün aydın temmuzcum rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımcıgım gözün aydın çok sevindim birşey çıkmamasına hayırlı kandiller...

canım çok duygulandım herşey güzel olacak buna inan umutsuz olma sende senin hastalıgının adı kötü erken teşhiste tedavisi var canım hepimizin başında biliyosun öpüyorum seni arada yaz özletme kendini oldumu...

seninde panadolcum nasilsin?

Özlemcigim iyiyim bugun kendimi kadıköy tarafına attım yorulmuşum biraz stresten alışveriş yaptım yüzde 70 varan indirimler vardı dolaştım kardeşim otarafta ona ugradım bazen ne yaptıgımı bilmiyorum kafam dagılsın diyorum umarım sen iyisin halan geldimi....

oh iyi yapmissin canim walla o bu derken kizlar farkinda degiliz aslinda hayati kendimize zindan ettigimizin valla artik kendime hep bunu souluyorum hayati yasamaya basla, bebek de bize bir sekilde katilacaktir diye. kustum kendisine hasretle bekleyince gelmiyor bir d boyle deneyelim kaydirigubbakcemile2
tesrif etti benim hala dun cok da agrili geldi bugun iyi neyseki:)

kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn nasılsınız bugunnn benim halam hala gelmedi
gunaydin canim senin halan 9 ay bir gelmese pardon sekiz ay iki hafta kalmis olur, olur mu olur ne bileyim sen gelmedi yazdikca icimden bu geciyor Allah buyuk.

bosver canim gelirse de gelir birkac gun daha bekle olmadi bir test daha yaptirt. ben ilk regle olduktan sonra bu senin bekledigin gb ikincisini 8 gun gec oldum daha dogrusu her sey normal gorunmesine ragmen doktora gittigimde yumurtlama zamanim sanirken normalde oyle olmaliydi doktor dahacok var dedi gercekten de belirtilerden anlarim ben 8 gun sonra oldu yumurtlama.yani kist falan diye dusunme belki benimki sen de gec yumurtladin.

bir de zubeyde gecen yil kurtaj olunca uc dort gun gecikmisti onda bile ne ilginc tup bebekten sonra hayatimda ilk kez bu kadar uzadi regle olmam. doktor yumurtaliklarin buyuktu kuculduler regleyle regle zamani yumurtalari birakir yumurtalik ama bu sefer kuculmeyi bekledi regle sonrasi atti gb bir sey acikladi. fransizca bu kadarini anladim umarim yanlis degildir :smiley-cool: iste ben ay ortasi gidince gecikecegini zaten anladim beklemedim normal halini. hamile degilsen senin de boyle bir sey olmus olabilir.

belki de tatlım ama çok sinir yaptı bu gecikme ve varya elim ayağım nasıl yanıyo bu sıcaklarda inan hiç çekilmiyo sen ingiltere de değil misin neden fransızca konuşuyor doktorun

haklısın canım insan ne kadar çıkardım kafadan desede olmuyo yani en kötü rüyanda bişiler görüyosun karşına çıkıyo allah hepimizin içine bu konuda serinlik versin inşallah bebekleriniz kendiliğinden gelir ayy en güzel olur yaaa süper olur
tamam tatlım yazıcam yazmazmıyım...sizlerinde en kısa zamanda göbişleri dolsun inşallah rabbim mucizelere yapmaya kadirrr o yüzden bi mucize olsun melekleriniz kendiliğinden gelsin inşallah
tamam tatlım saolsın yazıcam hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…