yok balım yaaa komşuya gittim azacık oturmaya evde bunaldım şimdi geldim nasılsın cnmaysecim yien mi gittin uyumaya yoksa a.s
saol cnm seninde kandilin mubarek olsun rabbim bu mubarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsinarkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dularımızı kabul etsin, rabbim en kısa zamanda hepimizin bebeklerini kucaklarına almasını nasip etsin inşallah...
zeynepcim senin gönderdiğin duayı print ettim ve arkadaşımada verdim ve bir arakadaşım sağolsun bana mail attı ben sanada çıkartayım dedim hem sana hem bana dua etti bilyormusun çok sağol.
Kızlar benim bugün tahlil sonuçları belli oldu merkezden aradılar çok şükür temizmiş salı günü için randevu aldım size bahsetmiştim transfer antremanı yapacak diye artık tahlil sonucunu salı günü detaylı açıklarlar gerçi.
Herkezin kadili mubarek olsun iyi akşamlar hayırlı geceler herkeze.
sevgili arkadaşlar biz aynı yolun yoldaşlarıydık şimdi farklı kollara ayrıldık kimimiz umduğunu buldu kimimiz bulamadı...
ben burada çoğu zaman yazmak istedim ama senin tuzun kuru derler mi acaba diye yazamaya çekindim ama hep okudum sizleri ayşe sirkeledi beni dün akşam onların bizlere ihtiyacı var dedi inanın kendimden utandım
bakıyorum bazı karamsarlıklar endişeler bezmişlikler başlamış...
Ben hep dedim bizler SAVAŞÇI ANNELERİZ belki rabbim bizlere eşimizle mutlu geçirdiğimiz bir gecenin sonunda nasip etmedi yavrularımız ama elden ne gelir olmuyor deyip yada buda olmayacak deyip bırakırsak pişman olmazmıyız..
Bakın dostlar sizin anne olmamış olsanızda çalışan iki yumurtalığınız sağlıklı bir rahminiz var ben 26 yaşında kanserle tanıştım yanlış ameliyat sebebiyle tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım ve şimdi doğumumda içim temizlenicek alınan parçalara patoloji yapılacak ve belkide sonuç kötü olursa 1,5 ay sonra tekrar aynı yer kesilerek 3 kez sezaryen ameliyat olup rahmimi aldıracağım...sadece bi daha bebeğim olmayacak korkusu değil eşime karşı kadınlığım bile elden gidicek genç yaşta o kilolarla kalıcam artık kadın olmicam belki hormon alıcam ama artık tam anlamıyla bir kadın olmicam
bunlara rağmen ki yaşamayana kolay gelmez herkes kendi yaşadığını en büyük dert zanneder..amaaaaaaaaaaa......pes etmek geri dönmek olmayacak demek bizlere yakışır mı
bu işi 2-3-4-5-6-7 ohooo kaş kere deneyenler var zaman geçtikçe yumurta rezervlerimiz azalıyor eşimizin sperm sayısı ne olucak allah kalmışşş
her kötü durumda bi dibe vuruş olur insan dibe vurmadan çıkamaz çünkü.....olumsuz sonuç alanlar dibe vurduk değil mi şimdi kalmak toparlanmak ve silkelenmek zamanı..bu iş ya olacak ya olacak deme zamanı..
ayrıca 70 kere yaptırdım tutmadı gibi hikayeleri okumayın bundan sonra yasak tamam mı güzeller 70 kere denedim ama sonunda oldu diyen hikayeleri okuyun okuyun ki inanın ben hepinize çok inanmıştım olcak diye temmuza zübeydeye vss..... ama olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor
sizleri çok seviyorum ihmal ettiğim için özür dilerim....birgün sizinde tickerınız olucak...
hepsini ben yapacağım söz veriyorum
ŞU MÜBAREK GÜNDE RABBİİİMMMM NOLUR TÜM İSTEYENLERE ARKADAŞLARIMA VE TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERE VE ANNELERE HAKLARINDA HAYIRLISINI NASİP EYLE.....aminnnn
seninde panadolcum nasilsin?
oh iyi yapmissin canim walla o bu derken kizlar farkinda degiliz aslinda hayati kendimize zindan ettigimizin valla artik kendime hep bunu souluyorum hayati yasamaya basla, bebek de bize bir sekilde katilacaktir diye. kustum kendisine hasretle bekleyince gelmiyor bir d boyle deneyelim kaydirigubbakcemile2Özlemcigim iyiyim bugun kendimi kadıköy tarafına attım yorulmuşum biraz stresten alışveriş yaptım yüzde 70 varan indirimler vardı dolaştım kardeşim otarafta ona ugradım bazen ne yaptıgımı bilmiyorum kafam dagılsın diyorum umarım sen iyisin halan geldimi....
gunaydin canim senin halan 9 ay bir gelmese pardon sekiz ay iki hafta kalmis olur, olur mu olur ne bileyim sen gelmedi yazdikca icimden bu geciyor Allah buyuk.kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn nasılsınız bugunnn benim halam hala gelmedi
haklısın canım insan ne kadar çıkardım kafadan desede olmuyo yani en kötü rüyanda bişiler görüyosun karşına çıkıyo allah hepimizin içine bu konuda serinlik versin inşallah bebekleriniz kendiliğinden gelir ayy en güzel olur yaaa süper olurDELİ KIZZZZ ağlattın beni ALLAHIM bu mübarek günde dualrımızı kabul etsin pes ettiğimiz yok aslında sadece korkularımız var ya acabalar ya yine mi gibi sözcükler dolanıp duruyor kafamızda tamam düşünmeyeceğim bebek lafı etmeyeceğim kafamı toplayıp sağlıklı kafayla yola devam edeceğim dediğim anda ya karşıma hamiş bi bayan ya yeni doğmuş bi bebek yada anne diyen ufak bi bücürüğün sesi çıkıyor karşıma inanın kıskanmıyorum ama üzülüyorum bir gün bende yaşayabilcekmiyim bir gün bana da anne diyen olucak mı ya da hep bu karşıma çıkanlarımı seyredeceğim diyorum bunları yani yaklaşık 1 aydır eşimle bile konuşmuyoruz bebek olayını ne zaman başlayacağımızı hiç bişi o konuyu rafa kaldırdık hani dedim ya size bitkisel kür kullanıyoruz diye inan onu bile bebek için yediğimizin farkında dahi değiliz bişiler oldu anlamadık ama konu kapandı hıı kötü mü oldu hayır iyi oldu ben ve eşim biraz olsun kendimizi topladık biliyoruz ki yıl sonuna kadar ikinciyi yapmayacağız bu 6 aylık sürede neden her gün kendimizi üzüp yıpratalım dimi şimdi burda diyorum da gerçekte diyemiyorum kızlar ne olursa olsun kafamın bi köşesinde bebek resmi duruyo allahım isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın
tamam tatlım yazıcam yazmazmıyım...sizlerinde en kısa zamanda göbişleri dolsun inşallah rabbim mucizelere yapmaya kadirrr o yüzden bi mucize olsun melekleriniz kendiliğinden gelsin inşallahgizelmicim ne guzel yazmissin eline yuregine saglik, tuzun kuru dermiyiz hic sen hepimizden cok cektin bu konuda cogdo ve senin durumun cok daha hassasti cok sukur Rabbim bu topikte dualarimizi kabul etti vaktin oldukca bize de yaz tatlim. hamile kalinca stiker sozunu unutma walla ben bilmiom yapmasini kaydirigubbakcemile2 duan icin amin canim, Allah sizlere de cok saglikli huzurlu keyifli bir hamilelik nasip etsin Insallah.
.
tamam tatlım saolsın yazıcam hepcanım çok duygulandım herşey güzel olacak buna inan umutsuz olma sende senin hastalıgının adı kötü erken teşhiste tedavisi var canım hepimizin başında biliyosun öpüyorum seni arada yaz özletme kendini oldumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?