ayşem nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyo uyuyormusun yoksa :)
kandiliniz mübarek olsun
gönlünüzde ne muradınız varsa rabbim hayırlı bir şekilde versin inşaallah
duanızı esirgemeyin
selamün elyküm allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun arkadaşlar hayırlı kandiller rabbim herkesin yüzünü güldürsün bu güzel kandiller hürmetine bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inş rahman onlara hayırlı saglıklı evlatlar ver rabbim bu mübarek günler hürmetine dualarımızı kabede yapılan dualarla birlikte kabul et allahım aminnnnnn kızlar sizleri çok seviyorm rabbim dualarımızı kabul etsin aminn
saol zeynepcim sanada hayırlı kandiller allahım dularımızı kabul etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:
ayşe ya elevor bana mesaj atmış ne yazık olmamış çok üzüldüm
evet cnm bende şok oldum yeni kalktım daha şimdi açtım pc hemen onun msj okudum beynimden vuruldum ne diyim allahım ikincide rasip eder inş kimyasal gebelikmiş sanırım(((((((( bu aarada hayırlı kandiller tatlım
ayşe bulantın varmı canım
Canlarımmmm hepinizin kandili mübarek olsun, allahım dularımızın hepsini kabul etsin..
Bana destekleriniz için çok ama çok sağolun inanın siz olmasanız napardım bilemiyorum, sizler öyle desteksiniz ki bana...
Bende ilk önce şaşırdım ve çok mutlu oldum ama dr daha riskli deyince üzülmedim desem yalan olur, son 1 haftadır bulantılardan pek bi şey yiyemiyordum ve de çok su içemiyordum ama yeniden hırs geldi şimdi, bi de güleryüzlü annem yanımda yüzüme güle güle her şeyi yediriyo bana..
Eşimde çok sevindi ama kızlar işte bu da başka bir sınav, allahım yardım etsin, onları korusun
P.s:Elevorcum cnm üzülme diyemem ama nolur kendini yıpratma bu mübarek günlerde Allahım isteyen herkese nasip etsin.
P.s:Özlemim su iç demişsin aklıma geldi hemennn içiyorum cnm...
a.s.
cigducummm canımm benim çok sevindim inan allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
canım evet doğru söylüyorsun tatil gibisi yok ama işte şansımıza zübeydenin de ras geliyo benimde halamın gelişine ras gelicek galiba ben tampon takarım diyorum ama doktora sorucam izin verirse ancak çünki bir sonraki ay transferim var riske atmayayım tambon nekadar sağlıklı bi sorun olurmu bir ay sonra transfer olmasa hiç sorun yokta şimdi acaba diyorum
walla özlemcim bu kadınların derdi hiç bitmez Napalım Allah bizi böyle yaratmış çok şükür.
elevor cvp yazmış bana cvp buu çok üzüldüm tutmamış bebegi(((((((((Elovercim valla çok üzüldüm ne diyecegimi bilmiyorm sende aynı özlem arkadaşım gibi olmuşsun allahım yüzünü güldürsün inş bu güzel mubarek günler hürmetine inş 2. denemende tuttar bebegin
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ELEVORlmadı canım =( 9. günümde test yaptırdım 25,47 çıktı sevinçten deliye döndük ama 11. günümde 12,50 13. günümde 4 küsüre düştü. kimyasal gebelikmiş adet olmayı bekliyorum. çok üzülüyorum ama bir yandan da bir dahakine olması için dua ediyorum.
:Saruboceq:topiğin tatlış kızları hepinizin miraç kandili mübarek olsun zeynebin duası cok hoşuma gıttı dıger topiğe ekledim ...
rabbim bu mubarek gunlerde dualarımızı kabul etsin bız hamişlerin bebişlerini sağ sağlim kucagımıza almayı siz kader arkadaşlarımızında tez zzmanda hamıle kalıp meleklerınıze kavuşmanızı nasıp etsın rabbım amiiin:Saruboceq:
sevgili arkadaşlar biz aynı yolun yoldaşlarıydık şimdi farklı kollara ayrıldık kimimiz umduğunu buldu kimimiz bulamadı...
ben burada çoğu zaman yazmak istedim ama senin tuzun kuru derler mi acaba diye yazamaya çekindim ama hep okudum sizleri ayşe sirkeledi beni dün akşam onların bizlere ihtiyacı var dedi inanın kendimden utandım
bakıyorum bazı karamsarlıklar endişeler bezmişlikler başlamış...
Ben hep dedim bizler SAVAŞÇI ANNELERıZ belki rabbim bizlere eşimizle mutlu geçirdiğimiz bir gecenin sonunda nasip etmedi yavrularımız ama elden ne gelir olmuyor deyip yada buda olmayacak deyip bırakırsak pişman olmazmıyız..
gizelmicim ne guzel yazmissin eline yuregine saglik, tuzun kuru dermiyiz hic sen hepimizden cok cektin bu konuda cogdo ve senin durumun cok daha hassasti cok sukur Rabbim bu topikte dualarimizi kabul etti vaktin oldukca bize de yaz tatlim. hamile kalinca stiker sozunu unutma walla ben bilmiom yapmasini kaydirigubbakcemile2 duan icin amin canim, Allah sizlere de cok saglikli huzurlu keyifli bir hamilelik nasip etsin Insallah.
canim benim canim bir sure konuyu kapamaniz belki de bebisinizi dogal yolda getirecek size, gizimlinin dedigi vazgectim demek yok. cok hakli hicbirimiz vazgecmiyoruz 6 ay tup bebege gecmemek aslinda daha mantikli doktorlar uzun aralardan bahsediyor hep. ve Insallahhhhhhh 6 ay icinde dogal gelicek tatliskon hic uzulme bir gun olacagini bilelim yeter ne yapalim sipalar bekletiyor biraz bizleri.DELı KIZZZZ ağlattın beni ALLAHIM bu mübarek günde dualrımızı kabul etsin pes ettiğimiz yok aslında sadece korkularımız var ya acabalar ya yine mi gibi sözcükler dolanıp duruyor kafamızda tamam düşünmeyeceğim bebek lafı etmeyeceğim kafamı toplayıp sağlıklı kafayla yola devam edeceğim dediğim anda ya karşıma hamiş bi bayan ya yeni doğmuş bi bebek yada anne diyen ufak bi bücürüğün sesi çıkıyor karşıma inanın kıskanmıyorum ama üzülüyorum bir gün bende yaşayabilcekmiyim bir gün bana da anne diyen olucak mı ya da hep bu karşıma çıkanlarımı seyredeceğim diyorum bunları yani yaklaşık 1 aydır eşimle bile konuşmuyoruz bebek olayını ne zaman başlayacağımızı hiç bişi o konuyu rafa kaldırdık hani dedim ya size bitkisel kür kullanıyoruz diye inan onu bile bebek için yediğimizin farkında dahi değiliz bişiler oldu anlamadık ama konu kapandı hıı kötü mü oldu hayır iyi oldu ben ve eşim biraz olsun kendimizi topladık biliyoruz ki yıl sonuna kadar ikinciyi yapmayacağız bu 6 aylık sürede neden her gün kendimizi üzüp yıpratalım dimi şimdi burda diyorum da gerçekte diyemiyorum kızlar ne olursa olsun kafamın bi köşesinde bebek resmi duruyo allahım isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın
cigdocum lutfen korkma tek yumurta ikizleri riskli diye degil illaki, bir keseyi paylasirlarsa ufaktan artiyor belki risk ama cift keseyi paylasan tek yumurta ikizleri daha fazla. doktor sonradan gordugune gore seninkilerde ayri keseler. arkadasimin var tek yumurta ikzileri MAsallah bomba gbler her hamilelik riskli, Allah'a emanet onlarin arkalarinda cok dualar var bebeklerinizin Rabbim korur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?