Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kandiliniz mübarek olsun
gönlünüzde ne muradınız varsa rabbim hayırlı bir şekilde versin inşaallah
duanızı esirgemeyin

saol zeynepcim sanada hayırlı kandiller allahım dularımızı kabul etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar kandiliniz mübaraek olsun ayşe canım nasılsın

elevor cvp yazmış bana cvp buu çok üzüldüm tutmamış bebegi(((((((((Elovercim valla çok üzüldüm ne diyecegimi bilmiyorm sende aynı özlem arkadaşım gibi olmuşsun allahım yüzünü güldürsün inş bu güzel mubarek günler hürmetine inş 2. denemende tuttar bebegin
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ELEVOR lmadı canım =( 9. günümde test yaptırdım 25,47 çıktı sevinçten deliye döndük ama 11. günümde 12,50 13. günümde 4 küsüre düştü. kimyasal gebelikmiş adet olmayı bekliyorum. çok üzülüyorum ama bir yandan da bir dahakine olması için dua ediyorum.

ayşe ya elevor bana mesaj atmış ne yazık olmamış çok üzüldüm

evet cnm bende şok oldum yeni kalktım daha şimdi açtım pc hemen onun msj okudum beynimden vuruldum ne diyim allahım ikincide rasip eder inş kimyasal gebelikmiş sanırım(((((((( bu aarada hayırlı kandiller tatlım

Canlarımmmm hepinizin kandili mübarek olsun, allahım dularımızın hepsini kabul etsin..

Bana destekleriniz için çok ama çok sağolun inanın siz olmasanız napardım bilemiyorum, sizler öyle desteksiniz ki bana...

Bende ilk önce şaşırdım ve çok mutlu oldum ama dr daha riskli deyince üzülmedim desem yalan olur, son 1 haftadır bulantılardan pek bi şey yiyemiyordum ve de çok su içemiyordum ama yeniden hırs geldi şimdi, bi de güleryüzlü annem yanımda yüzüme güle güle her şeyi yediriyo bana..

Eşimde çok sevindi ama kızlar işte bu da başka bir sınav, allahım yardım etsin, onları korusun

P.s:Elevorcum cnm üzülme diyemem ama nolur kendini yıpratma bu mübarek günlerde Allahım isteyen herkese nasip etsin.

P.s:Özlemim su iç demişsin aklıma geldi hemennn içiyorum cnm...

a.s.

saol cnm seninde kandilin mubarek olsun cnm bebeişerine ve kendine çok ii bak cigdocum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq:topiğin tatlış kızları hepinizin miraç kandili mübarek olsun zeynebin duası cok hoşuma gıttı dıger topiğe ekledim ...
rabbim bu mubarek gunlerde dualarımızı kabul etsin bız hamişlerin bebişlerini sağ sağlim kucagımıza almayı siz kader arkadaşlarımızında tez zzmanda hamıle kalıp meleklerınıze kavuşmanızı nasıp etsın rabbım amiiin:Saruboceq:

sevgili arkadaşlar biz aynı yolun yoldaşlarıydık şimdi farklı kollara ayrıldık kimimiz umduğunu buldu kimimiz bulamadı...

ben burada çoğu zaman yazmak istedim ama senin tuzun kuru derler mi acaba diye yazamaya çekindim ama hep okudum sizleri ayşe sirkeledi beni dün akşam onların bizlere ihtiyacı var dedi inanın kendimden utandım

bakıyorum bazı karamsarlıklar endişeler bezmişlikler başlamış...

Ben hep dedim bizler SAVAŞÇI ANNELERİZ belki rabbim bizlere eşimizle mutlu geçirdiğimiz bir gecenin sonunda nasip etmedi yavrularımız ama elden ne gelir olmuyor deyip yada buda olmayacak deyip bırakırsak pişman olmazmıyız..

Bakın dostlar sizin anne olmamış olsanızda çalışan iki yumurtalığınız sağlıklı bir rahminiz var ben 26 yaşında kanserle tanıştım yanlış ameliyat sebebiyle tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım ve şimdi doğumumda içim temizlenicek alınan parçalara patoloji yapılacak ve belkide sonuç kötü olursa 1,5 ay sonra tekrar aynı yer kesilerek 3 kez sezaryen ameliyat olup rahmimi aldıracağım...sadece bi daha bebeğim olmayacak korkusu değil eşime karşı kadınlığım bile elden gidicek genç yaşta o kilolarla kalıcam artık kadın olmicam belki hormon alıcam ama artık tam anlamıyla bir kadın olmicam

bunlara rağmen ki yaşamayana kolay gelmez herkes kendi yaşadığını en büyük dert zanneder..amaaaaaaaaaaa......pes etmek geri dönmek olmayacak demek bizlere yakışır mı

bu işi 2-3-4-5-6-7 ohooo kaş kere deneyenler var zaman geçtikçe yumurta rezervlerimiz azalıyor eşimizin sperm sayısı ne olucak allah kalmışşş

her kötü durumda bi dibe vuruş olur insan dibe vurmadan çıkamaz çünkü.....olumsuz sonuç alanlar dibe vurduk değil mi şimdi kalmak toparlanmak ve silkelenmek zamanı..bu iş ya olacak ya olacak deme zamanı..

ayrıca 70 kere yaptırdım tutmadı gibi hikayeleri okumayın bundan sonra yasak tamam mı güzeller 70 kere denedim ama sonunda oldu diyen hikayeleri okuyun okuyun ki inanın ben hepinize çok inanmıştım olcak diye temmuza zübeydeye vss..... ama olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor

sizleri çok seviyorum ihmal ettiğim için özür dilerim....birgün sizinde tickerınız olucak...
hepsini ben yapacağım söz veriyorum

ŞU MÜBAREK GÜNDE RABBİİİMMMM NOLUR TÜM İSTEYENLERE ARKADAŞLARIMA VE TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERE VE ANNELERE HAKLARINDA HAYIRLISINI NASİP EYLE.....aminnnn

DELı KIZZZZ ağlattın beni ALLAHIM bu mübarek günde dualrımızı kabul etsin pes ettiğimiz yok aslında sadece korkularımız var ya acabalar ya yine mi gibi sözcükler dolanıp duruyor kafamızda tamam düşünmeyeceğim bebek lafı etmeyeceğim kafamı toplayıp sağlıklı kafayla yola devam edeceğim dediğim anda ya karşıma hamiş bi bayan ya yeni doğmuş bi bebek yada anne diyen ufak bi bücürüğün sesi çıkıyor karşıma inanın kıskanmıyorum ama üzülüyorum bir gün bende yaşayabilcekmiyim bir gün bana da anne diyen olucak mı ya da hep bu karşıma çıkanlarımı seyredeceğim diyorum bunları yani yaklaşık 1 aydır eşimle bile konuşmuyoruz bebek olayını ne zaman başlayacağımızı hiç bişi o konuyu rafa kaldırdık hani dedim ya size bitkisel kür kullanıyoruz diye inan onu bile bebek için yediğimizin farkında dahi değiliz bişiler oldu anlamadık ama konu kapandı hıı kötü mü oldu hayır iyi oldu ben ve eşim biraz olsun kendimizi topladık biliyoruz ki yıl sonuna kadar ikinciyi yapmayacağız bu 6 aylık sürede neden her gün kendimizi üzüp yıpratalım dimi şimdi burda diyorum da gerçekte diyemiyorum kızlar ne olursa olsun kafamın bi köşesinde bebek resmi duruyo allahım isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın

canim benim rahim ters rahim dediklerinden ben kullanamiyorum o yuzden ama kullananlar cok rahat diyor ilk iki gun kullanma sonuna dogru cok SIk degistirirsen olmaz herhalde doktoruna danis tabii en iyisi.

walla basta guldurup sonra boyle olunca insan iyice saskinlasiyor hayirlisi buymus demekten baska elden gelen yok tez zamanda cok saglikli bir hamilelik gecirirsin Insallah elevorcum.

amin canim ikizlerimize sevgiler artik topigimizin iki ikizi var yuppiiiii

Son düzenleme:
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dularımızı kabul etsin, rabbim en kısa zamanda hepimizin bebeklerini kucaklarına almasını nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…