Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gizemlicim sabah sizin topige baktim en son yazanin kaymaklim oldugunu gorunce durumunu merak ediyordum aa bir baktim senden alinti yapmis cok kasiniyormussun. cok gecmis olsun oraya da yazdim. umarim bir iki gune tamamen gecer tatlim, kendine iyi bak.
karatasoz canim nerelerdesin hosgeldin nasilsin neler yaptin?

hoşbulduk tatlım, ev tadilattaydı ya kayınvalidemde kaldık bir aya yakın geçtik artık bi haftadır evimizdeyiz :) başka bişi yapmadım bi bakıyım dedim epeydir uzak kaldım sizden, dün biraz canım sıkıldı eşimin sprm yoğunluğu 3 milyona düşmüş ayda yaklaşık bir milyonu gidiyo

hic kur uyguladiniz mi?
bir de doktor dususe ne diyor? keciboynuzunu uzun sure kullananlar hep cok ovuyor. peki morfoloji nasil?
evinizdeki tadilat hayirli olsun, guzel gunlerde bebeklerinizle oturmak nasip olsun.

:)))))))))))))) canım keçi boynuzunu kullandı, keçi boynuzundan sonra haplar ve bal karışımı kullandı içeriklerini sayamıcam çok kalabalıklar çünkü :) ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bir işe yaramadı ben keçi boynuzundan çok ümitliydim ama hareket katmayı bırak bir senede 11 milyondan üç milyona düştü daha geçen ay 4 milyondu, haftaya tatile gidicem dönüşte gidicez doktora bakalım ne dicek başlayalım diyorum ben iyice bitmeden

kizlarrr basima gelen cok komik!!! ben tup bebegi yapan doktorumu es gecerek haber bile vermeden dondurulmuslar icin baska doktora gittim her sey iyi hostu adam yaparim dedi ama ogrenmeye calisti niye oteki doktora gitmiyorum cunku tup bebek bolumunun basiydi eski doktor. neyse regle olunca ara dedi dun aradim, bes gun sehir disinda olucakmis hastanede herkes tatilde zaten var olan doktorlardan biri ilk kontorlunu yapar dedi. o da iyi hos ama o da ne benim ilk doktor o gunler hastanedeymis!!!!!!!!!!pisti oldum!!!
sekreteri de "iyi de siz doktor beyden habersiz mi doktorunuzu degistirdiniz?" demez mi sabah sabah:)))
he bacim oyle oldu demek istedim turkce:))))))))))) o sizi arasin dedi sogukca sanki doktor bey duruma bozulucak diye!!! bekliyoz

:))))))))))))) eyvaaaaaaaah

hay canim ya dusmus baya, ama biliyorsun birden yukselebilir de.
haklisin iyi takip et, donunce olmadi hemen basla.
tup bebekte sayi onemli degil gonlunu ferah tut. gerekirse her ihtimale karsi uc dort tup de sperm dondurursunuz. o zamana kadar da iyice yukselir.
canim icin rahat olsun bizde sperm cok da ne oluyor azina coguna bakmiyor nasipse oluyor biliyorsun.

gözünaydın canım tahillerin temiz çıkmış..

ohh hadi gözünaydın 2li de temiz çıktı aramızda tam bir hafta var canım ama doğum zamanı aynı bile olabilir :)

cnm yaa çok sevindim maşallah sonuçların temiz çıkmış gözün aydın temmuzcum rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

benim eşimin ilk sperm testinde 22 milyon çıkmıştı keçi boynuzundan sonra bir de trental kullanmşıtı 280 milyon çıkmıştı. sonrasında hep 1ccde 80-90 milyon çıktı. ya ilk test doğru değildi. ya da cidden bizde çok işe yaramıştı keçi boynuzu

walla kizlar resmen stresli bekliyorum bu eski tup bebek doktorum nasil havali bir adam zaten sirf o yuzden degistirdim cok unlu bir doktor ama havasindan yanindan gecilmiyor randevu almak cok zor vs. simdi arasa bile diger yeni gittigim doktorun hatirina arar arkadasi diye. sonucta o diyor bana, bu doktor var ona git yani sorun degilmis gb. aman ne kapris ne kapris cekicem kimbilir gicik herif!:)))resmen gerildim ne pisti ama:))

bilmiyorum zeynepelacım artık keçi boynuzuna devam etmiyo edelim desem çok kızıcana eminim çünkü çok morali bozuluyo o kadar çok emek çektiki son 4 aydır kuzum bende artık bişi diyemiyorum özlemin dediği gibi biraz kısmet işi bu işler tatil dönüşü başlarız galiba eşim bi aksilik çıkarmazsa, olur demişti ama güvenemiyorum hemen başlamaya kalksak bile doğum kontrol hapından başlıcamız için yine iki ayı bulur en son 25 mayısta regl olmuştum çünkü iyice düzeni bozuldu.
ahhhh özlem ahhhhhhh nolcak böyle....

kizlar yava syavas hepiniz topige gelmeye basladiniz eski gunlerimizi hatirladim duygulandim cok.

zaman ne kadar hızlı yaaa az önce baktımda 14 haftalık olmuş bebişler :) daha dün gibiydi yazıyolardı iğneye başladım vs. diye :) inş. Rabbim bizlerede nasip etsin anne olmayı

canım benim eşim 1 yılı aşkın süre ara vere vere kullandı

inşallah bundan sonrası çok iyi olur senin için çok çok hayırlı olur inşallah canım..

canim benim hic uzulme her sey guzel olucak sperm o kadar degisken bir seyki bakarsin 6 aya dogal hamile kalicak kadar bol olur. inan imkansiz degil simdi sogukkanli ne yapilmasi gerekiyorsa o yapilmali.
esin de uzuluyordur tabii biraz rahat birak bosver.
maddi imkaniniz varsa donunce denersiniz belki. dun gece ne diye dua ettim sonra kendime cok guldum: Allah'im turkiyede de devlet tup bebegi ciddi oranda odemeye baslasin arkadaslarim para derdini dusunmeden yaptirabilsin tup bebegi diye dua ettim.
kendime cok guldum tabii once hepimiz icin hamile kalmayi hamile arkadaslarimizinda saglikla dogurmasini diledim sonra oteki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…