e yani bende sebebsiz infertiliteyim eşim normal.ama şimdiye kadar sonuç alamadık.ama genelde erkek spermi az olup ama yinede embriyo olunca.sendede problem yokya genelde ilk yada ikincide hamile kalıyorlar.benim şimdiye kadar gördügüm bu.....
benmasal inşallah ilk güzel haberi senden alırız
yok yok benmasal beni sollamış 7. deneme.şimdiye kadar nerelere gittin hangi merkezler canım.benim 2 ankara cityhospital dr gurur polat............1 istanbul türkiye hastanesi dr nihal çakır.............1 dondurulmuş transferi ist türkiye hast....................1 sevgi hast.kayseri.............şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şimdiki listenin kalori miktarını bilmiyorum ama günde 7 öğün yiyorum. diyetisyene hamile kalma çabamdan bahsettim. öğle yemeğinde protein yiyorum yanına salata veyoğurt. akşam yemeğinde sebze yemeği var yine salata ve çorba . ara öğünlerimde meyva- galeta- süt var. çok yiyorum ama şaşırtıcı bir şekilde kilo verdiriyor. birde yarım saat spor yapıyorum gün aşırı...senin nasıl diyet listen ??
hamile kalınca 2000 kalorilik bir liste vereceklermiş
evet canımsona gelmişsin mutluluga 1 adım ve dakikalar kalmış..................belirtin varmı yarın kaçıncı günInsallah canım
evet canım senı sollamısım şöyle solım canım ben bu 7 denemede sadece 2 denememde taze mbryoyla denedım dıgerlerı hep dondurulmus transferı oldu bırde 5. de ve 6. da hamıle kaldım ancak bırı kımysal dıgerı dıs gebelık oldu artık ınsallah bu sefer bebegıme kavusucammm kızlarrrrr
1. ve 2 İnternatıonal Hospıtal
3. ve 4 Yedıtepe Unv Hast
5.6.7 Umut tüp bebek
Bu arada listeye benıde yazmıssınız kızlar cok mutlu oldum ınsallah lıtee ılk hamıle ben olurum :lepi:
evet canımsona gelmişsin mutluluga 1 adım ve dakikalar kalmış..................belirtin varmı yarın kaçıncı gün
benmasal inşallah ilk pozitif haberi senden alırız :)
zübeydecim liste çok şeker olmuş eline sağlık :)
benmasal müjdeyi ben alırım bence hamilesinnnnnnnnnnnn artık ne istesemmmmmmmmmm
benim 1200 kal. 6 ögün yiyorum geçen ay fazla uygulayamadım.evde oldukça mutlaka yapıyorum.evet 6 ögün yiyorum ve kilo veriyorum.banada dikkat et yoksa ileride şaker hastası olursun dedi.benim ailemde yok ama şeker hastası.tek dayı kızı var....bende bahsettim dra.bugün gittim sabah 8 de devlet hast. endokrine sıra kalmamış.
canım benım senağlama
ınsallah oyledır ağzından bal damlıyor ballllll
ne ıtersen alırım :)
benim annem 35 yıldır şeker hastası. bende o şekerliyken doğmuşum. Benim önümüzdeki 20 yıl içinde şeker hastası olmam neredeyse kesinmiş. eğerki kilo verirsem bu süreyi dahada uzatabileceğim. sonuçta hamilelik döneminde şeker çıkması da muhtemel.... sonuçta kilo zaten zararlı birşey. bende madem dedim bebek istiyorum verebildiğim kadar vereyim. inşallah mevcut kilolarımız sorun çıkarmaz
hhhhhhıııııııııııııııııııı kaç yaşındasın
29 :uhm:
canım bildiğim kadarıyla uzun protokolde yumurtalıklar için regliden önce başlatılıyo tedavi
benimde regli olmadan önce başlacak tedavim birkaçgün içinde regli olacam doktora gidicez bize planlama yapacak az da olsa pko var dedi ondan dolayı uzun protokol uygulanacak lucrin falan kullanıcam.
tamam demekki uzun protokolde olsa doktor regleyle gelin diyor senden anladigim bu. Benimde uzun protokol olucak bende reglemi bekliyorum, ınsallah hepimize hayirli olsun.
Benmasal canim ınsallah hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?