Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

inşallah canım ya ben çok korkuyorum bende şimdilik bi problem yok ilk muaynede gayet iyi dedi doktorum bakalım kısmet

benmasal inşallah ilk güzel haberi senden alırız

Insallah canım

evet canım senı sollamısım şöyle solım canım ben bu 7 denemede sadece 2 denememde taze mbryoyla denedım dıgerlerı hep dondurulmus transferı oldu bırde 5. de ve 6. da hamıle kaldım ancak bırı kımysal dıgerı dıs gebelık oldu artık ınsallah bu sefer bebegıme kavusucammm kızlarrrrr

1. ve 2 İnternatıonal Hospıtal
3. ve 4 Yedıtepe Unv Hast
5.6.7 Umut tüp bebek

Bu arada listeye benıde yazmıssınız kızlar cok mutlu oldum ınsallah lıtee ılk hamıle ben olurum :lepi:

benim 1200 kal. 6 ögün yiyorum geçen ay fazla uygulayamadım.evde oldukça mutlaka yapıyorum.evet 6 ögün yiyorum ve kilo veriyorum.banada dikkat et yoksa ileride şaker hastası olursun dedi.benim ailemde yok ama şeker hastası.tek dayı kızı var....bende bahsettim dra.bugün gittim sabah 8 de devlet hast. endokrine sıra kalmamış.

evet canımsona gelmişsin mutluluga 1 adım ve dakikalar kalmış..................belirtin varmı yarın kaçıncı gün

benmasal inşallah ilk pozitif haberi senden alırız :)
zübeydecim liste çok şeker olmuş eline sağlık :)

evet canımsona gelmişsin mutluluga 1 adım ve dakikalar kalmış..................belirtin varmı yarın kaçıncı gün

yarın 10. gunum canım
belırtı var canım ama ıyıyemı kotuyemı yorsam anlamadım kasık ağrısı ve regli ağrım var aslında 5. ve 6 . denemelerımdede yasamıstım bunları hamıleydım ama yınede Allahım bılır ol derse olmayacak bısıı yok

benmasal inşallah ilk pozitif haberi senden alırız :)
zübeydecim liste çok şeker olmuş eline sağlık :)

ıns canım bana dua edın olurmu

benmasal müjdeyi ben alırım bence hamilesinnnnnnnnnnnn artık ne istesemmmmmmmmmm

kızlar benimde 1. denemem uzun protokol 4 nisanda lucrinle başlıyorum...benide eklermisiniz listeye...

benim annem 35 yıldır şeker hastası. bende o şekerliyken doğmuşum. Benim önümüzdeki 20 yıl içinde şeker hastası olmam neredeyse kesinmiş. eğerki kilo verirsem bu süreyi dahada uzatabileceğim. sonuçta hamilelik döneminde şeker çıkması da muhtemel.... sonuçta kilo zaten zararlı birşey. bende madem dedim bebek istiyorum verebildiğim kadar vereyim. inşallah mevcut kilolarımız sorun çıkarmaz

hhhhhhıııııııııııııııııııı kaç yaşındasın

sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
zübeyde24.............................1.deneme..............bahçeci.................regl bekliyor
musetta.................................1.deneme..............jinepol.................. regl bekliyor
xtatlıkız..................................1.deneme.............hacettepe..............
özlem80.................................1.deneme........... amerikan.................regl bekliyor
30temmuz.............................1.deneme..............umut......................regl bekliyor
evoevo...................................2.deneme............generatta.................lucrin kullanıyor
nurrsen..................................1.deneme............ ..................
benmasal...............................7.deneme............umut......................YARIN SONUÇ GÜNÜ:)
nursim05................................1.deneme...........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN

Kızlar ben gÖrmem falan yenı gelen arkadaŞlar Özelden mesaj atsın ben herkesı seve seve eklerım lıstemıze

tamam demekki uzun protokolde olsa doktor regleyle gelin diyor senden anladigim bu. benimde uzun protokol olucak bende reglemi bekliyorum, Insallah hepimize hayirli olsun.
benmasal canim Insallah hamilesin

tamam demekki uzun protokolde olsa doktor regleyle gelin diyor senden anladigim bu. Benimde uzun protokol olucak bende reglemi bekliyorum, ınsallah hepimize hayirli olsun.
Benmasal canim ınsallah hamilesin

canım benim ben reglimin son günü gitmiştim doktora tedaviye kısa yada uzun far etmiyo reglinin 2. Günü gerçek anlamda başlıyor bana bu süre içinde 3 vitamin bir antibiyotik verdi birde adete 10 gün kala başlamam için lucrin verdi

canım benim çok sağol teşekkür ederim seninde ismin güzel
isim ararken çok zorlandım ne yazsam başka bir kullanıcıya ait yazıyordu bende doğum tarihimi yazdım kabul etti sonunda
hepimize hayırlı olsun hem nisan ayı hem bu topik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…