Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım ben gonal f le başladım kısaydı kişiden kişiye göre değişiyo tedavi protokolü o yüzden sen boşver kısasını uzununu hayırlı olsun diye dua et

gizemli canım senın transfer kacıncı gun yapıldı benım cumayı bekleyeceklermiş de dr beklemek daha ii dedı

cumartesi yumurtalarım toplanıcak galiba aslında çarş idi ama ilacın dozu az olduğu için yavaş yavaş büyüyo yumurtalar cumarts kaldı arık kaç gün sonra bilmiyorum transfer çok heycanlıyım

kızlar dün akşam 4. iğnemi vurdum, gonal f 187,5 mg
ve ben günden güne kendimi halsiz, huysuz ve gergin hissediyorum, bu hormonlardan mı ben mi kendime yapıyorum.

kızlar dün akşam 4. iğnemi vurdum, gonal f 187,5 mg
ve ben günden güne kendimi halsiz, huysuz ve gergin hissediyorum, bu hormonlardan mı ben mi kendime yapıyorum.

biraz ilaçların yan etkisi birazda tedavinin stresi oluyo öyle şeyler, bende uyku falanda yapmıştı.

aa ezc deposu hiç aklıma gelemdi canım valla ben 260 milyon a alıyorum ama indirim şu bu derken 210 falan geliyo

ne çok ilaç ne çok hormon ne zahmet dimi kızlar bu iler bi tonda para alalh emeklerimizi boşa çıkarmasın

kızlar içinizde en sounlu ben miyim ya :)
sanki ben bu işleri bebek için yaptığımı hissedemiyorum
sanki niye yaptığımı da bilmiyorum
her geçen gün daha sıkılıyorum
maalesef eşimin de sanırım psikolojisi iyi değilki ondan hiç destek alamıyorum (ona göre böyle birşşey yok ama)
kimse bilmesin istiyor kimseye diyemiyorum
kendimi çok kimsesiz ve çaresiz hissediyorum
halbuki çevresi çok geniş biriyim, vede sevilen normlade böyle değilim yani ama neden böyleyim bilmiyorum

canım benim kıyamam tedavinin yorucu olmasıyla alakalı bence güzelim o dediklerin üzme kendini. hep bende bende diyorum ama inanki aynı şeyleri yaşadığım için söylüyorum. insanın psikolojisi allak bullak oluyo tedavi döneminde. psikolg bir arkadaşım var bu dönemde kadınların destek almasınıgerektiğini savunuyodu dışardan kolay gibi görünsede her saniyesii gerçekten çok yorucu ve zor. tek değilsin yani sakın endişelenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…