seninde tedavin hayırlı olsun canım, umarım bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız. bişi sorcam gonal-f ile başlayınca kısa protokolmü oluyo yani yumurtalarınızın büyüme durumuna göre iğneyi kesip hemen toplamamı yapılıyo? bide neye göre kısa protokole karar veriliyo?
canım ben gonal f le başladım kısaydı kişiden kişiye göre değişiyo tedavi protokolü o yüzden sen boşver kısasını uzununu hayırlı olsun diye dua et
cumartesi yumurtalarım toplanıcak galiba aslında çarş idi ama ilacın dozu az olduğu için yavaş yavaş büyüyo yumurtalar cumarts kaldı arık kaç gün sonra bilmiyorum transfer çok heycanlıyım[/QUO
elvinazcım nasıl memnun musun bende bahçecideyim ya o aşamalara gelemedim henüz kaç doz purogon kullandın ve kaçıncı gününde toplayacaklar
gizemli canım senın transfer kacıncı gun yapıldı benım cumayı bekleyeceklermiş de dr beklemek daha ii dedı[/QUOTE
Canım o zaman daha iyi, blastoit aşamısı deniyor ve de tutunma şansı daha da yüksek sanırım, inşallah sonuda çok güzel olur,
öpt..
cumartesi yumurtalarım toplanıcak galiba aslında çarş idi ama ilacın dozu az olduğu için yavaş yavaş büyüyo yumurtalar cumarts kaldı arık kaç gün sonra bilmiyorum transfer çok heycanlıyım[/QUO
elvinazcım nasıl memnun musun bende bahçecideyim ya o aşamalara gelemedim henüz kaç doz purogon kullandın ve kaçıncı gününde toplayacaklar
ZÜBEYDECİM BEN PROGON 300 ML BAŞLADIM HALADA DEVAM EDİYORUM 9 KUTU İĞNE OLMUŞTUR BİRDE ORGULATRON DU SANIRIMONU VURUNUYORUM SAAT 2 DE
MEMNUNUM BENİM DR BURÇAK HANIM AMA ÇOK SIKILDIM BEN ULTRASON MUAYNESİNE SİNİR OLANLARDANIM KAÇ KEZ OLDU AMA HALA KASIYORUM KENDİMİ YARIN 3 DE YİNE DR DAYIM
ZÜBEYDECİM BEN PROGON 300 ML BAŞLADIM HALADA DEVAM EDİYORUM 9 KUTU İĞNE OLMUŞTUR BİRDE ORGULATRON DU SANIRIMONU VURUNUYORUM SAAT 2 DE
MEMNUNUM BENİM DR BURÇAK HANIM AMA ÇOK SIKILDIM BEN ULTRASON MUAYNESİNE SİNİR OLANLARDANIM KAÇ KEZ OLDU AMA HALA KASIYORUM KENDİMİ YARIN 3 DE YİNE DR DAYIM
ben geçen ay gittiğimde 4 ünite purogon vermişti 5 günü çağırmıştı ama kısmet olmadı 3 defa gelirsin demişti o zaman erbil bey bakalım bu ay ne olacak senin ilaç masrafın bayağı oldu o zaman lucrinde kullandın mı sen
kızlar dün akşam 4. iğnemi vurdum, gonal f 187,5 mg
ve ben günden güne kendimi halsiz, huysuz ve gergin hissediyorum, bu hormonlardan mı ben mi kendime yapıyorum.
ben geçen ay gittiğimde 4 ünite purogon vermişti 5 günü çağırmıştı ama kısmet olmadı 3 defa gelirsin demişti o zaman erbil bey bakalım bu ay ne olacak senin ilaç masrafın bayağı oldu o zaman lucrinde kullandın mı sen
valla canım ben ilk başta 3 günde gidiyordum şimdi iki gün evet iğnelerim 1,5 milyarı buldu şuana kadar lukrin kullanmadım ne zaman veriliyor bilemiyorum
ben gayet sağlıklıyım dr dengemi bozmamak için sanırım az doz veriyo eşimden kaynaklanıyo sorunumuz bizim
geçen ay neden tedaviyi yarım bıraktın? birde orda ezc ahmet bey var o indirim yapıyo iğneleri ben bi kaç yere sordum en uygun orası verdi nakitte özellikle indirimi çok
iğnelerimi artık kendim yapabiliyorum :)
biraz ilaçların yan etkisi birazda tedavinin stresi oluyo öyle şeyler, bende uyku falanda yapmıştı.
valla canım ben ilk başta 3 günde gidiyordum şimdi iki gün evet iğnelerim 1,5 milyarı buldu şuana kadar lukrin kullanmadım ne zaman veriliyor bilemiyorum
ben gayet sağlıklıyım dr dengemi bozmamak için sanırım az doz veriyo eşimden kaynaklanıyo sorunumuz bizim
geçen ay neden tedaviyi yarım bıraktın? birde orda ezc ahmet bey var o indirim yapıyo iğneleri ben bi kaç yere sordum en uygun orası verdi nakitte özellikle indirimi çok
iğnelerimi artık kendim yapabiliyorum :)
tatlım bende guatr çıktı o yüzden yarım bıraktık tsh yüksek çıktı ben lucrinle başlamıştım yine onunla başlayacağım uzun prot.benim adetin 3 günü gidip e2 bakılacak ve purogonla lucrine devam edeceğim progon300 4 gün kullanıp 5. günü gidecektim bu ay nasıl olacak bakalım ahmet beyi biliyorum ama ben ecza deposundan alıyorum ilaçları mesela purogonu 160 tl ye aldım ben
halsizlik bende de var devamlı uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?