Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım bence sen pskolojik destek al şu durumda çok ihtiyacın var gibi
kendini motive etmeye çalış bu çocuğu nekadar istediğini düşün
tabiki meşakatli bir yol ama çok fazla karamsarlığa düşülecek bişey yok.

mehabalar kizlar bugun konustuk benim yumoslarin 5 tanesi dollenmis yarin 13:30 da hastanede olacagim. dunden yumurtalar toplandiktan sonra hemen progesteron crinone kullanmaya basladim hemsire bana yatmadan iki saat once kullan biraz gezin dedi ama ben bu tedavimde hep yatim diyodum nasil olcak simdi

merhaba arkadaşlar. topiğin ilk sayfalarında adım olacak ancak sonra giremedim bir süre. liste hala tutuluyor sanırım. ben adeti bekliyordum. dün akşam itibariyle tedaviye başladık çokşükür. iğnelerimi oluyorum. inşallah güzel sonuç alırız hep beraber ... hepimizin duaları kabul olur inşallah

canım bunlar neden oluyor biliyomusun korkuyorsun çünkü öle çok korkuyorsun ki olmamasında için gidiyo ya olmazsalar dolaşıyor bilinç altında o yüzden de konsantre olamıyorsun baka sana tavsiyem şu topiği bir oku
26 yaşında yumurtalık kanseri olmak ve yüzleşmek ben neler yaşadım tek yumurtalıkla kaldım genç yaşımda kanser oldum ve şimdi tüp bebekle hamile kaldım rabbim devamını getirir inşallah...bak oku ne kadar kötü şeyler yaşayanlar var gör ve kendine gel silkelen yoksa bebişler böle gergin bir bedene girmek istemicek ona görelmaz:

hayırlı olsun canım her iğne bebeğine daha çok yaklaştırsın seni inşallah

gizemli tebrik ederim bu arada . Allah tamamına erdirsin inşallah.. bizide peşinden getirsin

zübeydecim beni de listede güncellersin di mi ?? ben 12 nisanda başladım ilaçlara... genelde tek ilaç mı kullanılıyor ben 3 tane ilacı kullanıyorum . lucrin, fostimon ve merional....

kizlar bugun tup bebek icin ilk islemi yaptim, enfeksiyon var mi yok mu diye herkese bakiliyormus onceden, onu yaptilar, hadi Bismillah deyip basladik, mutlu oldum cocuk gb :dance:
esiminde sperminde bakilcakmis enfeksiyon durumu, ona da randevu aldim, once cumartesi aldim, sonra kadina aa olmaz ovulasyon zamanim son dogal denememiz deyip degistirdim; yabana atar miyim spermleri tam da lazimken :smiley-cool:
hala dogal olur belki de diye sayikliyorum:))
cunku tes yapilirken aklima yine lokal anesteziyle yumurta toplanacagi geldi nasilm gerildim korktum anlatamam(

bana da asilamada doktorum yatmadan once kullan geceleri kullanirken demisti hangisi dogru acaba. hemsire yuru dediyse de ev ici birkac adimdan bahsediyordur takma bence ama tabii sor istersen. hadi Insallah mujdene az kaldi.

--------------------------------------------------------------------------------

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. 12 nisan lucrin kullanıyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLıYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLıYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......19 nisan SONUÇ

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende dra gidicem ve artık gonalflere başlıycam daha öncede deneyen arkadaşlar yumurta gelistirici iğne yaklaşık kaç gün kullanılıyor ben izin alıcamda iş yerinden soruyorlar tahmini bi tarih veriyim dedim...

günaydın canım kişiden kişiye değişiyo kişi 10 gün kimi 15 gün kimi 18 gün kullanıyo benim bi tanıdığımın 19. gün toplanmış düşün yani

inşallah canım bende öyle dua ediyorum 10 günde toplansın hem maddi hem manevi stres olur insan

alın benden de okadar hep dua ediyorum biran önce toplama aşamasına gelsin hayırlısıyla
gece rüyamda regli olduğumu gördüm aaa daha erken acaba tedaviye başlarlarmı çok erken oldu diyorum bilinç üstümüz ayrı uğraşıyo bilinç altımız ayrı düşünüp kafa yormak çok zor.

evet tatlım ya rüyalarımızda bile eşim kızıyo sürekli çok geriliyorum çünkü çok sabırsız oldum biran önce yapılsın bitsin istiyorum

degismekle birlikte genelde 12 gun igne kullaniliyor iki sonra da toplama diye duyuyorum. ama onceden kestirebilcek igneden sonraki ilk ve ikinci kontroldeki doktorun olur sadece.

hepinize tünaydın fıstıklar ahh ahh sizleri öle ii anlıyorum ki iğneleri yaparken ii yumoş olsun diye endişeleniriz
o biter toplarla ii döllensin diye endişe ederiz
transfer olduktan sonra acaba tuttumu diye endişeleniriz

hepsi birer büyük deneyim öle zor şeyleri başarıyoruz ki bizler çok güçlüyüz aslında maddi manevi baskının yanında yılların ayların getirdiği anne baba olma özlemi

içiniz içinize sığmıyor dimi

hepsi güzel anlara kavuşacağınız birer adım bu topicler bana uğurlu geldi umarım sizlerede uğurlu gelir

inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir ve rekor kırar listedeki herkez hamile kalır
dillere destan olur inşalllaah Yarabbim.

KIzlar selam.. Ben de bugün transferimin 4. günündeyim.. Test tarihim 23 Nisan. ınşallah Çocuk bayramında çocuk müzjdesi alırız :)))) ıçim çok rahat.. ınşallah inanıyorum tutacak be canlarım... Hepimizinki tutacak.. Gizemliyı hatırlayalım, ne kadar endişelenmişti, ama hayırlı oldu sonu.. Hepimiz için hayırlı olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…