canım bunlar neden oluyor biliyomusun korkuyorsun çünkü öle çok korkuyorsun ki olmamasında için gidiyo ya olmazsalar dolaşıyor bilinç altında o yüzden de konsantre olamıyorsun baka sana tavsiyem şu topiği bir okukızlar içinizde en sounlu ben miyim ya :)
sanki ben bu işleri bebek için yaptığımı hissedemiyorum
sanki niye yaptığımı da bilmiyorum
her geçen gün daha sıkılıyorum
maalesef eşimin de sanırım psikolojisi iyi değilki ondan hiç destek alamıyorum (ona göre böyle birşşey yok ama)
kimse bilmesin istiyor kimseye diyemiyorum
kendimi çok kimsesiz ve çaresiz hissediyorum
halbuki çevresi çok geniş biriyim, vede sevilen normlade böyle değilim yani ama neden böyleyim bilmiyorum
merhaba arkadaşlar. topiğin ilk sayfalarında adım olacak ancak sonra giremedim bir süre. liste hala tutuluyor sanırım. ben adeti bekliyordum. dün akşam itibariyle tedaviye başladık çokşükür. iğnelerimi oluyorum. inşallah güzel sonuç alırız hep beraber ... hepimizin duaları kabul olur inşallah
mehabalar kizlar bugun konustuk benim yumoslarin 5 tanesi dollenmis yarin 13:30 da hastanede olacagim. dunden yumurtalar toplandiktan sonra hemen progesteron crinone kullanmaya basladim hemsire bana yatmadan iki saat once kullan biraz gezin dedi ama ben bu tedavimde hep yatim diyodum nasil olcak simdi
inşallah canım bende öyle dua ediyorum 10 günde toplansın hem maddi hem manevi stres olur insan
alın benden de okadar hep dua ediyorum biran önce toplama aşamasına gelsin hayırlısıyla
gece rüyamda regli olduğumu gördüm aaa daha erken acaba tedaviye başlarlarmı çok erken oldu diyorum bilinç üstümüz ayrı uğraşıyo bilinç altımız ayrı düşünüp kafa yormak çok zor.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende dra gidicem ve artık gonalflere başlıycam daha öncede deneyen arkadaşlar yumurta gelistirici iğne yaklaşık kaç gün kullanılıyor ben izin alıcamda iş yerinden soruyorlar tahmini bi tarih veriyim dedim...
hepinize tünaydın fıstıklar ahh ahh sizleri öle ii anlıyorum ki iğneleri yaparken ii yumoş olsun diye endişeleniriz
o biter toplarla ii döllensin diye endişe ederiz
transfer olduktan sonra acaba tuttumu diye endişeleniriz
hepsi birer büyük deneyim öle zor şeyleri başarıyoruz ki bizler çok güçlüyüz aslında maddi manevi baskının yanında yılların ayların getirdiği anne baba olma özlemi
içiniz içinize sığmıyor dimi
hepsi güzel anlara kavuşacağınız birer adım bu topicler bana uğurlu geldi umarım sizlerede uğurlu gelir
inşallah tatlım herkei hamile yazmak istiyorum ben ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?