kızlar ben az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı :/ acaba eski gebeliğimden kalma hormonlarım olabilirmi, kendimi heveslendirmek istemiyorum.
evet senden acil haber bekliyoruz hadiii sen regl bekliyordun değilmi neden kürtaj olmuştun
iki aylıkken kalbi durmuştu canım. eşimin spermleri hareketsiz hareket oranı sıfır bizde arada bir, bir kaç tane hareketli çıkabiliyo :)) ama ürololoji prf. var hacettepede o kendiliğinden olma ihtimali %20 vermişti fakat tüp bebeğe yönlendirmişti. yaş 29 çünkü bizde kürtaj gününden beride keçi boynuzu ve polen alıyo eşim. kimbilir verende Allah alanda Allah hikmetinden sual olunurmu. belki bir mucize vermiştir. opuyorumnanaktan
sizlerin durumu nasıl arkadaşlar benim karnım kasıklarım ve belim acaip ağrıyor ümidimi kaybediyorum .yine olumsuz olacak sanırım
kızlar yanlış alarm ikinci testte tek çizgi çıktı malesef...
canım o nedendir biliyomusun bazı testler daha hassas bazıları değil bide sen sabah tuvalete çıktıysan yada bol sıvı aldıysan seyrelme olmuştur sen bence yarın sabah ilk idrarla yap ve bence mucize olucak inşallah
hayırlı olsun sel76 inş olur tatlım bu kez bende bu sabah adet oldum yarın dra gidip gonal f lere başlıycam inş hakkımızda hayırlısı olur inş..
canım benim uzun prokol adetin 21. günü lucrine başlamıştım ben yarında yeni adetimin 2 günü olacak ...kısa protokol yaş ve yumurta durumuna göre yapılıyor canım...eğer yumurta azsa yumurtaları baskılamak için lucrin başlanmıyor adetin 2 yada 3. günü gonalf başalanıyor...inş yardımcı olabilmişimdir...
kızlar hepinize teşekkür ederim.allah herkesin gönlünün muradını versin.nursim inş. beraberiz bakalım...........benim ama yumurta problemim olmamıştı.2 kere kimyasal gebeligim var karatasöz.sebebsiz infertiliteyiz.bakalım bu seferki şansımın artması.aralık ayında ameliyat oldum.sol tüpüm alındı içi sıvı doluymuş...............embriyoların tutunmasını engellermiş.bakalım ne olacakkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?