Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ahh canım benim başlanmış iş bitmiş iştir :) sıkma canını ban abak dah ane zaman regl olacağım belli değil :)))))))))

gizemli83 arkadaşım umarım tek yaşadığın ve hayayacağın bu olur hayatında
zaten insan inanmasa herşeyde bir hayır aramasa, umut etmese " benden isteyin ben vereyim" diyene inanmasa bu hayat nasıl geçer.
dediğin gibi kötü başımıza gelmeden şerleri görmek lazım. umarım hepimizin dilekleri gerçekleşecek.

arkadaşlar sabah kontrolüm vardı;

Gonal F / 5 defa vurdum, 6. gün sabah kontrolü oldu en büyük yumurtam 14 miş; 13 11 ve 10 var; sanırım toplamda ancak 6-7 tane.
sabah ilk cetrodite iğneyi vurdular, artık sabah akşam iğne devam.
ama endimetriyozi istenen kalınlığa ulaşamamış; Estrofem hap alacağım sabah akşam, umarım tedaviye engel bir durum oluşturmaz

evet canım aynen öle herşeye rağmen insan neler yaşasada umut ediyor dua ediyor veren rabbim hepimize verir inşallah........ii dileklerin için çok teşekkür ederim
mrb arkadaslar bende 2gün önce tüp bebek yaptim ve cok heyecanliyim ayin 26sinda test yaptiracam insallah olumlu cikar
ay hadi hayırlısı yeldacım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız bakalım sabredebilcekmisin test gününe kadar
.
evet canım hepimiz allahın izniyle birgün anne olacağız.. saol canım yazdıkların için

Arkadaşlar merhaba,

Benim tedavim 1 ay ertelendi ama yine de sizleri takip ediyorum, listede Zübeyde hepimizin karşısına HAMİŞ yazsın inşallahkaydirigubbakcemile3

Ben de bu arada tedavi başlayana kadar akupunktur araştırması yapmayı düşünüyorum.
Bakırköyde oturuyorum buralarda var mı bir araştırayım bakalım, eşim de destek oluyor sağolsun.

Bizde de eşime kanser teşhisi konmuştu, testisi alındı, diğeri de hiç sperm üretmiyor, ameliyat öncesi dondurulmuş 3 tüp sperm vardı 1.yi ilk tüp denememizde kullandık ve artık sadece 2 şansımız kaldı, bu arada benimde yumurta kalitesi sorunum var, toplananlar olgunlaşmıyor. O yüzden elimizden ne gelirse yapalım istiyoruz ve de umudumuzu kaybetmiyoruz.:kedi:

Her şeyin hayırlısı.

Öpüldünüz..

bizdeki durumun tam tersi bende yumurtalık kanseriyim nasipse oluyor canım ama siz elinizden geleni yapın bence dene bende bakırköyde oturuyorum ama hiç bilmiyorum akupuntur yerlerini bi soruşturayım yazarım sana cicim çook geçmiş olsun inşallah tutar canım

canım ben geçen yıl bakırköy kızılayda migren için akupunktur tedavisi gördüm yakşalık 6 ay kadar ama oraya gelenlerin hepsi kilo vermek için geliyorlardı istersen bir araştır canım hala vardır heralde.

artık kimseler girmiyomu yaww bir yoğunluk göremiyorum noldu kızlaaaaaaar :))))

canımmmmm allah hakkında hayırlısını yazmıştır, içini rahat tut.. Keseni de göreceksin, bebişlerini de kucağına alacaksın:)) Ve hepimiz alıcaz:))))) Tüm dualarım hepimiz için.. Önce senin için. en yakın senin günün çünkü:)))))

saol canım benim inşallah hepiniz için öle olucak melekler gelcek göbüşlere

dualar için teşekkür ederim

arkadaşlar iğneleri yaparken sorun yaşadınız mı ? ilaçların yan etkileri oldu mu ? bende çok uyku yaptı normal mi acaba ???

uyku sorunu bende de var ama onun dışında çok şükür hiç bir sıkıntım yok yumurtalarım çok güzel gelişmi sağ taraf özellikle sol taraftakilerim biraz daha yavaş gelişiyor pazar yada pazartesiye toplama kaldı heycanlanıyorum yaklaştıkça

inşallah hayırlı sonuçları alırsın canım allah kolaylık versin

arkadaşlar iğneleri yaparken sorun yaşadınız mı ? ilaçların yan etkileri oldu mu ? bende çok uyku yaptı normal mi acaba ???

bende çok sinir sıkıntı oldu, çok mutsuz hissettim ve hafif başağrım, yorgunluk halim var. Doktor normal dedi. hormonlar malum.
Ama benim esas sorunum bu dönemde büyüklerin maalesef olgun davranmadan bizi daha da strese sokmalarından

niye canım ya tutmazsa falan diye mi baskı yapıolar yada ne gerek vardı diye mi özel değilse paylaşsana bizimle

mavi mercan bence tedavi döneminde hiç açıklama falan yapma onlara cevap alamayınca bi müddet sonra sormayacaklar emin ol ben açıkca söylemiştim kimse bana soru sormasın biliyorum merak ediyosunuz ama bide beni düşünün ve biraz beni anlamaya çalışın derdimemi yanayım herkese laf mı anlatayım dedim kimse bişey sormuyor çok rahatladım...

canım çok haklısın malesef dışardan gelen tepkiler yorumlar insanı bazen snirlendiriyor
bundan dolayı ben kimseye bişey söylemedim bu tedaviye başladığımından annemin bile haberi yok sonucu alayım ondan sonra açıklarım tabi onuda herkeze açıklamıyacam annem kayınvalidem bilse yeter.

offf kızlar offff

niye rahat bırakmazlar bizi eşim söledi dün gece eniştesi aramış onlarda bnm knadım doğumcuma gidiyolar benim tüp bebekçimde yaptırdılar onalrda bizde onlara 3 hafta önce ne kadara yaptırdınız diye sormuştuk dün aramış eşimi doktor ii haberler verdi gözümüz aydın diye sonrada eşim inkar edince hatta tüp bebekçiye gitmediniz mi olum demiş eşimde herhalde doktorumuz ağzından kaçırdı diye anlatmış
ya onlarda tüp bebek yaptılar biz hiç bunaltmadık açıp bişe sölemiyosam sölemek istemiyorumdur niye deşiyosun ki çok canım sıkıldı haksızmıyım sanane ya sanane yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…