evetttt hepimiz hamile kalacağız ben sadece çok sabırsızlandım artık zaman geçmiyo sinir oluyorum bide 1 ay erlendi ya benim o yüzden bu kadar gerginim yoksa bende şuan sonucumu almış belkide hamileler arasına katılmıştım
mrb arkadaslar bende 2gün önce tüp bebek yaptim ve cok heyecanliyim ayin 26sinda test yaptiracam insallah olumlu cikar
evet canım aynen öle herşeye rağmen insan neler yaşasada umut ediyor dua ediyor veren rabbim hepimize verir inşallah........ii dileklerin için çok teşekkür ederimofff gizemlii canım dağıttın beni yaaa... Allahım inş. hepimizin gönlüne göre versin inş. sende nolur hastalığını unut artık, unutki senden çoooooooooook uzaklara gitsin kuşum. hamileliğin ve bebişin tadını çıkar, keyfine bak. bak karnında minnacık bir yaşam var :) ne tatlı dimi, her geçen gün onu daha çok hissedeceksin inş. bir gün olucak kucağınada alıcaksın, hepimiz alıcaz inş. yaşadıkalrında hepimizin kulağına küpe olsun Allahım bir şeyi verirken başka bir şeyle sınamasın bizi inş. verdiği herşeye sonzu şükür...
ay hadi hayırlısı yeldacım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız bakalım sabredebilcekmisin test gününe kadarmrb arkadaslar bende 2gün önce tüp bebek yaptim ve cok heyecanliyim ayin 26sinda test yaptiracam insallah olumlu cikar
.gizemli83 arkadaşım umarım tek yaşadığın ve hayayacağın bu olur hayatında
zaten insan inanmasa herşeyde bir hayır aramasa, umut etmese " benden isteyin ben vereyim" diyene inanmasa bu hayat nasıl geçer.
dediğin gibi kötü başımıza gelmeden şerleri görmek lazım. umarım hepimizin dilekleri gerçekleşecek.
Arkadaşlar merhaba,
Benim tedavim 1 ay ertelendi ama yine de sizleri takip ediyorum, listede Zübeyde hepimizin karşısına HAMİŞ yazsın inşallahkaydirigubbakcemile3
Ben de bu arada tedavi başlayana kadar akupunktur araştırması yapmayı düşünüyorum.
Bakırköyde oturuyorum buralarda var mı bir araştırayım bakalım, eşim de destek oluyor sağolsun.
Bizde de eşime kanser teşhisi konmuştu, testisi alındı, diğeri de hiç sperm üretmiyor, ameliyat öncesi dondurulmuş 3 tüp sperm vardı 1.yi ilk tüp denememizde kullandık ve artık sadece 2 şansımız kaldı, bu arada benimde yumurta kalitesi sorunum var, toplananlar olgunlaşmıyor. O yüzden elimizden ne gelirse yapalım istiyoruz ve de umudumuzu kaybetmiyoruz.:kedi:
Her şeyin hayırlısı.
Öpüldünüz..
Arkadaşlar merhaba,
Benim tedavim 1 ay ertelendi ama yine de sizleri takip ediyorum, listede Zübeyde hepimizin karşısına HAMİŞ yazsın inşallahkaydirigubbakcemile3
Ben de bu arada tedavi başlayana kadar akupunktur araştırması yapmayı düşünüyorum.
Bakırköyde oturuyorum buralarda var mı bir araştırayım bakalım, eşim de destek oluyor sağolsun.
Bizde de eşime kanser teşhisi konmuştu, testisi alındı, diğeri de hiç sperm üretmiyor, ameliyat öncesi dondurulmuş 3 tüp sperm vardı 1.yi ilk tüp denememizde kullandık ve artık sadece 2 şansımız kaldı, bu arada benimde yumurta kalitesi sorunum var, toplananlar olgunlaşmıyor. O yüzden elimizden ne gelirse yapalım istiyoruz ve de umudumuzu kaybetmiyoruz.:kedi:
Her şeyin hayırlısı.
Öpüldünüz..
bu soru benim gibi bir idrar testi delisine yapılır mı hiç
1-transferin altıncı günü ikici çizgi varla yok arasında ömrümde ilk defa gördüm o gün :)
2-transferin 7. günü sabahı ikinci çizgi yine silik ama dünkünden biraz daha belirgin kan testi 46,55
3-transferin 9. günü kan testi 136,2
4-bu sabah yatım ikinci çizgi yine var ama tam şööleee kıpkırmızı değil yarın kan testi günüm bakalım değerim ne olacak
maaşallah şimdilik durum böle yarın esas kan testi günüm ve pazartesi kese görmeye gidicem bana dua edin bu rüya bitmesin ben sizlere hep dua ediyorum
canımmmmm allah hakkında hayırlısını yazmıştır, içini rahat tut.. Keseni de göreceksin, bebişlerini de kucağına alacaksın:)) Ve hepimiz alıcaz:))))) Tüm dualarım hepimiz için.. Önce senin için. en yakın senin günün çünkü:)))))
arkadaşlar iğneleri yaparken sorun yaşadınız mı ? ilaçların yan etkileri oldu mu ? bende çok uyku yaptı normal mi acaba ???
uyku sorunu bende de var ama onun dışında çok şükür hiç bir sıkıntım yok yumurtalarım çok güzel gelişmi sağ taraf özellikle sol taraftakilerim biraz daha yavaş gelişiyor pazar yada pazartesiye toplama kaldı heycanlanıyorum yaklaştıkça
arkadaşlar iğneleri yaparken sorun yaşadınız mı ? ilaçların yan etkileri oldu mu ? bende çok uyku yaptı normal mi acaba ???
bende çok sinir sıkıntı oldu, çok mutsuz hissettim ve hafif başağrım, yorgunluk halim var. Doktor normal dedi. hormonlar malum.
Ama benim esas sorunum bu dönemde büyüklerin maalesef olgun davranmadan bizi daha da strese sokmalarından
mavi mercan bence tedavi döneminde hiç açıklama falan yapma onlara cevap alamayınca bi müddet sonra sormayacaklar emin ol ben açıkca söylemiştim kimse bana soru sormasın biliyorum merak ediyosunuz ama bide beni düşünün ve biraz beni anlamaya çalışın derdimemi yanayım herkese laf mı anlatayım dedim kimse bişey sormuyor çok rahatladım...
mavi mercan bence tedavi döneminde hiç açıklama falan yapma onlara cevap alamayınca bi müddet sonra sormayacaklar emin ol ben açıkca söylemiştim kimse bana soru sormasın biliyorum merak ediyosunuz ama bide beni düşünün ve biraz beni anlamaya çalışın derdimemi yanayım herkese laf mı anlatayım dedim kimse bişey sormuyor çok rahatladım...
canım çok haklısın malesef dışardan gelen tepkiler yorumlar insanı bazen snirlendiriyor
bundan dolayı ben kimseye bişey söylemedim bu tedaviye başladığımından annemin bile haberi yok sonucu alayım ondan sonra açıklarım tabi onuda herkeze açıklamıyacam annem kayınvalidem bilse yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?