offf kızlar offff
niye rahat bırakmazlar bizi eşim söledi dün gece eniştesi aramış onlarda bnm knadım doğumcuma gidiyolar benim tüp bebekçimde yaptırdılar onalrda bizde onlara 3 hafta önce ne kadara yaptırdınız diye sormuştuk dün aramış eşimi doktor ii haberler verdi gözümüz aydın diye sonrada eşim inkar edince hatta tüp bebekçiye gitmediniz mi olum demiş eşimde herhalde doktorumuz ağzından kaçırdı diye anlatmış
ya onlarda tüp bebek yaptılar biz hiç bunaltmadık açıp bişe sölemiyosam sölemek istemiyorumdur niye deşiyosun ki çok canım sıkıldı haksızmıyım sanane ya sanane yani
gizemlicim oluyo öyle şeyler malesef.... benimde kürtaj yaptırdığımı bilmeyen kalmamış, gören iki saat tutup geçmiş olsun bida olur niye oldu bilmemne... insanlar bayılıyolar diğerlerinin özeline girmeye.
Aslında şuanda tedaviye başladığımızı bilmiyorlar;
ama bizim ancak tüp bebekle bebek sahibi olacağımızı öğrenmemiz zaten 2 ay olmadı, sanırım biraz gurur yapıldı
yok tatlım yerden göğe kadar haklısın millet resmen illet
milletin işi gücü yok kendi sıkıntısı yok seni kurcalıyo herkez kendi hayatına baksın ben kimseye özelini sormam daha hayatımda kimseye kendi abim dahil maaşını sormamışımdır banane herkezin kazancı kendine bizim öylemi halkımız meraklı anam birine işe girdim de ilk sorusu kaç paraya derler hayırlısı olsun demezler. benim çalıştığım yer öyle cadı kazanı biri bişey duysa tamam herkezin dilindesin sinir oluyorum ya yapacak bişey yok tedbiri elden bırakmamak lazım.
merhabalar herkese, uzun zamandır takip ediym bir türlü yazamadım.ilk tedaviimi Subatta yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu, 2. tedavideyim.Salı günü transferim oldu bugün 2. günüm.. allah herkese inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder....
benide listeye eklermisiniz?
üff gizemli zaman geçmek bilmiyor. daha iğnelerim bitmedi benim...şu 1 ay bir an önce geçse......
merhabalar herkese, uzun zamandır takip ediym bir türlü yazamadım.ilk tedaviimi Subatta yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu, 2. tedavideyim.Salı günü transferim oldu bugün 2. günüm.. allah herkese inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder....
benide listeye eklermisiniz?
kızlar merhaba ben dayanamıyacam yarın sabah idrar gebelik testi yapacağım yarın 11 gün belli olur sanırım.Ama çık korkuyorum.Sizler kaçıncı gün yaptırdınız.
herşeyi bilmeyi pek seviyoruz,destek olmaya gelince kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?