Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gizemlicim oluyo öyle şeyler malesef.... benimde kürtaj yaptırdığımı bilmeyen kalmamış, gören iki saat tutup geçmiş olsun bida olur niye oldu bilmemne... insanlar bayılıyolar diğerlerinin özeline girmeye.

Aslında şuanda tedaviye başladığımızı bilmiyorlar;
ama bizim ancak tüp bebekle bebek sahibi olacağımızı öğrenmemiz zaten 2 ay olmadı, sanırım biraz gurur yapıldı

yok tatlım yerden göğe kadar haklısın millet resmen illet
milletin işi gücü yok kendi sıkıntısı yok seni kurcalıyo herkez kendi hayatına baksın ben kimseye özelini sormam daha hayatımda kimseye kendi abim dahil maaşını sormamışımdır banane herkezin kazancı kendine bizim öylemi halkımız meraklı anam birine işe girdim de ilk sorusu kaç paraya derler hayırlısı olsun demezler. benim çalıştığım yer öyle cadı kazanı biri bişey duysa tamam herkezin dilindesin sinir oluyorum ya yapacak bişey yok tedbiri elden bırakmamak lazım.

Aslında şuanda tedaviye başladığımızı bilmiyorlar;
ama bizim ancak tüp bebekle bebek sahibi olacağımızı öğrenmemiz zaten 2 ay olmadı, sanırım biraz gurur yapıldı

allah razı olsun kızlar sizden demek benim tepkim abartı değil bende sinir oluyorum öle insanlara normalde slm vermezler bişeyin olduğu zaman lafa tutup hemen sorup soruştururlar çok lazım
ben mesela kanser olduğumda teşhis ne diolar kanser diorum ayyy etme öle laf ağzına alma değildir diolar hemen sanki ne bulaşıcı bişey herkesin başına gelebilir ama insanlar hemen inkar ediyolar ..
temmuzcum bende dediğin gibi kimsenin maaşını bile bilmem ama insanlar kendilerinde böle bi cüret görüyolar napalımolan oldu

allahtan eşimin eniştesi çok sevdiğim bir insan ve söleme dedin mi eşinde bile sölemez o yüzde sinirim çabuk geçti

tekrar saolun kızlar

merhabalar herkese, uzun zamandır takip ediym bir türlü yazamadım.ilk tedaviimi Subatta yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu, 2. tedavideyim.Salı günü transferim oldu bugün 2. günüm.. allah herkese inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder....
benide listeye eklermisiniz?

hoş geldin canım aramıza inşallah bu sefer tutar hayırlı olsun tedavin

üff gizemli zaman geçmek bilmiyor. daha iğnelerim bitmedi benim...şu 1 ay bir an önce geçse......

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. 12 nisan lucrin kullanıyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLıYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLıYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................24 NıSAN SONUÇ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......19 nisan SONUÇ
28.ses82......................................2.deneme....................?????????????....................25 nisan SONUÇ

HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ

arkadaşım hayırlı olsun hayırla kucağına al bebeğini inşallah :)

kızlar merhaba ben dayanamıyacam yarın sabah idrar gebelik testi yapacağım yarın 11 gün belli olur sanırım.Ama çık korkuyorum.Sizler kaçıncı gün yaptırdınız.

kızlar merhaba ben dayanamıyacam yarın sabah idrar gebelik testi yapacağım yarın 11 gün belli olur sanırım.Ama çık korkuyorum.Sizler kaçıncı gün yaptırdınız.

canım bu biraz kişiye özel bir durum mesela ben idrar testini altıncı gün öğlen yaptım ama benim 5. gün embriyosuydu ikici çizgi çoookk silik çıktı.
7. gün dayanamadım kan testi yaptırdım 46,55 çıktı aynı zamanda 7. gün idrar testi ikici çizgi silik ama diğerinde daha belirgindi
9. gün değer artmışmı diye yaptım maaşallah 136,2 olmuş
esas test günüm perşembe doktorum ikiz olabilir dedi benim ki o yüzden mi erken çıktı bilemem

ama bazı insanlarda idrara beta hcg nin heçmesi uzun bazısında ikiz bile olsa geç sürüyor yani sonuç olarak bu kişiden kişiye değişir tatlım peki senin kaçıncı gün embriyosu

gizem benim cumartesi toplandı ve salı transfer edildi.6 nisan yarın 11. gün am içimde bir ses olumsuz olduğunu söylüyor.Ben transferden sonra 2 gün ancak dinlenebildim sonraki günler hep ayaktaydım.ondan dolayı tutumadı sanırım.pazartesi kan vernen gerekiyor 14. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…