arkadaşlar hepinize günaydınnnn
günaydın fıstık nasılsın bakalım
ben hastayım bugün bütün gece uyumadım sürekli istifra ettim üşütmüşüm galiba:sinifsinif:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok gemiş olsun canım ya dikkat et bu zamanlarda kendine doğal gıdalarla hallet barş bol bol portakal falan ye ılık çorba iç
arkadaşım hayırlı olsun hayırla kucağına al bebeğini inşallah :)
gizemli canım sana bişey sorucam... 5. gününde falan karnının alt taraflarında şişkinlik ve hafif batmalar hissettin mi? benim öyle oluyor.. Bu tuttuğu anlamına mı geliyor acaba.. Sanki orada içerde biri tutup hafif hafif çekiştiriyo ve geriliyo yaa... Sen hamişsin yaaa:)))))) Hani o yüzden bi yaz hele, sevinim azcık...
ye canım ye sakın kendini ihmal etme tedaviye bomba gibi başlaman lazım....sağol canım benim çok teşekkür ederim
evet akşam eve bi gideyim portakal grayfurt elma ne bulursam evde sıkıp içicem 4 gün sonra lucrine başlıyorum toparlanmam lazım.
slm kızlar günaydııııııın.
kızlar ben size kızıcam artık şu nası olcak yumurta toplama yok önlük nası giyicem diyenlere
ben sırf kadın doktora gidicem diye yanlış ameliyat oldum ve tüp bebek yaptırdım...ayrıcada kanser hastasıyım
siz siz olun rahat olabildiğiniz kadar rahatlayın lütfen böle şimdiden kendinizi strese sokmayın
yoksa böle gitmez
yumurta kalitenizde etkilenir piskolojik durumdan analaştık mı rahat olucaksınız elden geldiği kadar
not:biraz çıkıştım ama sizin iyiliğiniz için umarım yanlış anlamazsınız
kızlar ben size kızıcam artık şu nası olcak yumurta toplama yok önlük nası giyicem diyenlere
ben sırf kadın doktora gidicem diye yanlış ameliyat oldum ve tüp bebek yaptırdım...ayrıcada kanser hastasıyım
siz siz olun rahat olabildiğiniz kadar rahatlayın lütfen böle şimdiden kendinizi strese sokmayın
yoksa böle gitmez
yumurta kalitenizde etkilenir piskolojik durumdan analaştık mı rahat olucaksınız elden geldiği kadar
not:biraz çıkıştım ama sizin iyiliğiniz için umarım yanlış anlamazsınız
gizemlicim hamilelik nasil gidiyor
haklisin da canim sen yasadiklarindan dolayi cok daha guclu ve gozu karasin, insan basina gelenle degerlendiriyor her seyi. dusunsene insanlar seviisiyor hamile kaliyor gule oynaya hamilelik gecirip doguma gidiyorken bizler neler yasiyoruz.
mesala bende o kadar eziyete ragmen tup bebek surecinde hamile kalsam da kalmasam da cok onemli degil onemli olan saglikla dogurabilmek diye dusunuyorum cunku 3 aylik bir kaybim var diye her negatife demekki saglikli olmayacakti deyip artik uzulmuyorum (dogal ya da asilama denediklerimde)
neyse kizlar gizemli cok hakli ama sizler de cok haklisiniz ve bencede tedavide stres onemli faktor. sizlansak da soylensek de basa gelen cekilecek o yuzden rahat gecirmeye calisalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?