Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz çalışınca pek giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum zeynepcim çok sağol canım bu liste çok işimize yarıyor benim de gonalfte 3. günüm bugün listeye böyle ekleyebilirsen sevinirim tatlım...

evet zübeydecim lucrini 10mlden 5mle düşürdük gonalfede 150ml ile başladık canım eline sağlık teşekkür ederim...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok gemiş olsun canım ya dikkat et bu zamanlarda kendine doğal gıdalarla hallet barş bol bol portakal falan ye ılık çorba iç

sağol canım benim çok teşekkür ederim
evet akşam eve bi gideyim portakal grayfurt elma ne bulursam evde sıkıp içicem 4 gün sonra lucrine başlıyorum toparlanmam lazım.

aynen öle oldu banada cicim saki bişey kayıy kemiriyo gibi ne biliyim tuaf bir duygu bence sende hamilesin

sağol canım benim çok teşekkür ederim
evet akşam eve bi gideyim portakal grayfurt elma ne bulursam evde sıkıp içicem 4 gün sonra lucrine başlıyorum toparlanmam lazım.
ye canım ye sakın kendini ihmal etme tedaviye bomba gibi başlaman lazım....
slm kızlar günaydııııııın.

günaydın canımmmm nasılsın ne var ve yok

kızlar ben size kızıcam artık şu nası olcak yumurta toplama yok önlük nası giyicem diyenlere

ben sırf kadın doktora gidicem diye yanlış ameliyat oldum ve tüp bebek yaptırdım...ayrıcada kanser hastasıyım

siz siz olun rahat olabildiğiniz kadar rahatlayın lütfen böle şimdiden kendinizi strese sokmayın

yoksa böle gitmez
yumurta kalitenizde etkilenir piskolojik durumdan analaştık mı rahat olucaksınız elden geldiği kadar

not:biraz çıkıştım ama sizin iyiliğiniz için umarım yanlış anlamazsınız

gizemli yarın test günüm.idrarda hala negatif.çok üzülüyorum.yarın nasıl gitcem sonucu almaya.dua et benim için ltfen.keske hiç ypmasaydım idrar testlerini moralim iyice bozuldu.berbatım.RABBİM yardım etsin

masalelif canim belli olmaz eskiden iki uc embro kondugu icin hamile kalanlarda cok erken cikiyordu ama tek gebelikte bazi kadinlarda artik cikmayabilir erkenden. Insallah hamilesindir.

gizemlicim hamilelik nasil gidiyor
haklisin da canim sen yasadiklarindan dolayi cok daha guclu ve gozu karasin, insan basina gelenle degerlendiriyor her seyi. dusunsene insanlar seviisiyor hamile kaliyor gule oynaya hamilelik gecirip doguma gidiyorken bizler neler yasiyoruz.
mesala bende o kadar eziyete ragmen tup bebek surecinde hamile kalsam da kalmasam da cok onemli degil onemli olan saglikla dogurabilmek diye dusunuyorum cunku 3 aylik bir kaybim var diye her negatife demekki saglikli olmayacakti deyip artik uzulmuyorum (dogal ya da asilama denediklerimde)
neyse kizlar gizemli cok hakli ama sizler de cok haklisiniz ve bencede tedavide stres onemli faktor. sizlansak da soylensek de basa gelen cekilecek o yuzden rahat gecirmeye calisalim.

zübeydecim yok canım hala regl olmadım ya patlayacak gibiyim artık, ayaklı bomba hergün spor yapıyorum bir gr gitmiyo sanırım iyice şiştim. bi olsamda rahatlasam çok fena çokkkk....

gizemli tatlım nasılsın nasıl gidiyı hamilielik :))

masalelif canım sıkma canını net olarak kanda çıkar idrar testi yapcan ama takılmıcan :) b bu arada ilk 20 dk verir canım neticeyi 15-20 dk sonra baktınmı?

canım benim sendemi bebiş kaybettin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…