ıcsı ney zübeyde...........??????????????
canım benim 4 ocakta belli olacak bakalım hayırlısı ile
mavi mercan benimde belim öyle agrımıştı kimyasal gebelikte.......sonra kanamamda bayagı uzun sürmüştü........benimki 20 gün felan durmuştu kese görmeye gittigimizde kese yok demişti.............onunla geçmiş olsun canım.neden son bir denemem kaldı dedin?????????????
histeroskopi yapılmışmıydı sana mavimercan............
mavi mercancim kimyasak gebeliktede bundan da benim de belim kopcak gb agriyordu. degerin dusktukce lekelenme basliyor arkasindan normal regle gb. benim reglede agrim olmustu cunku donmus tranferi degildi normal tedavide yumurtaliklarim cok buyudu die agrimisti. bunun disinda kimyasalgebelikte hani normal hamile kalan bir bayanda pek bir fark olmuyormus reglesi. sadece uc bes gun uzun surebilir ozeliklle baslarken lekelenme ve bitirken lekelenme olmustu.
hala dondurulmusunun olmasina cok sevindim. Insallah yuzun birdahaki transferde gulucek ve tum bunlari unutturucak sana.
özlem sen hangi merkezde yaptırıyosun ve ankaradamısın
özlem hamile tatlım yurtdışında :)))))))[/QUO
tam takip edemiyorum bi bakıyorum sayfalar dolmuş hepsini tek tek okuyorum ama karışıyor hep
sanada çok teşekkür ederim. beklemek nasıl zor mu ?
kızlar bana yardım edinnnn.......................şimdi herzamanki gibi elimde kalan tahlil ve sonuç kagıtları var...........az önce memorialden kalan epikriz formuna bakıyorumda ..........transfer günü 5 ,transfer edilen embriyo grade 5bb,4 ab bu nedemek birde neden 6 yumurtam toplanmışta 5 i döllenmiş.........dondurulmuş yok.......benim diger tedavilerimde 9 12 yumurta falan olmuştu........yada sol yumurtalıgım biraz yukarda ondanmı toplayamıyorlar acaba.bu gradelere takıldım.........diger tedavilerimde hep 1. kalite 4 embriyo transfer etmişlerdi.......bu 5bb 4ab neki???????????????
kızlarr bir de bunu anlatayım okulda bir öğretmen diuorki biliyorsunuz kimse benim tedavi gördüğümü bilmiyor buna rağmen diyorki yazın bebeğimi kaybettim ya şimdi de hamileydim raporluydum ya insan ısrarcı olmamalıymış olmuyorsa olmazmış çocuğum yok demek üzülmekten iyiymiş. birisinin bebeği özürlüymüş kromozom sorunları varmış bir bebeğini öyle kaybetmiş 9 aylıkken şimdi sahip olduğı da özürlüymüşşş ayyyyyyyyyyyyy içim karardı
zübeydeeee nasılsın canım benim 1 hafta kaldı şaka maka Allahım inşallah sevinç halayları çekeceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?