Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynebimmmmmmmmmmmmmmm
ay cnm benim çok afedersin o kıcı boklu her kimseee çok biliyor geri zekalı mall embesil ayy nasıl sinir oldum yaaa bir insana bunu söylenirmi destek olcagı yerde nasıl köstek oluyorrr zeynepcim sen bana o kişinin adresini versene zaten dogum stresinde iyice bir sinirli oldum benim birini dövmem gerek bi güzel onu döveyimde sinirim geçsin en azında doguma stressiz girerimmmmohhhhhhhh yazarken bile rahladım ayyy ne güzel olurdu şöyle azına azına yumruk atardımmmm yafff bizim ne çektigimizi nerden bilcekk bekara karı boşamak kolaymışş millete ne kolay geliyorrr boş ver ne gerek var olmuyorsa olmuyormuş lafa bakkk rabbim diyorki sen kulum sana verdigim bütün imkanları kullan gerisini bana bırak biz elimizden geleni yapıyorz taktir bizi yaradanın o geri zekalıda boş boş konuşsun insanlıktan hiç nasıbini almamış belli insan yaralı bir anneye böyle bir şey demez aslaaa

huhu kızlar nerdesinizzz biz geldikkkk
özlem cnm nasıl oldun tatlım biraz daha iyisin demi?

cnm benim tşk ederiz hoş geldin datlumm zeynepcim perşembe günü inşş gümbür gümbür meleginin kalp atışını duycaksin inşşş cnm içini ferah tut dualarım seninle tatlımmm rabbim seninle olsunn
evet cnm oydu ben biraz unutkan oldugum için pek isimleri aklımda tutamıyorm kandan yapmışlardı benimkini ama çok şükür bir şey çıkmadı niş sende de çıkmıycak merak etme düzenli örç tatlımtansiyonunu bende tansiyon aleti aldım zaten vardı ama bilekten örcenden vardı onlar pek dogru örçmüyor bende koldan örceni aldım sakın öyle ol tamam mı tatlımmm

sanada kuzum
topikler çok sesiz bu gün yaaaaaaaaaaaa

efet cnm kimi hasta kimisi yorgun kimide benim gibi uykucu :)))))))) maşallah bir sen varsınnn harekli biz uyanalı daha bir saatten fazla oldu yemek falan derken anca girdim topigeee

yetercigim ben biraz çıkıyormm ayyy karnım taş gibi oluyor böyle oturunca bebek sıkışıyorrr zor duruyorm seni çok öpüyorm cnmmmm kendine ii bakk görüşürüz tatlım

sagol aysecim daha iyiyim dedigin gb koldan olandan aldim bugun ezacida aynisini soyledi. 13.5 falan gb cikmay basladi ogleden sonra dur bakalim boyle giderse fena degil ama azcik hareket edeyim bas donmem artiyor. ama alet elimde oyuncak oldu

sagol aysecim daha iyiyim dedigin gb koldan olandan aldim bugun ezacida aynisini soyledi. 13.5 falan gb cikmay basladi ogleden sonra dur bakalim boyle giderse fena degil ama azcik hareket edeyim bas donmem artiyor. ama alet elimde oyuncak oldu

cnm benim iyi olmana sevindim allahın izniyle dahada ii olcak merak etme ama öyle sürekli örçme birazda tansiyon psikolajik oluyorr ondanda yüzsek çıkıyor bol bol dinlen tatlımmm aman özlemcim sakın tek başına duşa falan girme tamam mı ve bir yere gitme allahım korusun aniden bayılırsın falan benim d.r bana eşim evdeyken duşa girmemi söylemişti su hamileleri bayarmış o yüzden ben hep eşim evdeyken duşa girdim ve giriyorm da hala o olmadan yapmıyormmm ayy allahım korusunnnnn

canımmm çook geçmiş olsun aman dikkat et tansiyon ciddidir yorma kendini bol bol dinlen düzenli ölçtür istersen bir hafta boyunca annemin çok çıkar tansiyonu limon tüketir o dönemde hamileligine zararı olmazsa tüket istersen tuzlu yememeye çalış canım kendine iyi bak canımızada öpüyorum tatlım...

sagol canim sen nasilsin limonu cok severim deneyeyim.
aysecim tamam tatlim yalniz yikanmam dikkat edicem.
esim yarin evde kizlar bilgisayari elinden almak zor oluyor olurda girmessem merak etmeyin esim nedeniyledir.

oooofffffffffffff ayşe sende mi uyuyorsuun

yok bacum sanki senin uyanık oldugun içime dogdu valla uyku tutmadı kalktım meyva suyu içmeye dedim bakem kim varr anam bir baktım nedimeeeeee cnm benim sen bu aralar ne kadar sulu gözlü oldun her şeye aglıyon bak ben geldim aglama artık kızarım heeeeeeeeeeeee
nedime yaa benim hiç uykum yok zaten uyumak istesemde bu zilli uyutmuyorrrr uyanık halaaa

Son düzenleme:
nedimeeeeeeeeeeeeeee nereye gittin kızz cadııııııııııııı ben geldims en çıktın olmadı amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…