kızlarr bir de bunu anlatayım okulda bir öğretmen diuorki biliyorsunuz kimse benim tedavi gördüğümü bilmiyor buna rağmen diyorki yazın bebeğimi kaybettim ya şimdi de hamileydim raporluydum ya insan ısrarcı olmamalıymış olmuyorsa olmazmış çocuğum yok demek üzülmekten iyiymiş. birisinin bebeği özürlüymüş kromozom sorunları varmış bir bebeğini öyle kaybetmiş 9 aylıkken şimdi sahip olduğı da özürlüymüşşş ayyyyyyyyyyyyy içim karardı
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim iyiylik versin bitanemmmmmmmmmm
cnm benim tşk ederiz hoş geldin datlumm zeynepcim perşembe günü inşş gümbür gümbür meleginin kalp atışını duycaksin inşşş cnm içini ferah tut dualarım seninle tatlımmm rabbim seninle olsunnmerhaba canlarımmmm. okuldan geleli 5 dk bile olmadı boynum çılgın ağrıyor ama bakın size kavuşmak için hemen pc başındayım bugün bir ara girip okudum yazdıkalrınızı özlemcim yüksek tansiyon ciddi bir durum çok dinlen tuzdan uzak kal ve sürekli kontrol altında ol canım Allah korusun dualarımız seninle.
ben perşembe kalp atışı için gideceğim 3.40da randevum var çooook yorgunum .zübeydecim iyi haberini bekliyorum inşallah.
tedaviye başlayan herkese başarılar sevgiler kızlar
evet cnm oydu ben biraz unutkan oldugum için pek isimleri aklımda tutamıyorm kandan yapmışlardı benimkini ama çok şükür bir şey çıkmadı niş sende de çıkmıycak merak etme düzenli örç tatlımtansiyonunu bende tansiyon aleti aldım zaten vardı ama bilekten örcenden vardı onlar pek dogru örçmüyor bende koldan örceni aldım sakın öyle ol tamam mı tatlımmmhepnize cok tesekkur ederim kizlar. doktorunda dedigi gb (jinekolog degil aile doktoru) dinlenince dusmesi iyi bir sey sanirim. dun cok az uyumustum ve cok yorgundum doktordan sonra dinlendikce azaldi ama tam gecmedi su an da iyi uyumama ragmen hafif var. birazdan gidip olcturecegim sanirim bir tansion aleti almamiz sart.
16 coktu kizlar doktorun da gozu dondu sonra beni panik yapmamaya calisti. neyse dinlendirip olcunce 14.8e indi de doktor oyle rahatladi. uc haftadir basim donuyordu iki kez olcturmustum birinde dusuk cikmisti digerinde 13du o yuzden korkmamistim ama uc haftadan sonra 16yi gormek(((((((((
sizinde soylediginiz gb duzenli takip edecegim. idrarda protein ure vs cikmadigi icin daha rahatiz. hem tansion hem bu cikinca preeklemsi denen en tehlikeli sorun olusuyor cunku. ya da riski artiyor. galiba ayse senin doktorunun istedigi test buydu.
yapicak tek sey dinlenmek yorulmamak.
sanada kuzum
topikler çok sesiz bu gün yaaaaaaaaaaaa
sagol aysecim daha iyiyim dedigin gb koldan olandan aldim bugun ezacida aynisini soyledi. 13.5 falan gb cikmay basladi ogleden sonra dur bakalim boyle giderse fena degil ama azcik hareket edeyim bas donmem artiyor. ama alet elimde oyuncak oldu
merhaba kizlar bugun tansiyonum 16ya cikti morelim cok bozuldu zaten uc haftadir yorulunca basim donuyordu ama 13u gecmedigi icin endise etmiyordum. bugun 16yi gorunce sok oldum!! biraz dinlendirip yine olctuler 15e 7cikti dinlenince gecmesi iyi dedilerama bana sorun nasil korku sardi simdi beni ( zaten her seyin yolunda gitmesine sasiyordum!!!!!!!!!!!!!!
canımmm çook geçmiş olsun aman dikkat et tansiyon ciddidir yorma kendini bol bol dinlen düzenli ölçtür istersen bir hafta boyunca annemin çok çıkar tansiyonu limon tüketir o dönemde hamileligine zararı olmazsa tüket istersen tuzlu yememeye çalış canım kendine iyi bak canımızada öpüyorum tatlım...
oooofffffffffffff ayşe sende mi uyuyorsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?