Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gunaydin kizlar. nedimecim gormemisim seni ya da sen sonra geldin.daha iyiyim canim sen nasilsin, haydar uyutmuyor mu eylul gb:))

kızlar sabah kan verdim 9 çıktı değerimiz.
bugün ilaçları kescem sonra da kanamam başlar sanırım.
içim sıkkın.
öptüm sizleri

Son düzenleme:
içim sıkkın.
öptüm sizleri

canim tekrardan gecmis olsun, ne olur cok uzme kendini.
benim 15e dustugunde aksamina lekelenmem birkac gun sonra da normal reglem baslamisti.
umarim yeni donmus tedavinde tum bu olanlari unutacaksin guzel sonucla.

mavicimmm canım inan çok üzüldüm ama olsun her şerde bi hayır vardır ne desem boş biliyorum kendini çok üzmemeye çalış.

özlemcim nasıl oldun hayatım aklım sende ne durumda tansiyon anlat bakım

canim mesajini gorunce bir olceyim oyle cevaplayayim dedim. 13'e 7 cikti. sanirim normal. benim 12 8 cikardi genelde ama hamilelikte biraz farklilasiyormus. cok sukur zubeydecim yine de tedbirli olmak lazim. onumuzdeki 10 hafta dinlerek gecirmeye calisacagim. Allah yardimcim olsun inan cok korktum dun gece ve bu sabah tansioonun iyi cikmasi biraz rahatlatti beni cok sukur.
sen nasilsin canim var mi bir gelisme?

zübeyde nasılsın canımmmmm
bebişin senimledir inşşşşşşşşşş

içim sıkkın.
öptüm sizleri

canım çok geçmiş olsun kendini toparla seni bekleyen bebişin var onun için güçlü olmalısın
inşallah son donmuşunla hamile kalıp kucağına alıcaksın canım moralini yüksek tutmaya çalış.

maaşallah canım dikkat edersen hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.
bişey sorucam otomatik tansiyon aletimi kullanıyorsun manuelmi tansiyon aleti almayı düşünüyorum her eve lazım manuel ölçmeyide biliyorum pille çalışanlar bana pek güven vermiyor ama kullanımıda çok rahat senin kullandığın nasıl canım.

zübeyde nasılsın canımmmmm
bebişin senimledir inşşşşşşşşşş

özlemcim bi gelişme yok şimdilik ,heralde sadece inceden inceye bi bel ağrım var
tansiyonun düzene girmesine sevindim tuzdan uzak dur bu aralar biraz dikkatli ol seversen birazda sarımsak tüket biraz daha normale girmesini sağlar hayatım.

Yetercim sağol bitanem sen nasılsın inşallah benimledir minik meleğim

zübeyde iyi sabrediyosun ben şimdi bile saat sayıyorum. Allah sabrını veriyor demekk ki. ama hep iyi düşünüyorum sende iyi düşün emi
dün bütün gün kalbim çok çarptı. gecede nerdeyse acile gidecektim. var mı benim gibi olan?

Son düzenleme:

canim otomatik yani digital ama sakin bilekten olcenlerden satin alma, kolun yukarisinda yani kalp izasinda doktorlarda olanlar var ya onlardan almalisin ayseye de demisler aynisini banada soylediler o bilekten olcenler dogru sonuc vermiyor ozellikle hamilelerde cok farkliymis tansiyon olcumu. simdi bu koldan olcenlerinden digitallileri var benim doktorumunki bile oyle.
bir de aklinizda olsun hamilelikte basta degerleriniz bilinmeli ama asil tansiyon sorunu yirminci haftadan sonra basliyormus. ama basindan bilirseniz daha iyi karsilastiriliyormus cunku normal tansiyonunuzla hamilelik tansiyonunuzun normali farkli olabilirmis.
mesala buyuk tansiyona 13, 14e kadar normal diorlar hamilelikte oysaki benim normalde 12
cikardi en fazla.

zubeydecim sarmisagi cok severim sagol deneyecegim canim:)
ee zaten simdi pek bir belirti olmaz sadece cok nadir o gunde dedim bazi kadinlar avuc ici bir sicaklik vs hissedebiliyor ama nadir yani. ondan sordum yoksa aslinda kimi bilsem hicbir belirti olmadan hamile oldugunu ogrendi.

evet bencede seninleeeeeeeeeeeeeee
inşşşş göreceğiz

ayşecim sen açmışsın ben kapamışım..vallaha ayşe uyuyamıyorum ve çok heyecan yapıyorum yani çok iyi değilim .sen nasılsın eylülüm yaramazlık yapıyor mu

ayşecim sen açmışsın ben kapamışım..vallaha ayşe uyuyamıyorum ve çok heyecan yapıyorum yani çok iyi değilim .sen nasılsın eylülüm yaramazlık yapıyor mu

evet cnm ben girdim sen çıktın ayy nedimecim valla gece hiç uyumadım vallahi bu kızzz 24 saat uyanık uyumuyor bacumm sabah 7de yattık bu gece en sonunda tv izledim ne yapım uyumuyor uyutmuyorr bagri yatakta eşimin horlamasını dinlemiyim dedim sabah 7de sütümüzü içip yattık valla 11 kadar uyumuşuz 11de gözleri kapalı kahvaltı yaptık bir daha yattık aha şimdi kalktım şimdi yemek yedim çamaşır vardı onları astım valla bıraksalar hala uyurum uyur gezer gibi dolanıyorm veeeeeeeeeeeeeeee bu zilli hala uyanıkkkk anammmm ben bu kızın totosunu yicem bir dogsunnnnnnnyaramaz fıstıgım benimmmm ayyy nedimem mm ya senin şafak azaldı heycan yapman çok normal rabbim saglıklı ogluşunu kucagına versin bitanemmm ondan sonra sıra bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay kızlar bu arada bizim çigdo hiç topige girmedi yakında akşam bir arayayım bakem ne yapıyorrrrr valla sıramı vermem inş dogurmamıştırrrrşaka bir tarafa inş bir sorun yoktur en azından 35 kadar dursalar ayy inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…