kızlar sabah kan verdim 9 çıktı değerimiz.
bugün ilaçları kescem sonra da kanamam başlar sanırım.
içim sıkkın.
öptüm sizleri
Bugün ilaçları kescem sonra da kanamam başlar sanırım.
Içim sıkkın.
öptüm sizleri
mavicimmm canım inan çok üzüldüm ama olsun her şerde bi hayır vardır ne desem boş biliyorum kendini çok üzmemeye çalış.
özlemcim nasıl oldun hayatım aklım sende ne durumda tansiyon anlat bakım
mavicimmm canım inan çok üzüldüm ama olsun her şerde bi hayır vardır ne desem boş biliyorum kendini çok üzmemeye çalış.
özlemcim nasıl oldun hayatım aklım sende ne durumda tansiyon anlat bakım
bugün ilaçları kescem sonra da kanamam başlar sanırım.
içim sıkkın.
öptüm sizleri
canim mesajini gorunce bir olceyim oyle cevaplayayim dedim. 13'e 7 cikti. sanirim normal. benim 12 8 cikardi genelde ama hamilelikte biraz farklilasiyormus. cok sukur zubeydecim yine de tedbirli olmak lazim. onumuzdeki 10 hafta dinlerek gecirmeye calisacagim. Allah yardimcim olsun inan cok korktum dun gece ve bu sabah tansioonun iyi cikmasi biraz rahatlatti beni cok sukur.
sen nasilsin canim var mi bir gelisme?
canim mesajini gorunce bir olceyim oyle cevaplayayim dedim. 13'e 7 cikti. Sanirim normal. Benim 12 8 cikardi genelde ama hamilelikte biraz farklilasiyormus. Cok sukur zubeydecim yine de tedbirli olmak lazim. Onumuzdeki 10 hafta dinlerek gecirmeye calisacagim. Allah yardimcim olsun inan cok korktum dun gece ve bu sabah tansioonun iyi cikmasi biraz rahatlatti beni cok sukur.
Sen nasilsin canim var mi bir gelisme?
zübeyde nasılsın canımmmmm
bebişin senimledir inşşşşşşşşşş
maaşallah canımdikkat edersen hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.
bişey sorucam otomatik tansiyon aletimi kullanıyorsun manuelmi tansiyon aleti almayı düşünüyorum her eve lazım manuel ölçmeyide biliyorum pille çalışanlar bana pek güven vermiyor ama kullanımıda çok rahat senin kullandığın nasıl canım.
özlemcim bi gelişme yok şimdilik ,heralde sadece inceden inceye bi bel ağrım var
tansiyonun düzene girmesine sevindim tuzdan uzak dur bu aralar biraz dikkatli ol seversen birazda sarımsak tüket biraz daha normale girmesini sağlar hayatım.
Yetercim sağol bitanem sen nasılsın inşallah benimledir minik meleğim
ayşecim sen açmışsın ben kapamışım..vallaha ayşe uyuyamıyorum ve çok heyecan yapıyorum yani çok iyi değilim .sen nasılsın eylülüm yaramazlık yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?