kıyamam ya .......allahım acil şifa versin şifa ismiyle...........ay üzüldüm yaaaaaaaaa
merhaba kizla nasilsiniz? yetercim esin nasil oldu?
ayseden haber alan var mi?
panadolcum tedavin ne durumda?
temmuzu da uzun suredir bilmiyorum ne alemde?
biz iyiyiz cok sukur gaz problemimiz var ama Allah beterinden korusun, bir aylik olduk cok sukur.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr selam
Herkesi çok özledim ama benim bıdıklardan dolayı giremiyorum, onlarla uğraşıp duruyorummm, bu arada ayşe ile konuştum bebişi hastaneye götürecekmiş bugün, biraz sıkıntılı geçiyormuş ama dermansız bir dert değil çok şükür, sizler nasılsınız, herkes nasıl, inan hepinizin durumunu tek tek çok merak ediyorum, özlem,zübeyde,panadol,zeynep,mavimercan,30 temmuz.....
çok öpüyorummm sizi:79:
merhaba kizlar evet elifcimiz cok sanci cekiyormus Rabbim sifa versin bir an once iyilessin Insallah. bizde kusa yiye devam ediyoruz. cok sukur; panadolcum var mi bir tarih tedavi icin?
Canlar bugün transfer tarihimiz netleşti. 07 Mayısda transferimiz olacak hadi hayırlısı :)
Canlar bugün transfer tarihimiz netleşti. 07 Mayısda transferimiz olacak hadi hayırlısı :)
maşallah maşallah inşallah evvelallah diyelim..................hadi hayırlısı ..............canım şimdiden gözünaydın.................bizi hep haberdar et olurmu?????????????
hayrılı uğurlu bebişli olsun inşşş
geri sayım başladı dualarımız seninle tatlım inşallah bu son transferin olacak.
Sel'cim teşekkürler canım, haberdar etmez miyim inşallah güzel haberler yazabilirim.
Yeter Amin sevdim bunu bebeişli olsun inşallah :)
Amin Temmuz'cum bi de ikiz olursa cidden son olur inşallah :)
o zamannn ne diyoruzzzz BEBİŞLİ OLSUNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
merhaba kızlar nasılsınız topik ne kadar sessiz. mavi mercan canım inşallah bu defa ben çok umutluyum herşey senin için en hayırlı şekilde olsun ve bebeişin seni hiç bırakmasın.
özlem ayşe çiğdem bebekler nasıl?
karatasoz,30temmuz canım sizler nasılsınız? baya ilerlediniz.
yeter panadol canım sizden haberler nasıl?,
ben sürekli bişeyler yaşıyorum şu anda ağır grip geçiriyorum çok yoğun günler yaşıyorum okulda çok işlerim var. ama ayrıntılımız güzel geçmişti haftaya şeker yüklemem var
sanada maşallah zeynepcim................evet kızlar topige pek giremiyorlar...........aman onlar bebeklerine iyi baksınlarda problem olmasında o önemli.........sanada az kalmış tatlım ya..............herşey gönlünce olsun..................mavi mercanın transferi yapıldı herhalde...............inş güzel sonuç alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?