Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kıyamam ya .......allahım acil şifa versin şifa ismiyle...........ay üzüldüm yaaaaaaaaa

ayşede uykusuzmuş günlerdir uyutmadı sancısından diyorrrrrrrr rabbim yardımcısı olsunnnnn
benim yeğenim böbreğinde taşla doğmuştu 5 yaşına kadarda devam ettii bünyesi taş üretmeyeee çok zor sıkıtılı dönemlerdi rabbim yardımcısı olsunnn

canım slm iyiyim henüz başlamadım tedaviye kısmet artık ne diyeyimmaşallah olsun oğluşuna 3 ayı atlatsan gaz problemi ortadan kalkar öpüyorum seni

Kızlarrrrrrrrrrrrrr selam

Herkesi çok özledim ama benim bıdıklardan dolayı giremiyorum, onlarla uğraşıp duruyorummm, bu arada ayşe ile konuştum bebişi hastaneye götürecekmiş bugün, biraz sıkıntılı geçiyormuş ama dermansız bir dert değil çok şükür, sizler nasılsınız, herkes nasıl, inan hepinizin durumunu tek tek çok merak ediyorum, özlem,zübeyde,panadol,zeynep,mavimercan,30 temmuz.....

çok öpüyorummm sizi:79:

merhaba kizlar evet elifcimiz cok sanci cekiyormus Rabbim sifa versin bir an once iyilessin Insallah. bizde kusa yiye devam ediyoruz. cok sukur; panadolcum var mi bir tarih tedavi icin?

aaaaaaaaaaaaaaaaaa cigdo beni unutmussun...............iyiyim canım sende bebeklerine iyi bak.....................

merhaba kizlar evet elifcimiz cok sanci cekiyormus Rabbim sifa versin bir an once iyilessin Insallah. bizde kusa yiye devam ediyoruz. cok sukur; panadolcum var mi bir tarih tedavi icin?

canım slm Elif için bende çok üzüldüm geçecek bu günler inş.Tedavi tarihim mayısta canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var..

Canlar bugün transfer tarihimiz netleşti. 07 Mayısda transferimiz olacak hadi hayırlısı :)

maşallah maşallah inşallah evvelallah diyelim..................hadi hayırlısı ..............canım şimdiden gözünaydın.................bizi hep haberdar et olurmu?????????????

günaydın hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrr

maşallah maşallah inşallah evvelallah diyelim..................hadi hayırlısı ..............canım şimdiden gözünaydın.................bizi hep haberdar et olurmu?????????????

Sel'cim teşekkürler canım, haberdar etmez miyim inşallah güzel haberler yazabilirim.
hayrılı uğurlu bebişli olsun inşşş

Yeter Amin sevdim bunu bebeişli olsun inşallah :)
geri sayım başladı dualarımız seninle tatlım inşallah bu son transferin olacak.

Amin Temmuz'cum bi de ikiz olursa cidden son olur inşallah :)

Sel'cim teşekkürler canım, haberdar etmez miyim inşallah güzel haberler yazabilirim.

Yeter Amin sevdim bunu bebeişli olsun inşallah :)

Amin Temmuz'cum bi de ikiz olursa cidden son olur inşallah :)

o zamannn ne diyoruzzzz BEBİŞLİ OLSUNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

topik iyice ıssızlaştı kimseler uğramaz oldu ne kadar kalabalıktık halbuki 20 leri aşan listeler tutuşuyordu ama sanırım hayat ta böye zamanla değişiyor herşey.

kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm

merhaba kızlar nasılsınız topik ne kadar sessiz. mavi mercan canım inşallah bu defa ben çok umutluyum herşey senin için en hayırlı şekilde olsun ve bebeişin seni hiç bırakmasın.
özlem ayşe çiğdem bebekler nasıl?
karatasoz,30temmuz canım sizler nasılsınız? baya ilerlediniz.
yeter panadol canım sizden haberler nasıl?,
ben sürekli bişeyler yaşıyorum şu anda ağır grip geçiriyorum çok yoğun günler yaşıyorum okulda çok işlerim var. ama ayrıntılımız güzel geçmişti haftaya şeker yüklemem var

sanada maşallah zeynepcim................evet kızlar topige pek giremiyorlar...........aman onlar bebeklerine iyi baksınlarda problem olmasında o önemli.........sanada az kalmış tatlım ya..............herşey gönlünce olsun..................mavi mercanın transferi yapıldı herhalde...............inş güzel sonuç alır

canım benim sen nasılsın umarım rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder. ben çok hastayım ve sınav görevim var birazdan gideceğim. boğazım fena başım ağrıyor gribim. çok kötüyüm ve yarın da okul provası var offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…