Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yeter sen bu kadınlar kulubünün master şefisin canım şu topigimizi sabitlettirsen.............

allah gücünü kuvvetini artırsın canım şimdi nasıl ne durumda.....................tekrar tüp baby düşünüyormusun............

canım biz 4.000 tl toparlamıştık tüp bebk için eşim has dr ameliyat için 10.000 tl istedii oraya kulandık tabiki borçlandıktaaaaa çok zor gibi görünütor biraz bakacağımmm siğortamın 5 yılı tamamladığında bir hakım var devleten onu kulanacağım

yeter ayşe temmuz özlem nasıllar acaba..............bebekleri....kendileri..............

nasıl sigortanın beş yılı istersen yılda 2 sefer yaptır öyle degilmi.................benim 2. hakkım boşu boşuna gitti............rapor çıktı ma kullanmadım.........zaten yaptırmayacagımda...............

yeter ayşe temmuz özlem nasıllar acaba..............bebekleri....kendileri..............

ayşenin bebişi has idi bir konuştuk sonra arayamadım kız diğerleride pek gelimiyolarrr

ya zaten 2 defa karşılıyor ister bir yılda ister 2 ayda ne zaman istersen o zaman yaptır

ayşe eşiyle nasıl.................elifimin nesi varmış canım benim ya............

ben birde sosyal hizmetler gönüllü koruyucu aileler dernegi başkan yardımcısıyım...........yuvaya evlatlıga kayıt olsam 0 bebek olur herhalde ama benim herif işte amannnnnnnnnnnnnnn ne anlatayım sana................

peki canım allah seninde yar ve yardımcın olsun güzel mevlam iyi geceler size................

günaydın hanımlarrrrrrrrr
sağol selimmmmmmmmmm

günaydın kızlar.................guten morgen.................almancada yazayım dedim...............öpüldünüz...............

yeter adın neden aşagıda görünmüyor......................yoksa sen hayaletmisin............

bizim kızlar bugün girebilseler topige bari...................kızlar duyun sesimizi.............

doktora gidecektiniz bugün yeter..............

canım eşimin raporu için ddr tanıdı beni (geçen gün eşimi görmüştü)sen hemen gel beklme eşinin yanına git dedi sağolsun erkenden geldim
yaaaaaaa 2 gündür pretesyo vardı dr iş bıratılarrr o yüzden yoğunlk var has de

anladım tekrar geçmiş olsun canım.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…