Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba pazartesi transfer oldum ilaçlarımı kullanıyorum ve bekliyorumNisanda transfer olan varmı nasıl geçti acaba çok stresliyim. Burda nasıl geciyor sizinki
Bende beklıyorum pazartedi oldum rabbım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın ya çok mücadele gerektıren bi süreçMerhaba pazartesi transfer oldum ilaçlarımı kullanıyorum ve bekliyorumSizde nasıl durum
ilk denemeniz mi sizinBende beklıyorum pazartedi oldum rabbım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın ya çok mücadele gerektıren bi süreç
Evet ilk deneme ama bi ilacımı bulamıyorum ya estrofem tabletilk denemeniz mi sizin
Nerde yaşıyorsunuz küçük şehir mjEvet ilk deneme ama bi ilacımı bulamıyorum ya estrofem tablet![]()
İstanbul ama yok hiç bi yerdeNerde yaşıyorsunuz küçük şehir mj
Tum eczaneleri arayacaksınız tlf mutlaka vardirİstanbul ama yok hiç bi yerde
Bir de Antalya IVF etrafındaki eczaneleri arasanız ya buralarda bulunuyor olabilir ben alalı 1 ay oluyor son durumu bilmiyorum tabiİstanbul ama yok hiç bi yerde
Yok ya malesef balıkesır izmir hiç bir yer bırakmadım siz hangi şehirdesinz varmı bu ilac siz kullanıyormusnzTum eczaneleri arayacaksınız tlf mutlaka vardir
Rabbim dualrımı kabul etsın inşallh bu zorlu süreci allhın izniyle atlatalım 2imizde siz ner den yas kacKullanmiyorum.. şimdilik