nisanda yüzüğü kim takar

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaslar, söz nişanda yüzüğü cifte kim takar?
Her ailede farklilik mi gösterir bu durum biz bilemedik sevgilimle..iki aile de farkli soyluyor..

Bizimkini eşimin amcası takmıştı dedesi de vardı ama yorgun düşüp uyumuş muydu neydi bilemedim şimdi,geriye en büyük amca kaldı o taktı

Her ailede farklilik mi gösterir bu durum biz bilemedik sevgilimle..iki aile de farkli soyluyor..
Zeynom yarın nisanın var demi, hayırlı ugurlu olsun simdiden cok cok mutlu olun
Bizim nisanda dedem takacak insallah yüzüklerimizi
Hadi sorunsuz atlatırsın insallah, darısı benim basıma

Babam

Şaka bir yana dayımlar nişanlanırken hep babam taktı

Babaları vardı ama ondan sonra en büyük babam idi o taktı

Görümcemin nişanında da damadın ablasının eşi taktı

Bîzimkini kim taktı hatırlamıyorum sadece anne ve babalar vardı zaten kendimiz takmışızdır belki

Zeynom yarın nisanın var demi, hayırlı ugurlu olsun simdiden cok cok mutlu olun
Bizim nisanda dedem takacak insallah yüzüklerimizi
Hadi sorunsuz atlatırsın insallah, darısı benim basıma

Ayy seninde iki gün kaldi :))
ben amcamin takmasini cok istemistim ama sanirim sevgilimin babasi takacak. Inşallah her sey gönlümuzce olur :)

Bizimkini babam takmıştı. İki tarafta da dede yoktu. Eşimin babası da vefat etmişti. O nedenle babam taktı.

Kız tarafından yaşını alan kişi takar baba yada dayı amca dede tarzında benim dayim takti

Ayy seninde iki gün kaldi :))
ben amcamin takmasini cok istemistim ama sanirim sevgilimin babasi takacak. Inşallah her sey gönlümuzce olur :)
İnsallah canım,kimin taktıgının önemi yok aslında,önemli olan o yüzüklerin parmaklarımızda bir ömür boyu kalması

Sözde benim dayım nişanda onun amcası takmıştı dayımın takacağı belliydide nişan son anda aceleye gelince amcaya kaldı

Kız tarafından en büyük aile bireyi takar diye biliyorum. Nişanı kız tarafı yaptığı için sanırım.

Kim takacaksa taksında yanınızda kesen bir makas bulunsun,genelde nişanda kurdelayı kesen makaslar kör oluyor

biz de erkek tarafından bir büyük takar. kız tarafının takmasına hoş bakılmaz. benim bildiğim böyle. çünkü istemeye de onlar geldiği için yüzükleri onlar getirir zaten yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…