• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişandan Sonra Estirmeye Başlayan Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi EceZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EceZ

B: 64.8 Güncel: 51.3 Hedef: 51.0
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
3.642
9.331
158
Selam kızlar,

Bugün sabah KV'nin ve nişanlımın yanındaydım. Oradan erken ayrıldık ve nişanlımla sahile gidip kahvaltı ettik. Öğlen 3 gibi de oradan ayrılarak evime döndüm. Eve döndüğüm gibi daha montumu çıkarmadan ev telefonu çalmaya başladı, onu da annem açtı. KV arıyordu. Telefonda anneme klasik nasılsınız nabersinizlerden sonra Ecez orda mı arıyorum telefonuna bakmıyor gibisinden bir şeyler söyledi. Annem de ecez eve şimdi geldi duymamıştır ben kendisine söyleyeyim gelsin telefona dedi. O da telefondan ''nasıl duymuyor duysun ben aradığımda bu telefonlar açılacak!!'' gibisinden bir iki cümle kurdu. Annem de bozmadan telefonu bana verdi ve içeri salona geçti.

(Konuşmaları nasıl duyuyorsun diyeceksiniz ev telefonu antrede ve ev de sessiz olduğu için karşıdan gelen konuşmalar çok net duyuluyordu. KV'de bağırır gibi tiz bir sesle konuştuğu için rahatça dinliyordum dediklerini)

Neyse telefonu kulağıma dayadığım gibi resmen dışarıdan da duyulacak şekilde bana bağırmaya başladı. Sanki kendi oğlunu azarlar gibi ''bu telefonlar neden açılmıyor, ben aradığımda açacaksın'' gibi emirli cümleler. Bir asabım bozuldu ki sormayın. Ağzımı da açamıyorum büyük diye nişanlımın annesi diye. Ama benim kendi annem 28 senede bana öyle bağırmadı telefonda öyle emir yağdırmadı.

Telefonu açmamamın sebebi de metrobüste duyamamış olmam. Yani insanlık hali bilerek açmama ya da görmezden gelme gibi bir durum yok. Zaten eve yeni girmişim girdiğim gibi de o aramış hani ona geri dönüş yapma fırsatı kalmamış zaten bana.

Neyse telefonda söylendi, söylendi. Konuşmalarını da annemin uzaktan duyabildiğini bildiğim için bir an önce kapatmaya çalıştım ve neticede tamam tabi evet haklısınız diye diye kapadım telefonu hızlıca. Ama kadına karşı da resmen kinlendim sinirlendim.

5-10 dk sonra nişanlım aradı naber diye. Ona da soğuk konuştum. Sordu ne oluyor diye. Dedim sonra anlatırım. Şimdi ona bu olayı anlatsam koşa koşa annesine gidecek sen neden eceze telefonda bağırdın diye kavga edecek. Annesi de ben bağırmadım yanlış anlamış diye melek rolü kesecek. Yine kötü olan ben olacağım o yüzden anlatmak da istemiyorum çok.

Kadının genel tavırları da böyle kavgacı, huysuz ve sert mizaçlı. Yani bir kendi anneme bakıyorum bir KV'ye. Aralarında huy açısından dağlar var. Benim annem asla nişanlıma telefonda ses yükseltmez mesela hiçbir koşulda öyle bir kadın değil çünkü. Ama KV maşallah daha nişandan 2 gün sonra beni çocuk azarlar gibi kalayladı telefonda.

Şu an KV'nin ne yanına gidesim ne yüzünü göresim var. Nişanlıma anlatsam mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ve KV'ye bundan sonraki tavrım nasıl olmalı?

neticede tamam tabi evet haklısınız diye diye kapadım telefonu hızlıca.
Neden?
Aferin yani pek de güzel ezdirmişsin kendini.
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın kafasında olursan tek senin tadın bozulur ömür boyu.
Olayları olduğu gibi anlatacaksın nişanlına, ha inanmazsa da senin sözüne inanmayan adama ömrünü harcamazsın en azından.

*ek olarak kvnin telefonlarını kasıtlı açma bundan sonra.
Hatta o arayınca halay malay çalsın telefon kapanana kadar kalk oyna ciddiyim.

Keşke uygun bir uslupla 28 yaşında bir insanım, bana çocuğunuz gibi bağıramazsınız, ki insan çocuğuna bile dinleyip anlamadan bağırmaz deseydiniz.

Hiç bir şey demediniz, bari hakvermeseydiniz....

Anlat tabi sonra bu kadin boyle devam edecek sen icine atacaksin.En son patlama noktasina gelince nisanlina da patlayacaksin adam da sadece en son olayi ogrendigi icin ne kadar buyuttu diyecek.Belki de umursamayacak.Simdiden net bir dille bana kimsenin bagirnasini ve emir vermesini istemiyorum annen beni cok kirdi de.

Kadina agzinin payini vereceksin. Nisanlina soylerse ben oyle demek istemedim yanlış anlamış dersin. Bu korkak olmayin ya.
Adam sizden ayrilcak, araniz bozulcak diye korkudan yapmadiginiz sey kalmiyor. Elin kadinlarinin fircasini dinliyorsunuz oturmus. Bozulcaksa bu yuzden bozulsun. Nisanlinin da yuzunu gormuş olursun.
Annesine inanip surekli yalanci çıkan, kotu olan sen oluyorsan zaten evlenince neler olacagi belli.

Mizacı öyleyse takılma yani dert etme bazi insanların suyu sert oluyor :) ama başka bir durum varda şimdiden otorite saglamlaştırıyorsa bir kez ya haddini bildir sonra en azından sana karşı bu tavırları kesilir..
Nisanlina anlatacaksan asla kotuleyerek değil yapıcı bir niyetleymis gibi anlat mesela ya canım annen bana ulasamayınca biraz sert konustu sesini yükseltti rahatsiz oldum onuda kirmadan nasıl hallederim vs nisanlina karşı içten icten :) anladın sen :KK70:

Neden?
Aferin yani pek de güzel ezdirmişsin kendini.
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın kafasında olursan tek senin tadın bozulur ömür boyu.
Olayları olduğu gibi anlatacaksın nişanlına, ha inanmazsa da senin sözüne inanmayan adama ömrünü harcamazsın en azından.

O an tamam tabi evet haklısınızları mecburiyetten söyledim canım benim. Annem uzaktan bana bakıyordu ne oluyor diye. Hani daha nişan 2 gün önce olmuş hemen kızıma laf etmeye ezmeye başladılar diye görüp üzülmesin diye konuyu bir an önce kapatıp telefonu kapatmaya çalıştım açıkçası. Ama çok aşırı sinir oldum ve dediğin gibi nişanlımla konuşmayı düşünüyorum. Ve ben konuşursam o da kesin annesiyle kavga edecek bu konuda.

Selam kızlar,

Bugün sabah KV'nin ve nişanlımın yanındaydım. Oradan erken ayrıldık ve nişanlımla sahile gidip kahvaltı ettik. Öğlen 3 gibi de oradan ayrılarak evime döndüm. Eve döndüğüm gibi daha montumu çıkarmadan ev telefonu çalmaya başladı, onu da annem açtı. KV arıyordu. Telefonda anneme klasik nasılsınız nabersinizlerden sonra Ecez orda mı arıyorum telefonuna bakmıyor gibisinden bir şeyler söyledi. Annem de ecez eve şimdi geldi duymamıştır ben kendisine söyleyeyim gelsin telefona dedi. O da telefondan ''nasıl duymuyor duysun ben aradığımda bu telefonlar açılacak!!'' gibisinden bir iki cümle kurdu. Annem de bozmadan telefonu bana verdi ve içeri salona geçti.

(Konuşmaları nasıl duyuyorsun diyeceksiniz ev telefonu antrede ve ev de sessiz olduğu için karşıdan gelen konuşmalar çok net duyuluyordu. KV'de bağırır gibi tiz bir sesle konuştuğu için rahatça dinliyordum dediklerini)

Neyse telefonu kulağıma dayadığım gibi resmen dışarıdan da duyulacak şekilde bana bağırmaya başladı. Sanki kendi oğlunu azarlar gibi ''bu telefonlar neden açılmıyor, ben aradığımda açacaksın'' gibi emirli cümleler. Bir asabım bozuldu ki sormayın. Ağzımı da açamıyorum büyük diye nişanlımın annesi diye. Ama benim kendi annem 28 senede bana öyle bağırmadı telefonda öyle emir yağdırmadı.

Telefonu açmamamın sebebi de metrobüste duyamamış olmam. Yani insanlık hali bilerek açmama ya da görmezden gelme gibi bir durum yok. Zaten eve yeni girmişim girdiğim gibi de o aramış hani ona geri dönüş yapma fırsatı kalmamış zaten bana.

Neyse telefonda söylendi, söylendi. Konuşmalarını da annemin uzaktan duyabildiğini bildiğim için bir an önce kapatmaya çalıştım ve neticede tamam tabi evet haklısınız diye diye kapadım telefonu hızlıca. Ama kadına karşı da resmen kinlendim sinirlendim.

5-10 dk sonra nişanlım aradı naber diye. Ona da soğuk konuştum. Sordu ne oluyor diye. Dedim sonra anlatırım. Şimdi ona bu olayı anlatsam koşa koşa annesine gidecek sen neden eceze telefonda bağırdın diye kavga edecek. Annesi de ben bağırmadım yanlış anlamış diye melek rolü kesecek. Yine kötü olan ben olacağım o yüzden anlatmak da istemiyorum çok.

Kadının genel tavırları da böyle kavgacı, huysuz ve sert mizaçlı. Yani bir kendi anneme bakıyorum bir KV'ye. Aralarında huy açısından dağlar var. Benim annem asla nişanlıma telefonda ses yükseltmez mesela hiçbir koşulda öyle bir kadın değil çünkü. Ama KV maşallah daha nişandan 2 gün sonra beni çocuk azarlar gibi kalayladı telefonda.

Şu an KV'nin ne yanına gidesim ne yüzünü göresim var. Nişanlıma anlatsam mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ve KV'ye bundan sonraki tavrım nasıl olmalı?
Büyük diye ses etmedim deme böyle başlar devamı katlana katlana gelir açmak zorunda değilsin ki açıklamaya bile gerek yok meşgul olabilirsin yanında arkadaşların olur ya hiçbir şey olmazsa canın istemez açmazsın azıcık kv den örnek al lafını söyle söyle nişanlına söylerse eğer otur ağla ben böyle bir şey demedim yanlış anlamıştır neden annen beni sevmiyor kabullenmiyor de suçu ona at

O an tamam tabi evet haklısınızları mecburiyetten söyledim canım benim. Annem uzaktan bana bakıyordu ne oluyor diye. Hani daha nişan 2 gün önce olmuş hemen kızıma laf etmeye ezmeye başladılar diye görüp üzülmesin diye konuyu bir an önce kapatıp telefonu kapatmaya çalıştım açıkçası. Ama çok aşırı sinir oldum ve dediğin gibi nişanlımla konuşmayı düşünüyorum. Ve ben konuşursam o da kesin annesiyle kavga edecek bu konuda.
Annene de anlat nişanlına da anlat içine atma hiçbir şeyi bak bu güne kadar aman kimse üzülmesin diye yapılan fedakarlıklar karşısında üzülen yine kişinin kendisi oluyor. Annen elbet öğrenecek nişanlın sen söylemezsen annesinden olayı farklı bir şekilde duyacak belki annesine göre tasarlanmış bir şekilde yani. Zaman kaybetmeden anlat araya da üzgün emojiler serp gitsin.

Mizacı öyleyse takılma yani dert etme yani ama başka bir durum varda şimdiden otorite saglamlaştırıyorsa bir kez ya haddini bildir sonra en azından sana karşı bu tavırları kesilir..
Nisanlina anlatacaksan asla kotuleyerek değil yapıcı bir niyetle anlat mesela ya canım annen bana ulasamayınca biraz sert konustu sesini yükseltti kirmadan nasıl hallederim vs gibi anladın sen :KK70:

Evet normalde de başkaları ile konuşurken bir anda parlayan yüksek sesle konuşan kıran inciten bir insan. Diyorum ya kendi annem ile aralarında dağlar kadar fark var. Benim annemi öldürsen nişanlıma telefonda o şekilde hitap etmez ses yükseltmez ve emir vermez. Acaba diyorum ben mi çok yüz verdim, nişanlımın annesi diye kendimi sevdirmeye çalıştım. Acaba o da bunu görüp ben bunu eziklerim istediğim gibi bağırır çağırırım diye mi düşündü anlamadım ama bugün cidden yaptığı terbiyesizlik çok sinirlendirdi ve ona karşı olan iyi duygularımı değiştirdi.

Benim kadını paylayasım geldi burdan yaaa:/ niye izin veriyorsunuz elalemin cadolozlarının sizi böyle azarlamasına:(
Büyükse büyüklüğünü bilsin o da

Evet normalde de başkaları ile konuşurken bir anda parlayan yüksek sesle konuşan kıran inciten bir insan. Diyorum ya kendi annem ile aralarında dağlar kadar fark var. Benim annemi öldürsen nişanlıma telefonda o şekilde hitap etmez ses yükseltmez ve emir vermez. Acaba diyorum ben mi çok yüz verdim, nişanlımın annesi diye kendimi sevdirmeye çalıştım. Acaba o da bunu görüp ben bunu eziklerim istediğim gibi bağırır çağırırım diye mi düşündü anlamadım ama bugün cidden yaptığı terbiyesizlik çok sinirlendirdi ve ona karşı olan iyi duygularımı değiştirdi.
Kendini neden sevdirmeye çalışıyorsun ki seni sen olarak beğenir severse sorun yok kaldı ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duymak yeterli
Kendinden ödün vererek sevdirmeye çalışma kendine bence

Siz de anneniz de aşırı tuhafsınız.

O kim ki size o şekilde bağırıyor?
Vallahi bir gürlerim sen kimsin benim kızıma bağrıyorsun diye öteki tarafta tırsar..

Şimdi nişanlımın annesi bla bla demeyin. Kimse ama hiç kimse size bu şekilde bağıramaz. Anneniz sizi koruyamıyor olabilir o halde siz kendinizi korumalısınız. Yoksa işiniz çok zor.

Nişanlınız şimdi sözde tepki gösterir evlenince annesi kıymete biner. Zaten melek rolü oynar diye kendiniz diyorsunuz.
Nasıl başlarsanız öyle gider bu iş..

Back
X