Nişanı atamıyorum,çıkış yolu bulamıyorum

nişan atmak hiçte kolay değil bana göre mecbur olunca tabi boşanmaktan iyidir ama sevgili şutlar gibi nişanlı şutlanamıyo okadar kolay değil hadi güle güle demek oyüzden düşünmen normal ee bide bu 2 nişanmış oyüzdende düşünüyosundur haklı olarak annene herşeyi sakince anlatsan nişanlının ve senin hatalarınızı falan objektif yorum istesen o yardım etmezmi devam et yada bitir diye eğer düzelirse çabalarsın yok düzelmez derecedeyse nişan kavgasız gürültüsüz geri verilir kısmet denir

kavga yalan aldatma sorun ne bilmiyorum ama sakince ailene anlatmanı tavsiye ederim istemiyorum değilde yaşadıklarını anlat onlara hadi git neyapalım ayrılamazsın diyemezler bence kıyamazlar

umran80
Canım,sorun yalan söylemesi,verdiği sözleri tutmaması,saçma sapan şeylerden sorun yaratması,tavır alması çok değişti.Aileme de yaptıklarının hepsini anlatıyorum,annem;olsun,desin ,nolcak düşüncesinde.Babam,bozulacak kaygısıyla tavır alıyo bana.Kardeşim anlıyor biraz beni.Çok zor dimi

Bu yoruma tamamen katılıyorum. Yazsaydım aynı şeyleri yazardım

Annen ile otur ve dertleş bile bile annen seni ateşe atacağını sanmıyorum elalem mi önemli evlendikten sonra kucağında çocuk ile baba evine dönmen mi? Zaten burnunun dikine giden kızlar hep kayıp etmeye mahkum !

canım ben seni anlayamadım sen madem şikayetcisin ailenle konuş mutlu olmadığını dile getir ağer gerçekten istemiyorsan ama naz yapıyorsan o ayrı tabii

baktın ailen dinlemiyor aileleri bir araya getir sorunlarını anlat nişanlının yanında bak aynı şeyleri ben yaşadım ayrılmak istiyorum şuan evlnip ayrılmak çok zor ama nişan öyle değil iyi düşün

arkadaşlar bende 1ay önce nişan attım sonra pişman olduım nişanlıma aileni gönder arayı düzelt dedim hayır gel kaçalım dedi bende olmaz deyince bidaha arama beni dedi sonra aileler arasında bisürü olaylar oldu hakaretler falan resmen düşman oldular.ben şuan çok pişmanım ama nişanlım istemiyor artık beni dinlemiyr beni çok seviyordu ölüyordu benim için duydumki kız arıyolarmış evlencekmiş bunalımdayım neyapcağımı bilmiyorum kaçıp yanına gitmeyi düşünüyorum sizce doğrumu yaparım akıl verin lütfen

Prenses9130 şöle eskı dertlere bakıyordum senı yenı gordum durumunu netıcenı ınankı merak ettım naptın sonuc ne oldu şimdilerde nasılsın derdını yazıdıgında psıkolojının nasıl oldugunu tahmın edebılıyorum bı sonuca netıceye ulaşabıldınmı bildirirsen sevınırım hakkaden merak ettım senı

benim bir yazım var bu bölümde ''10 yıllık kocam homo....''diye şimdi otur ve onu oku ....sakın hayatını benim gibi harcama......keşke zamanı geri alabilsem....ilerde bide çocuk yapacan bu adamdan yazık sanada olacak çocuğunada.....belkide aynı zamnlarda bu konuları açmamız bir tesadüf değil...belki allah benim yaşadıklarıma bakta nişanlılıkta problemli bir ilişkiyi sende benim gibi hata yapıp evliliğe taşıma diye...aynı zamanda paylaştık burda derdimizi....yazılarımı baştan sona oku benden abla tavsiyesi kararını ver ....yol ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…