Nişanı atıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benim ya, ailene n elaf soz gelecek Allah askina ?
27 yasindasin, aklin basinda senin, kufur eden adamdan zaten sana hayir gelmez
biliyormusun...bu cesareti olmayan ve evlilige kadar giden o kadar kiz var ki..ama sonra duvara kafayi vuran erkek degil kadin oluyor...ama çok geç...
sen en iyisini yapmissin...kismet degilmis..bir ay aglarsin ama baba ocaginda huzurlusun. en huzurlu yer orasi bilesin.
evlenmek de Allahin emri, ayrilmak da;
sakin uzulme...sakin..

Benim çok yakın bir arkadaşımım sorunlarıda nişanlılık döneminde başladı ve kız elalem laf söz etmesin diye evlendi şimdi annesinin evine küs geldi, keşke nişanlıyken atsaydım yüzüğü dedi çok pişman, evlendikten sonra bırakmak kolay olmuyor.

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun... insanoğlu neden bazen bu kadar vurdumduymaz olur anlamıyorum... elinden gidince kıymetini bilmekte bazen işe yaramıyor bence... herşeyi zamana bırakmalı ve çok üzülmemeni tavsiye ederim... :teselli:

bilmiyorum şimdi herkes aaa nişan attı hemde düğüne 3 ay kala diyecek.
herkes bana soracak üstesinden gelecekmiyim

Allah daha iyi kapılar açsıon senin için...
olmayınca olmuyor zorlamanın alemi yok..

altınları da bir aracıyla gönderin kargoda kaybolur kaybolmasa da kayboldu diyebilirler...

canım sorunun kaynagı tam olarak ne bilmiyorum
hakkında ne hayrılısı ise öyle olsun
kargo ile gönderme canım benim ne olur ne olmaz küfür eden adam gelmedi almadık ta diyebilir :mymeka:
eger kararlı isen bi tanıdık la fialn gönder canım benim
dedigim gibi sorunun ne olmadıgını bilmedigim için pek bişey de diyemiyorum
allah yardımcın olsun :teselli:

6 yıldır tanışıyoruz 8 aydır nişanlıyız 3 mayısta düğünümüz vardı.
ancak cumartesi benim erkek kardeşim sözlendi.
neden onu çağırmamışlar diye başladı msjlara bende yabancı değilsin ki sen benim nişanlımsın dedim. bu ailenin sende bir ferdisin dedim kendisini hep dışlıyordu.
hep bizim aile ortamlarına katılmaz ne cenazeler ne düğünler hep bir bahanesi vardı.
bi patladı ne yakın olacakmışım sen kisin banane senin ailenden. dövünce aklıllanırsın. falan küfürler hakaretler derken koptu herşey.

merhabaa canimm benimde evliligim 8 ayda bitti vuracaklar kafalarini tabiyki:1no2:
bence nisanliyken anladiysan yapamicanii birak cunku benim durumumda kac kisi var
evlendikten sonra olursa senin icin daha zor olur ailenede acikla bence :delphin:

Canım benim ama sende üzülme belki hayırlısı böyledir.
ama çalışıyoruz kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz inan buzdolabını onlar aldı yarısından fazla taksiti ben ödedim. lcd benim kredi kartımla alındı.
daha neler neler ama ben bu kavgada bile ağzımı açmadım başına kakmadım yaptıklarımı.
oysa bana ve aileme demedik lafı kalmadı ailemse onu hep pohpohlamıştır.
bana sinsi yılan ikiyüzlü yalancı sahtekar sana hiç güvenmedim zaten diye başladı ağza alınmayacak çok kırıcı sözler söyledi.

canım sana yararı olursa kendi hikayemi anlatmak isterim ben 6 ay nişanlı kaldım ve düğüne bir hafta kala nişanı attım.25 yaşındayım.şuan dünyanın en iyi insanıyla evliyim.binlarce kez şükrediyorum.sen 3 ay kala diyorsun ben bütün ev döşeliyken kalın olacakken attım nişanı.düşün 6 gün sonra düğün vardı...

cnmm 6 yıl az zaman deil.....öncedende böyle küfür falan ediyosa adamın huyu böyle demekk..küfürler neysedee dövünce akıllanırsın lafıı düşündürttü benii..amaa daha nişanlısınız sizin onu çağırmanız gerekiyordu kardeşinizin sözünee....orda bi hata var ama nişanlınızın böyle büyük bi tepki vermemesi gerekiyorr..
ama cnmmm 6 yılın hatrına biraz düşün zaman ver kendinee..hemen al altınlarını ver bohçalarımı olmasın bu iş..karşılıklı konuşmaya deger demi...

ailene ne diye laf gelsin.nişanlılık bi dönem..olmadı ayrılırsın..evlenip ayrılmadın yaa.
öyle olsa bile ne fark ederkii.olmayan,yüremeyen bişey ite kaka nereye kadar gider..
bu arada ziynet eşyaları kargoyla gönderilmez..kargo şirketleride kabul etmiyo bildiğim kadarıyla..herşey senin için çook güzell olur inşallahh

bence karari verirken eminim cok düsünmüs
ve en dogru kararin bu olduguna inanmisindirki nisan atmayi düsünmüssün
hakkinda hayirlisi olsun
ayrica evlenipte ayrilsan belki ailene laf gelebilirdi ama
nisandan döneceksin
sanmiyorum laf söz gelecegini
gerci türk milletinde belli olmuyor
ama sonunda sen mutsuz olacagina varsin söz etsinler
ailende yaninda durdugu sürece kulaklarini tikayacaklarina eminim
saglicakla kal

aileme laf gelir,aman konu komşu ne der diye düşünmeyi bırakın lütfen..
siz acı çekerken herkes kapısını kapatır siz yalnız kalırsınız.
hakkınızda hayırlısı olsun..hakaretlere,küfürlere tahammül etmediğiniz için,kendinizden taviz vermediğiniz için sizi tebrik ediyorum.

cicoş burası arkası yarın gibi bir bölüm değil.her gün yeniymiş gibi konu açılmaz ki
ya aynı konunuzdan devam edin ya da biz konularınızı birleştireceğiz

Yeşilim evet arkası yarın değil ama dertleşme paylaşma yeri ben hatamı yaptım tekrar konu açmakla. açılmıyormu pek bilmediğim için yanlış yapmış olabilirim.

cicoş, tabi ki dertlerimizi bu bölümde paylaşacağız ama aynı şeyleri, dertleri içeren konuları bir bölümden devam ediyoruz

Canım şok oldum açıkçası döverim akıllanırsın ne demek ya siz şuan en cicim günlerinizdeyken küfürler dövmek lafıda ne oluyor. Sana şunu söylüyorum arkana bile bakma çok iyi bir karar vermişsin evlenipte dayağı yiyince bu işi bitireceğin yerde önceden bunu önle, bu insan bi kere dediği kadar seni sevse sana küfür edemezdi şimdiden bunları yapıyorsa düşün evlenince ne hakaretler duyucaksın. Evlendiğini bir hayal et bitanem ya bu insanla dayanamazsın o zaman ailenin evine döndüğünde daha kötü değil mi herşey açık bu insanla yaşanmaz bu evliliğe evet demen intihar etmen gibi bişe olur ancak.Güçlü ol elbet atlatıcaksın kulaklarını tıka biraz zaman geçsin oh be diceksin eminim

6 yıldır tanışıyoruz 8 aydır nişanlıyız 3 mayısta düğünümüz vardı.
ancak cumartesi benim erkek kardeşim sözlendi.
neden onu çağırmamışlar diye başladı msjlara bende yabancı değilsin ki sen benim nişanlımsın dedim. bu ailenin sende bir ferdisin dedim kendisini hep dışlıyordu.
hep bizim aile ortamlarına katılmaz ne cenazeler ne düğünler hep bir bahanesi vardı.
bi patladı ne yakın olacakmışım sen kisin banane senin ailenden. dövünce aklıllanırsın. falan küfürler hakaretler derken koptu herşey.

canım bence bırısı senın ıcın bır dua etmıs
hayırlısı degılse nısanlının gercek yuzunu gor dıye
bu mesaj ne kadar tehlıkelı gormuyor musun
yanı ıkı uc kısı konusacak dıye
bızım annelerımız zamanında bıle nısan atma varmıs
bılmıyorum normalde evlılerın nısanlıların dertlerıne yasamadan bılemem dıye cok mesaj yazmamaya calısıyorum ama bu " dovunce akıllanırsın " demek ne demek:oklava:
Allah boylelerınden uzak tutsun

aklı başında 27 yaşında genç bi hanımsın sana hakaret eden biriyle yollarını ayırman bencede en doğrusu...ayrıca ailen senin yanında olduktan sonra kimseye laf düşmez...sonu olmayan bi ilişkide evlilikten dönmektense nişandan dönmek en iyisi...

Bence aile buyuklerinden birisini al yanina butun herseylerini toplayin goturun kapilarindan verin donun bence kargoyla filan sakin ugrasmaaaa almadik,falan diye soyleyebilirler...

en dogru karari verdiniz bu durumda sakin uzulmeyin....

nısanlılıgın daha basında kufur varsa evlılıgın sonu ne olur tahmın bıle edemıyorummm becede en dogru kakarrı vermısssınnn

Olayin ic yüzünü bilmiyorum ama tek söyleyecegim sey hayat senin hayatin canim, kim ne derse desin sakin yüzünüzü egmeyin, sonucta kötü birsey yapmiyorsun ki hayatini kurtariyorsun, zararin neresinden dönersen kardir derler ya. Bence hic üzülme, hem nisanliyken küfür eden adamdan hayir gelmez. Bencede altinlarini kargoyla yollama, hic belli olmaz bu isler yollamadi altinlari falan derler senin basina is acarlar. :kızgın:

Back
X