Nişanı atıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açtığın diğer başlıktan konunu biliyorum. aklın yolu birdir. bu ilişkiden aldığın derslerle eminim bundan sonra çok doğru kararlar verirsin.
3. şahısların edeceği lafları düşünerek yaşarsan, ömrün boyunca kendin olamazsın!

sorayım sana, nişan neden yapılır, bozulma ihtimali yoksa doğrudan evlenir herkes değil mi? sengözlerimebaksanab

canım ben seni çok takip etmedim ama sanırım senin sorunların zincirleme..yani hem ailevi,hem onunla...herseyin sorumluluğu yıkmış seni..bazen insanlar çok yorulabiliyorlar.. bence en iyisi kafanı toplayıp kendi kararını kendin vermen canım...bu işte kişisel karar en başta gelir..iki kişinin ne yaşadığını kimse bilememz. şimdi nişanlıuna sorsak belki o da , onuhaklı görebileceğimiz bir çok şey yazar belki.. yani biz bayanlar stresli zamanlarımızda abartılı durumları kendimiz yaratabiliyoruz. dediğim gibi bu benim okuduğum ilk konun...bildiğim kadarını yorumluyorum ama allahtan herkes için dileğim,hakkımızda hayırlısı olması..hepimiz için..

ailen için üzülme canım.hiçbir laf gelmez.iyi ki nişanlıyken anladım de ve sakın üzülme.hakkında en hayırlısı olsun içini ferah tut:1hug:

Ben de 2yıl önce nişan attım hiç de pişman degilim..su an beni seven huzur buldugum biri var demek ki onun için atmışım..her serde hayır var..

anlattığınız kadarıyla doğru karar vermişsiniz
ama altınları kargoya göndermeyin sakın..
ortak tanıdık varsa onla gönderin..
son ihtimal elden verin..
hakkınızda hayırlısı olsun..

hangi forumlardqa bilmiyorum ya aile evlilk çocuk yada hayatın içinden bölümünde...düğüne az kala nişanı atanlar diye bi başlık vardı..oraya bak istersen çiçoş...

zararın neresinden dönülürse kardır bence...bnm arkadasımda nian attı ama şuan gayet mutlu.yeni aşklara yelken açmak için beklıyor...

hepinize çok teşekkür ederim.
dünden beri bana özür mesjları çekip duruyo hiç cevap vermedim.
en son gece hala affet ne olur falan hatalıyım diyodu.
bende hani çok beklerdim özür dilemeni ne oldu dedim.
oda pişmanım ne oluyo bize bana zaman ver kötü zamanlar yaşıyorum falan her zamanki duygu sömürülerine başladı.
bende asla lütfen artık beni arama dedim. son kez görüşelim bana emeğin hakkın çok dedi.
hani yılan,sinsi,nankör,ikiyüzlüşerefsizdim dedi.
sen böyle bir insana değil iylerine layıktın benle olup hayatını karartma.
bunu defalarca denedim 5 yılda hep yaptın ben hep sana geri adımattım ama her tartışmada senin laflarının dozu arttıkça arttı dedi.
diyelimki evlendik hiçmi tartışmayacağız sen her tartışmada anneme aileme eniştelerime kardeşlerime lafmı sayacaksın. ben senin ailene hiç laf dedimmi hiç kusurları olmadı demek ama ben hep susutum.
huzurumuz bozulmasın istedim sen anlamadın ama için rahat değilmi dedim.
oda bana senin zayıf yanın ailene laf denmesi bende ondan onlara laf sayarak seni sinirlendirdim dedi.
ne geçti eline peki okadar hakarete küfüre ben sana aynılarını yazdımmı. hayır. yazmamda.
eline geçen şu oldu ben yokum artık bitti dedim.
oda kredi kartına borcum var sana para vermem gerek dedi.
bende havale yaparsın dedim.
allaha emanet ol. yazdım.

ayy vallaha içim eridi seni okurken ya
ne umutlar besliyorsun
nelerine katlanıyorsun
sonunda bunları duymak işte evlilikten tiksindiriyor beni..
ya yeminle tiksindim evlenmeten
her tartışmada aklıma acaba bizde böyle olurmuyuz diyorum
...off allahım off...

ayy vallaha içim eridi seni okurken ya
ne umutlar besliyorsun
nelerine katlanıyorsun
sonunda bunları duymak işte evlilikten tiksindiriyor beni..
ya yeminle tiksindim evlenmeten
her tartışmada aklıma acaba bizde böyle olurmuyuz diyorum
...off allahım off...

ah kazulet bir bilsen eşyalarım üst katta bir odada kolilenmiş.
her eksiğim alınmış. bi bardaklar hariç. evde misafir gibiydim.
ama ailem çok sağlam asla ezdirmediler bizi ezdirmezler.
biliyorum bana destek olacaklar. ama ben nasıl kaldırıcam bunu çok ağlıyorum çok üzülüyorum. kendimi toparlayamıyorum.borçlarım olmasa başka bi şehirde iş bulsam giderim. bu şehirde sanırım duramıcam.senağlama

off çok zor bi durum yaa..
şimdiden seni eziyosa yol ver gitsinn..
eger evlenirsende sonunu kendi elinle hazırlarsınn..
sen bizden çok daha iyi tanırsınn kararını ona göre ver..
eger herzaman küfür edip sonra özür diliyosa bence hiç uğraşma..
elalem ne der diyede düşünme ne var bundaa anlaşamadınız zaten nişanlılık dönemi bunun için değilmidirr...

hakkında hayırlısı olsun canım..
inşallah cok ama coook mutlu olcagın insanlar cıkar karşına..
sanırım altınları kargoyla almazlar..elden vermen daha dogru hem kayıp olma ihtimalide olmaz..
ailenede laf gelmez..
hayatını mahvetme canım

canım hıc uzulme hayırlısı olsun
altınları sakın kargoyla verme ne olur ne olmaz allah korusun

hakkında hayırlısı olsun ama eğer herşeyini göndereceksen ve sana borcu varsa altınlardan kes borcunu daha dorusu ona bunu de dert etmesin borcunu!!

doğru karar verdiktyen sonra ailene neden laf gelsin ki
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
altınları kargoyla göndermeyin derim ben

ah kazulet bir bilsen eşyalarım üst katta bir odada kolilenmiş.
her eksiğim alınmış. bi bardaklar hariç. evde misafir gibiydim.
ama ailem çok sağlam asla ezdirmediler bizi ezdirmezler.
biliyorum bana destek olacaklar. ama ben nasıl kaldırıcam bunu çok ağlıyorum çok üzülüyorum. kendimi toparlayamıyorum.borçlarım olmasa başka bi şehirde iş bulsam giderim. bu şehirde sanırım duramıcam.senağlama

senağlamasenağlamasenağlama
sözün bittiği yer işte
yavaş yavaş koymaya başlar tabi sana
aldığın her parça, yaptığın her emek onunla senin hayalinin bir parçası
canım benim, birtanecik arkadaşım
dua et
allah hakkında hayırlısı hangisi ise seni o yöne çabucak iteklesin
belki o dur hayırlı olan
belki bunu yaşamanda da vardır bir hayır, tüm kötü huylarından arınıp sıfırdan en güzeli için gelir yaşamına..
belki aksidir ve allah seni kurtarmak için bir bahne bulmuştur.
hep söylüyorum ben
kimseye ayrıl yada barış diyemiyorum çünkü
bu bambaşka bir acı
hani derler ya
ölüm ile ayrılığı tartmışlar, elli gram fazla gelmiş ayrılık
yani...ne diyebilirm sana
kimsenin ailesi kendi çocuğunu ezdirmez..inan bu mevzudan o kadar çok duydum ki burda,diyorum ya,korkuyorum artık ya bende böyle olursam diye. hatta erkek arkadaşıma açtım bu konuyu ve kavga ettik...(senin yüzünde 'kafanı öyle şeylerle doldurma' diye azar yedim kızlaelaelaelaelae işin şakası tabi)
allahtan tek dileğim hepimizi hayırlısı ile buluşturması
hayırsızsada biz onu bu kadar diliyorsak hayırlısına çevirip alnıma yazması
bu konuları elinden geleni yapıp kalanını allaha bırakmak en mantıklısı
incitme canım kendini
bakalım
zaman nereye götürecek,su nereye akacak
inan yanlızca onun sana ettiği kötü laflar olsaydı sorun psikologla falan aşılırdı,hatta başka yöntemlerde kullanırdın ama işin içinde (ben okumadım ama bahsetiğin için biliyorum) ailede varsa............
of allahım ya
insan iki günlük dünyada neyi taşıyamaz anlamıyorum .....
:teselli::nazar:

Back
X