- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben faizsiz olsun 1+1 daireye razıyım ama onlar olduktan sonra kredi çekin lüx olsun dediler.bende hayır evliliğimn faiz üzerine kurulmasını istemiyorum bu bizim konuşup aştığımız konu dedim ve sadece bunu söyleyip surat yaptım onların tavrı karşısında
Ellerini öpmeye gittiğinde üstüne üstüne gelmişler ya , sen o anda da cevap verecektin , nişanlın bir daha koyacak mıydı yüzüğü eline ? Bi de devam edersen nişan lışığı ıiızat , ailesi sana saygısızlık ederse hemen tepki ver , nişanlından aeni savunmasını bekleme , nişanlın ya buna aşılır ya da versin bakalım yüzüğü eline bir daha , ya da ellerini öpmeye gittiğinde nişanlın seni savunmamış ya sen de o anda elime verecektin yüzüğüMaalaesef evet ve halen ne ailesi ne kendisi meseleyi küçük olarak görmüyolar.ben mesleği olan eğitimli biriyim ailesi beni kırsaldan kayınvalideye tabi biri olarak görüyolar
hep ters işler..milletin kızı..lüks olsun pahalı olsun der...sizin düşünceniz çok mantıklı..nasılsa kızda ödeyecek diyemi böyle yapıyorlar..oğulları tek başına alsın bakalım ne yapacaklarben faizsiz olsun 1+1 daireye razıyım ama onlar olduktan sonra kredi çekin lüx olsun dediler.bende hayır evliliğimn faiz üzerine kurulmasını istemiyorum bu bizim konuşup aştığımız konu dedim ve sadece bunu söyleyip surat yaptım onların tavrı karşısında
Üzülme, kurtuldun.Nişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
sizin için çok hayrılı olsun inşallah...hiç geri dönmeyin gelirlersede...oğulları tek başına yapmaya kalksaydı herşeyi yapmaya acaba bu kadar kredinin altına sokarlarmıydı..canın sağolsunNişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
Senin yapman gerekeni o mu yaptı hayret bir şey ya basiretsiz herifNişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
Nişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
Başladığımız günden beri sorun çıkarıyormuşum o hep alttan alıyormuş.haklıydı aslında ama sorun hep onun ailesinden dolayı çıkıyodu farketmiyorduAciklamasi neymis merak ettim
Başladığımız günden beri sorun çıkarıyormuşum o hep alttan alıyormuş.haklıydı aslında ama sorun hep onun ailesinden dolayı çıkıyodu farketmiyordu
Ablan olarak söylüyorum.Hayirlisi olmuş.Bu aile sizinle yaşayacaktı,tutturamadilar,senin buna boyun egmeyecegini anladılar.Bu yüzden nisan atıldı.Sakin geri adım atma.Geri adim atarsan herseylerini kabul etmiş olacaksın.Allah sani hayırlı insanlarla tanistirsin.Biz ev kiralarken 2+1 ev tuttuk . Nisanlimin (su an eşim) dedesinden yengesine herkes(kayınvalidem perde gerisinde kalır bu meselelerde) bana bir oturma odası yapmadın.Biz kalmayalimdiye böyle yaptın dedi.Ben çok incindim çünkü ciddi bir maddi birikimle evleniyordum ama yüksek bir kira ödemek istememiştim.Esim siz gelip kalicaksiniz diye ben neden yüksek kira odeyeyim.Kalmayin efendim,dönün evinizde yatin dedi.Her erkek senin eski nisanlin gibi değil sen hiç meraketmeBaşladığımız günden beri sorun çıkarıyormuşum o hep alttan alıyormuş.haklıydı aslında ama sorun hep onun ailesinden dolayı çıkıyodu farketmiyordu
Ablan olarak söylüyorum.Hayirlisi olmuş.Bu aile sizinle yaşayacaktı,tutturamadilar,senin buna boyun egmeyecegini anladılar.Bu yüzden nisan atıldı.Sakin geri adım atma.Atarsan herseylerini kabul etmiş olacaksın.Allah sana hayırlı insanlarla tanistirsin.Biz ev kiralarken 2+1 ev tuttuk . Nisanlimin (su an eşim) dedesinden yengesine herkes(kayınvalidem perde gerisinde kalır bu meselelerde) bana bir oturma odası yapmadın.Biz kalmayabilir diye böyle yaptın dedi.Ben çok incindim çünkü ciddi bir maddi birikimle evleniyordum ama yüksek bir kira ödemek istememiştim.Esim siz gelip kalicaksiniz diye ben neden yüksek kira odeyeyim.Kalmayin efendim,dönün evinizde yatin dedi.Her erkek senin eski nisanlin gibi değil sen hiç meraketme[/QUOTE gözüm o kadar korktu ki herkesi bunun gibi zannediyorum artık başka erkek profili düşünemiyorum
Teşekkür ederimBirey olamamis ki farketsin.
Neyse isabet olmus. Gonlunu yorma. Degmezmis. İki gun sonra aglayip yanina gelirse de bu defa kabul etme.
Acini cek. Acida kalma. Hayat devam ediyor. Birdaha bu kafada olan erkekleri direk cikar hayatindan.