- 3 Mayıs 2011
- 13.765
- 48.976
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gördüm. Hakkınızda hayırlısı olmuş bence. İleride şükredersiniz. Hiç üzülmeyin. Bugün olmasa yarın biterdi zaten. Güven vermeyen, arkanızda durmayan biriyle ömür geçiremezdiniz.Nişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
Çok üzüldüm sizin adınıza su erkek musvetteleri evliliği ciddiye alsa keşke olan, bebeğe oluyor çünkü ama olsun,hayatta sizin için yeniden başlıyor ben çok gördüm tekrardan evlenip mutluluğu yakalayan ya da evlenmeeyip çocugu ile mutluluğu yakalayan inş size de sanş güler.Ben sana şunu belirteyim.sen nişan atmayacaksın çünkü düzeleceğine dair umudun olacak. çünkü bende öyle düşündüm.3 yıllık evliyim ve bu güç savaşı bitmedi.bana söyleyemediklerini sürekli oğullarına söylediler.dik bir karakter olduğum için yüzüme güldüler arkamdan oğullarını dolduruşa getirdiler.sonuç ne mi oldu?şuan boşanıyorum ve güç savaşını bitiriyorum.keşke nişan atsaydım da çocuğumla beraber boşanmak durumunda kalmasa idim.emin ol konuların hiç önemi Yok önemli olan şu onlar bizim dediğimiz olsun istiyor sen büyük ev istesen bu defa da borçlanmayın denilecekti.çünkü son kararı vermek senin ne haddine!!!gerçekten çok iyi düşün ablacım dışarıdan gördündüğü gibi değil hiçbirşey ailen tarafından el bebek gül bebek büyütülüyorsun sonradan hayatına dahil olan insanlar tarafından hiçe sayılıyorsun ki maalesef eşin ile değilde ailesi ile evleniyorsun bunu ben geç anladım.hakkında hayırlısı olsun
Ama yine kararın ne ise ondan vazgeçme onlar istedi diye bi ton borcun içine girerek ev almayın onların istediği olmasın.. onlar ödemiyor sonuçta siz ödeyeceksiniz...gerçekten yazdıklarınızı söylediler benim duymadığımı sandılar ben nasıl bu hataya düştüm kalktım gittim bilmiyorum.Öleceğimide bilsem gitmem sen bu yüzüğün layıkı değilsin deyip halasının avucuna koymuştum aile büyükelri ikna etti kalktım gittim el öptüm.
Ayrıl canım ayrıl, bu adamdan sana ne koca olur ne de sana kol kanat geren bi adam.1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?
Benzerini yasadim ve affedip evlendim sonra ayni mevzuyu birkac kere daha yasadim degisir duzelir diye bekleme sen dunyanin en hakli insani da olsan onlarin gozunde el kiziain ve her zaman haksizsin yazik ailen de benimkiler gibi arkanda durmuyor cok ezikeceksin1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?
+1☆☆☆☆☆Bu sadece bir ihtimal.Olmaya da bilir.
Eline yüzük koymak ve seni ailesine şimdiden ezdirmek,adam işi değil.
Her çarşafa dolandığında havlayacaksa,yandınız.Yani evlenince de her zora geldiğinde boşanalım diyecek olan bir eş adayı gibi görünüyor.