Nişanı atmak istemiyorum çözüm yolu gösterin lütfen :(

Baştan sorunlar varsa sonra daha çok olur şimdi seni savunup arkanda durmayan adama yarın eşim mi dicen
Tamam sen insanlık yapıp özür dilemişsin onlar da büyüklük edip konuyu kapatsalardı ya hadi onlar kapatmadı sana laf söylediler nişanlın diyemedi mi bu kız geldi özür diledi elinizi öptü sizde uzatmayın diye
Canım böyle yürümez ilerde de ailem de ailem der her seferinde giden el öpen af dileyen sen olursun sevgin bunların üstesinden gelir mi değer mi nişanlınn için düşün seviyorum katlanırım diyosan senin kararın

Sizin adınıza bende çok sevindim ama keşke ilk sen atsaydın nişanı bu ne ya para mal mülk için mi gelin istiyorlar baştan kurtulmussunuz.mesleginiz paranız var üzülmeyin elinizi sallasaniz ellisi.nisanlinizda para hırsı olan bir aile varmış sakın barismayin kendinizi düşünüyorsanız

Böyle para hırsı olan erkekler çok meslek sahibi bayanlar ezdirmeyin kendinizi.esimin akrabasindaki kizda da var aynı durum kız meslek sahibi kocası da kocası değil de kıza cekturdiler kredi şimdi o ödüyor bi ara boşanma noktasına geldiler resmen adamın gözü para ile kapanmış maaşını bana vereceksin demiş böylelerini başta devedeceksin.uyanik olacaksın

Kalabalık ortamda cevap verilmesini doğru bulmam. Kol kırılır, yen içinde kalır diye bi laf var. Misafirler gider, ben istemiyorum dersiniz. Karşı taraf için de aynısı geçerli. Ele karşı birbirinizi küçük düşürmeyin.
Bu işin de oluru olduğunu sanmam. O parmaktan yüzük bi kere çıkar, bi daha takılmaz. Benim gözümde bitmiş o an elinize yüzük verince. Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Tavrınız yanlış ama uyarıp bi daha yapma demesi yeterliydi. Yüzüğü çıkarıp vermek olmamış. O yüzük çıkar durur, her defasında da çok yıpranırsınız.

Yüzüğü avcunuza koyduktan sonra ne olursa olsun ailesine gitmeyecektiniz. Çünkü zaten kötü davranacakları belli dolup gelmiş. Bence ayrılmayı düşünün. Hep böyle dolup gelecek.

Ben sana şunu belirteyim.sen nişan atmayacaksın çünkü düzeleceğine dair umudun olacak. çünkü bende öyle düşündüm.3 yıllık evliyim ve bu güç savaşı bitmedi.bana söyleyemediklerini sürekli oğullarına söylediler.dik bir karakter olduğum için yüzüme güldüler arkamdan oğullarını dolduruşa getirdiler.sonuç ne mi oldu?şuan boşanıyorum ve güç savaşını bitiriyorum.keşke nişan atsaydım da çocuğumla beraber boşanmak durumunda kalmasa idim.emin ol konuların hiç önemi Yok önemli olan şu onlar bizim dediğimiz olsun istiyor sen büyük ev istesen bu defa da borçlanmayın denilecekti.çünkü son kararı vermek senin ne haddine!!!gerçekten çok iyi düşün ablacım dışarıdan gördündüğü gibi değil hiçbirşey ailen tarafından el bebek gül bebek büyütülüyorsun sonradan hayatına dahil olan insanlar tarafından hiçe sayılıyorsun ki maalesef eşin ile değilde ailesi ile evleniyorsun bunu ben geç anladım.hakkında hayırlısı olsun
Çok üzüldüm sizin adınıza su erkek musvetteleri evliliği ciddiye alsa keşke olan, bebeğe oluyor çünkü ama olsun,hayatta sizin için yeniden başlıyor ben çok gördüm tekrardan evlenip mutluluğu yakalayan ya da evlenmeeyip çocugu ile mutluluğu yakalayan inş size de sanş güler.

aaa olurmu canim hava atacaklar lüks olmali evin sitede 0 daire olmali sizde borc odeyecegim diye duvarları kemirin yokluktan önemli değil
ben yandim sen yanma bu konuda sozunden bildiginden donme gucun neye yetiyorsa onu al yoksa duvarlar bitince kocani kemirmeye baslarsin

Hatanın dik alasını sen yapıyorsun.
Neden gidip özür diliyorsun. Nişanlın yüzüğü verdiğinde hadi güle güle diyecektin.
Bak ozaman nasıl ailece geri vites alıyorlardı.

gerçekten yazdıklarınızı söylediler benim duymadığımı sandılar ben nasıl bu hataya düştüm kalktım gittim bilmiyorum.Öleceğimide bilsem gitmem sen bu yüzüğün layıkı değilsin deyip halasının avucuna koymuştum aile büyükelri ikna etti kalktım gittim el öptüm.
Ama yine kararın ne ise ondan vazgeçme onlar istedi diye bi ton borcun içine girerek ev almayın onların istediği olmasın.. onlar ödemiyor sonuçta siz ödeyeceksiniz...

1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?
Ayrıl canım ayrıl, bu adamdan sana ne koca olur ne de sana kol kanat geren bi adam.
Adamım kişiliği oturmamış. Ne şiş yansın ne kebap mantığında.
Eger evliliği yürütecek adam olsa, o ortamda herkesi susturur. Kim hatalıysa da konuşmasını yapardı.
Bosanmayla sonuclanacak evliliklerde bu tarz ses yukselmeleri olur.
Aslinda bangir bangir bu evlilik yurumez sinyalleri veriliyor ama insanoglu anlamiyor.
Yeni evlenmistik.
Gorumce yemege cagirdi.
Aradaki mesafe fazla uzun yol.
Neyse gittik. Oturuyoruz.
Esim su istedi.
Gorumce bana sormadı.
Esime suyu getirdi.
Esim bana su icermisin, susadin mi dedi (susamak ne kelime yolda durup alamamistik), evet dedim.
Suyu bana verdi.
Ben ictim bardagi kardesine verdi.
Simdi bana su getir dedi.
Sen gorumcemi ve eşini görecektin al al mor mor oldular.
Cok buyuk mesaj vermisti esim, onlarda anladi.
Ve evlilik sürecinde beni bir kere erkek tarafindan kimse aramadi, yardım etmedı.
Gorumceme giderken yolda sakin kalkip bir kasik kaldirdigini gormeyecegim dedi. Oturacaksin yanimda dedi.
Yemin ederim. O gun varya esime adaletinden dolayi ve benim karim benden once gelir mesajindan sonra bir daha aşık oldum.
Ve benim ikinci evliliğim ilk evliligimi de ağzına bir kere almadı.
Evlilik kisa suren bi staj suresi degil ki, bir ömür!!!
Hangi liman sana huzur verirse oraya demir at.
Ve evlilik kurumu kesinlikle erkegin kadinini sahiplenip korumasiyla yürüyor.
Kisisel anlamamak ayri, ailelere agiz actirmak ayri.

1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?
Benzerini yasadim ve affedip evlendim sonra ayni mevzuyu birkac kere daha yasadim degisir duzelir diye bekleme sen dunyanin en hakli insani da olsan onlarin gozunde el kiziain ve her zaman haksizsin yazik ailen de benimkiler gibi arkanda durmuyor cok ezikeceksin

Bu sadece bir ihtimal.Olmaya da bilir.
Eline yüzük koymak ve seni ailesine şimdiden ezdirmek,adam işi değil.
Her çarşafa dolandığında havlayacaksa,yandınız.Yani evlenince de her zora geldiğinde boşanalım diyecek olan bir eş adayı gibi görünüyor.
+1☆☆☆☆☆
A ays46000 Yani bilemedim Bu kadar Ufak bir mesele den Bir de aşiret gibi ler yani 10 15 kisi sulalece mic mic Benim sözlendigimden amcamın sonradan haberi oldu

:KK57:Sizin alacağınız evden nişanlınızın babaannesini neden ilgilendirir o ne alaka Hadi kv kp neysede :işsiz::KK43::KK57:

Canım gerçekler acı ve can acıtıyor seni anlıyorum ben de sevgilimden ayrıldım kalbimib değil mantığımın sesini dinledim. Zaten nişan birbirinizi daha iyi tanımak için var. Yerinde olsam ayrılırdım ben.

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama, kayınvalide size yerleşme planı yapıyor olabilir. Zaten tayin çıkınca oğluyla gitmek istiyormuş.
Nişanlınız kabul etmeyeceğini söylemiş size ama, ileride "Nişanlıyken 1+1 ev aldırmamalarının sebebi gelip evime yerleşmekmiş." diye konu açmanızı istemem. Bu duruma da karşı çıkabilecek birine benzemiyor nişanlınız.
Bence haklı olduğunuz bir konuda özür dilememeliydiniz. Nişanlınız bundan sonra arkanızda olacağını söylemiş ama ben yerinizde olsam nişan sürecini uzatabildiğim kadar uzatıp durumu gözlemlerdim.
Bu kabile nasılsa daha çoook olay çıkarır, sizin de nişanlınızı tartma fırsatınız olur.

Back
X