Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çingenelere bak sen
iyiki olmamış bide evlendiğini düşünsene
5,5 yıldır birlikte olduğum 1 yıldır nişanlı olduğum nişanlım benden ayrıldı.Herşey çok güzeldi,ailesi kültürel ve maddi farklılıklar nedeniyle beni ve ailemi başından istememiş ,nişanlım sevdiği için ağlayarak istemeye getirtmiş.Ev alındı eşyalar düzüldü perdeye kadar diktirildi,1 aydır ayrılmak istediğini söylüyor.Ailesi rest çekmiş,bizimki de seviyorum ama maddi ve ailevi sebeplerle mutlu olamayacağız diyor.Ayrı şehirlerdeyiz,geçen hafta yanına gittim yüzüme söyle dedim bitirdiğini,barıştık özür diledi halledeceğim affet dedi,ben geri döndüm aradan 4 gün geçti,eve beyaz eşyaları kurduracağım dedi ailesi ne dediyse barıştığımızı mı anladı bilmem çocuk yine ayrılalım istemiyorum demeye başladı.Aileme söyledim,hep iadere eden taraf bendim ilişkimizde,aldatmak dışında beni hiç kaybetmeyeceğini düşünüyordu,hala aileme söylemeyeceğim sandı herhalde,babam bugün arayacak babasını,anneler konuştu kavga etti.Nişanlım çok seviyor beni ama evilikten korkuyordu,hem aile hem korku,maddi durumlar aklı başına gelecek ama geç olacak.
Benim ailem hiç birşeye müdahele etmedi,nişanı atmak istiyorlar deyince annemler aradı,annesi tutturmuş çocuk istemiyor diye,nişanlım çok sebiyorum ama ailem istemiyor deyip durmuştu şimdide ailesine laf gelmesi tabi ben istemiyorum diye kıvırıyor,yalvaracak değilim elimden geleni yaptım zaten ama 5.5 yılıma yanıyorum.Resmen sevenlerin arasına gidiyorlar, Allah tan bulsunlar.Sevgisine sahip çıkamıyor daha büyümemiş çocuk gibi,BUNDAN SONRA DÖNERSE NİKAH GÜNÜ İLE DÖNMELİ YOKSA GÜVENEMEM .Sizce pişman olup döner mi?
Beni iyi dinle arkadasim..
sana bir tavsiyem olacak..
seni istemeyen bir aileye sakin gelin gitme.. Askindan, sevginden deli divane olsanda gitme.. Evlenme..
dil,din,irk ayrimi yapan bir insanin ailesi ile olma..
bak nisanlin seni seviyor ki, seni dusunuyor..
sana hayir diyor.
cunku ailesini iyi taniyor, seni mutsuz ederler, sizi mutsuz ederler..
helal olsun nisanlina..
aglayarak getirttim diyor sana..
hangi erkek bu kadar durustce anlatir ya..
ne sanslisin bak, seni birakip gitmis sen ise halen doner mi diyorsun? Allah senin icin hayirlisini istiyor ki bunlar olmus..
hergun yuzune soguk soguk suratlar mi baksin istiyorsun?
hor gorulmek, degersiz oldugunu mu gormek istiyorsun ?
cevabin hayir ise..
UZAK DUR ..
cunku herkes kiymetlidir..
niye kendini uzuyorsun bosu bosuna..
unutursun zamanla.. herkes unutulur birgun..
Tavsiyelerin için çok sağol canım. Evet birgün unutacağım ama çok sancılı olacağı kesin. Şimdiden üzülmeye başladım.ONa çok kızsam da oyle bir an geliyor onunla olmak,onsuzluğu düşünenememek geçiyor aklımdan.Off nasıl geçecek bu günler yarabbim((((
Keşke benim eşimde benden vazgeçseydi tatlı ve özel biri olarak kalsaydı aklımda.
Ailesinin ne olduğunu bildiği halde bana yalvarmasaydı
Bencillik yapıp beni harcamasaydı
Evlendik ya biz
Ailesi üzerime geldiler bana dar ettiler
Eşimde beni aldı şehir değiştirdi
Sen madem biliyorsun ailenin ne olduğunu o zaman bir masumun kanına girme!! Vazgeçseydi benden mutlu olsun deseydi keşke
Gözümde daha da büyürdü..
bizler mantığımızın elinden tutamıyoruz galiba hep anılar emeklerimiz sevgimiz geçiyor öne,,, halbuki onlar tekedip gittiklerinde nasıl duruyorsa biz de öyle durabilsek ya yok olmuyor... belginisik seninle aynı dert bende de var beşbuçuk senemi vermesem de ne yaşadınsa ben de yaşıyorum,,, Hakkında hayırlı olanı Rabbim inşallah tez vakitte gönlüne razı eyler de sen de huzura erersin...ne kadar canın yansa da onun bir gözyaşına herşeyden vazgeçer ona dönersin adım gibi biliyorum çünkü aynısını bende yaparım...zaten tutuşmuş bi şekilde kapına geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum eski nişanlının...yakamozum35 sanırım kader dediğimiz bu olsa gerek geriye dönüp baktığımızda böyle yazılmış diyoruz. sana da afiyet diliyorum Rabbimden,,, bolca dua et eşinle huzurlu olmak için,,, kalpler Allah ın elindedir şüphesiz...
bizler mantığımızın elinden tutamıyoruz galiba hep anılar emeklerimiz sevgimiz geçiyor öne,,, halbuki onlar tekedip gittiklerinde nasıl duruyorsa biz de öyle durabilsek ya yok olmuyor... belginisik seninle aynı dert bende de var beşbuçuk senemi vermesem de ne yaşadınsa ben de yaşıyorum,,, Hakkında hayırlı olanı Rabbim inşallah tez vakitte gönlüne razı eyler de sen de huzura erersin...ne kadar canın yansa da onun bir gözyaşına herşeyden vazgeçer ona dönersin adım gibi biliyorum çünkü aynısını bende yaparım...zaten tutuşmuş bi şekilde kapına geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum eski nişanlının...yakamozum35 sanırım kader dediğimiz bu olsa gerek geriye dönüp baktığımızda böyle yazılmış diyoruz. sana da afiyet diliyorum Rabbimden,,, bolca dua et eşinle huzurlu olmak için,,, kalpler Allah ın elindedir şüphesiz...
Güzel düşüncelerin için Allah senden razı olsun canım benim ya ne çekmişssin. Dediğin gibi sevgi aşk biter bir gün,nişanlımda bana son zamanlar ayrılmak istediğinde sadece sevgiyle olmuyor,mantıklı düşünüyorum sevgimi kalbime gömdüm demişti. Ben biliyorum nişanlım korkak biri yani zaten evlilikten korkuyor birde ailesinin hrşeye burun kıvırması hiç bir yola gelmemesi yüzünden bitti. Zaten Allah ın istemediğini ben mi isteyeceğim diyorum. Hep dua ediyorum. Mesela ben eski nişanlımla kavga ettiğimizde onun düşünceleri olması gereken şeyleri hç kabul etmeyişi hep kendini haklı görüşü,benim düşüncelerimi önemsemeyişi,o anlarda çok sinir oluyordum ona, demek ki evlilikte de zamanla böyle hissedecektim. Allah sana gönlüne göre versin huzur ve mutluluk versin canım. Çok zoruna gidiyor insanın,nişanlımın aileside kapalı insanları cahil gibi görüyor. Ailem kapalı bir şey demiyorlardı ama tv de böyle kapalı köylüler falan gorduklerınde ya da turban haberı çıkınca babası hemen tepki gösteriyordu. Zaten nişan günü ben kapalı gelin istemem niyetin var mı dedi? Kendilerini kaf dağında görüyorlar ,seninkiler benimkiler kendilerini kaf dağında görüyorlar.
ailesinin arkasina saklansn bir erkekten hayir gelmez. bir erkegi ailesi dolduramaz onun aklu beyni varsa zaten dolmaz. cevremde cok ornegi var evlenip bosandilar. sakin boyle bir adamla evlenme evlendim diye karismazlar sanma hayatini karartma. soylemesi kolay ama unut gitsin. eviniz bile hazirken sana bunlari yapmis inan vicdansizligin boylesi olurmu dedim. bu adam seni yari yolda birakmis kimseyi idare etmek zorunda degilsin. degmezmis deyil yol vereceksin ne hali varsa gorsun. zaman herseyin ilacidir endegerli sensin bu hayatta unutma cnm allahyardimcin olsun
marbling,
sagol canim guzel duan icin ..Allah razi olsun..
keske simdiki aklimiz olsaydi, bu hatalari yapmazdik..
Cok dua ediyorum ama esim bazi gercekleri gormedigi ve kendini degistirmedigi surece cok zor canim..
bende sana mutluluklar diliyorum ailenle..
belginisik;
inan ki verilmis sadakan varmis.
bosver boyle ayrimcilik yapan, insanlari sekline,semaline gore bolen insanlardan hayir gelmez canim..
Allah senin icin boylesini hayirli yapmis demek ki..
cok haklisin kendini kaf daginda goruyorlar.. halbuki yurekleri fakir.
yurekleri zengin degil,acizler,sevgisiz,insan ayrimi yaparlar ama is goruntuye konusmaya gelince,bilmislige gelince onlardan iyi bileni yok!
Allah sabir versin bana..
sen kurtulmussun, sakin aglayip da uzulme, dert etme..
kurtulduguna sevin.
bu arada benim esimde korkakti, ailesinden hala da cok korkar..
onlara bir laf diyemez.
bende guc alirda konusur karsilarinda.
aman neyleyim ben boyle erkekleri
hic uzulmene degmez.
dönecek... yana yakıla tutuşarak dönecek hem de... ben anlamıyorum bizi terkediyorlar sevdikleri kızın bir başkasının helali olmasını peşin peşin kabul ediyorlar demek oluyor bu... ben her ayrılmak isteyişinde çokca konuştum ayrı yapamayacağımızı anlatmaya çalıştım ona olmadı anlatamadım bir buçuk ay ayrı kaldık ne aradım ne sordum aradı beni babasıyla konuştuğunu beni çok istediğini kimi memnun edeceğiini onu da düşünmeleri gerektiğini anlatmış babasına babası da sen istiyorsan olur oğlum demiş gerçi babası tekrar ayrılalım diye araya birilerini soktu sonradan yine o ayrı... susmak, huyların efendisidir, demiş Peygamber efendimiz... şundan emin ol seni yarı yolda bırakıp giden adamın ahlı bir evliliği olacak... ben çok ah etmiştim benden başkasıyla evlensen de boşan benim kadar şanslı çıkma sen de o imzayı attıktan sonra terkedil de yarı yolda bırakılmanın ne demek olduğunu anla diye... şimdi öyle ah etmiyorum beni küçümseyip hor gören herbirinin tek çaresi kapıma gelmek olsun inşallah... nasıl yüzüme bakacaklar bilmiyorum ama benim, bu yaşanılanları sevdiğim uğruna onların yüzüne vurmayacak kadar büyük koskocaman bi kalbim var... MAZLUMUN AHI İNDİRİR ŞAHI ELBET BİR VAKTİ VARDIR, demiş yunus emre, ne güzel söylemiş sabret sen Allah sabredenlerle beraberdir...
Yaralı gönül sahipleri, Rabbimiz olsun derdimize derman ...