Nişanı atmak üzereyim, yardım edin nişan atıp mutlu olanlarrrr......

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Olumsuz eleştiri yapmayın lütfen rica ediyorum , biz mart aylarında tanıştk. İlk gördüğümde hayran kaldım. Korona sebebiyle 2 buçuk ay telefonda konuştuk. Düşüncelerimiz herşeyimiz uyuyor çok iyi anlaşıyoruz diye evlenmeye karar verdikçok acele etmişsinşz diyenler haklısınız çokkkk pişmanımm aöa iş işten geçti oldu birkere 1 2 kez görüştük sonra tanışma, söz oldu . Sonra ben onu gördükçe soğumaya başladım nişanda kuaför hazırlığı derken içime bir kurt düştü. Nişan boyunca bana itici geldi hep hareketleri tavırları basit gibi.. yani ağır olsun istiyorum mesela fotoğraf çekinmeyenleri zorla yanına çağırması gibi. Bırak dedim isteyen gelir. Neyse nişan da hep gülümsedim bitsin ayrılcam dedim içimden sonra bi türlü ayrılamadım çünkü çoooook iyi çok anlayışlı çom temiz huyu çok güzel ama bana dokunduğunda kaçasım geliyor çok zor ona söyledim içimdr sana karşı bir soğukluk var diye zamana bırakalım nazar değmiştir vs. Dedi. 20 gün oldu nişanlıyız çok çıktık gezdık ama itici bişryler var Görüntüsü ben 1 62 yim o iki 3 cm uzun benden kötü değil ama çok iyide değil . Şimdi beni çoook seviyor 3 hafta oldu nişan olalı ama gelgitler yaşıyorum onunla evlenme fikri beni ürkütüyor. Çok iyi ağzımın içine bakıyor. Ama bana uzun uzun bakması , sinirimi bozuyor. Ona olmuyor ben yapamıyorum dersem baştan niye nişan yaptık vs. Ah edermi gücenirmi yada onu beğenmedim diye karşıma daha kötüsü çıkar diye korkuyorum ya bundan sonra karşıma çıkanda beni beğenmezse korkularım var ama ben sevmek istiyorum sevmeyince gözüme batıyor. Nasıl söyleyeceğim ona bunu çok acele ettik evlenmek için oda çok istiyordu hala istiyor ona kalsa hemen evlenelim diyor . Nişan atan birine nasıl bakarlar. Nişan atıp mutlu olan varmı

Son düzenleme:

nişan atan birine kötu bakanın Allah belasını versin diyerek kibariye nin annesine bağlayayım.
pısırık ya da gevşek bir adam değilse, iyi,ilgili sevgi dolu olması çok guzel.
ben olsam dener,sevmeye çalışırdım eğer beni çok seviyorsa.
sizi çok seven birisi kendisini sevdiriyo genelde.
not:boyu azıcık kısa, ama benim için boy önemliydi, sizin için değildir belki.

Zamanla olur diye deneyeyim diyorum ama ne kadar zaman bekleyeyim mesela

Ben diceğimi bilemedim allah kolaylık versin

Sen sevmiyorsun bu çocuğu belliki. Yani işk görüşmede hayran kalıp sonra nasıl boyuna takıldın ki ? Boy önemliyse ilk görüşmeden sonra olmaz diye düşünüp geri çekilmeliydin. Evet çocuğun boşa zamanını almışsın ama bundan sonra mutlu olamayacaksanız daha da zamanını alma bari

Hareketleri hoşuma gitse ısınsam boyu boşvercem ama

Ağır olmakla fotoğraf çekimine diğerlerini çağırmak arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz?

Evlenmeyi düşündüğünüz insana karşı bir sey hissetmiyorsanız neden evlenesiniz? Diyelim ki diğer insanlar nisan attı ve mutsuz oldu siz de mi atmayacaksiniz aa tamam o zaman diye?

Bilmiyorum hata bendede olabilir bakış açımda fikir danışmak için yazıyorum

iş işten geçti oldu birkere
Yoo iş işten geçmemiş, daha yolun başındasınız.
Gerçekten sevmiş olsanız boyu posu gözünüze gelmezdi. Siz tanıdıkça sevmiyor, soğuyorsunuz.
İş daha fazla ilerlemeden bitirin derim. Karşınızdaki insanı ve aileleri daha fazla maddi manevi yormanın alemi yok.

Bence çok ergence düşünüyorsun kusura bakma...Ne sanıyorsun kocan olacak adama bir ömür bakınca için titreyecek falan mı ohooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…