Olumsuz eleştiri yapmayın lütfen rica ediyorum , biz mart aylarında tanıştk. İlk gördüğümde hayran kaldım. Korona sebebiyle 2 buçuk ay telefonda konuştuk. Düşüncelerimiz herşeyimiz uyuyor çok iyi anlaşıyoruz diye evlenmeye karar verdikçok acele etmişsinşz diyenler haklısınız çokkkk pişmanımm aöa iş işten geçti oldu birkere 1 2 kez görüştük sonra tanışma, söz oldu . Sonra ben onu gördükçe soğumaya başladım nişanda kuaför hazırlığı derken içime bir kurt düştü. Nişan boyunca bana itici geldi hep hareketleri tavırları basit gibi.. yani ağır olsun istiyorum mesela fotoğraf çekinmeyenleri zorla yanına çağırması gibi. Bırak dedim isteyen gelir. Neyse nişan da hep gülümsedim bitsin ayrılcam dedim içimden sonra bi türlü ayrılamadım çünkü çoooook iyi çok anlayışlı çom temiz huyu çok güzel ama bana dokunduğunda kaçasım geliyor çok zor ona söyledim içimdr sana karşı bir soğukluk var diye zamana bırakalım nazar değmiştir vs. Dedi. 20 gün oldu nişanlıyız çok çıktık gezdık ama itici bişryler var Görüntüsü ben 1 62 yim o iki 3 cm uzun benden kötü değil ama çok iyide değil . Şimdi beni çoook seviyor 3 hafta oldu nişan olalı ama gelgitler yaşıyorum onunla evlenme fikri beni ürkütüyor. Çok iyi ağzımın içine bakıyor. Ama bana uzun uzun bakması , sinirimi bozuyor. Ona olmuyor ben yapamıyorum dersem baştan niye nişan yaptık vs. Ah edermi gücenirmi yada onu beğenmedim diye karşıma daha kötüsü çıkar diye korkuyorum ya bundan sonra karşıma çıkanda beni beğenmezse korkularım var ama ben sevmek istiyorum sevmeyince gözüme batıyor. Nasıl söyleyeceğim ona bunu çok acele ettik evlenmek için oda çok istiyordu hala istiyor ona kalsa hemen evlenelim diyor . Nişan atan birine nasıl bakarlar. Nişan atıp mutlu olan varmı