Nişanı atmak üzereyim, yardım edin nişan atıp mutlu olanlarrrr......

Ayrılın. Adama acıdım. Onda resmen hata arıyorsunuz ve arayan kişi illa ki bulur. Ayrılın o mutlu olsun

Zararin neresinden dönersen kârdir derler bu iste oyle bir is sonu gozukmuyor o yuzden ileri gitmeyede gerek yok

Çok teşekkür ederim , okuduğum en anlayışlı yorum.. derdimizi yazıyoruz kızıyolar saçma diyolar ben zaten kötüyüm düşene bir tekme gibi , iyiki sizin gibi insanlar var

Yaşınız kaç,yani mantık evliliği yapsam bana yeter diyenlerden misiniz bilmiyorum ama,bence aşık olarak,severek evlenme şansınızı elinizden almayın.Ben 33 yaşındayım,yuva kurmak için can atıyorum ama dediğiniz gibi karsıdaki kişide beni iten şeyler cogunluktaysa onun da kıymetli vaktini çalmama taraftarıyım.

24 yaşım onunda 28
Aslında çok iyi biri onun yanındayken bazen mutlu oluyorum ama arkadaş gibi sanırım. Bende sevmek istiyorum onunda zamanını almak istemiyorum annem çook zorluyor öylesini bidaha nasıl bulacaksın dışarısı çok kötü diye riske atma diyor yani gelgitler yaşıyorum

Olmuyorsa olmuyordur evet sen de fark etmişsin çok acele olduğunun. Huyunu suyunu bil tanı önce kaçıyor mu yani kaçıyosa da kaçsın zaten. İçim ısınabilir artıları eksiden fazla diyorsan bekle biraz derim ama yok sevemem ben bunu diyosan zehir etme ikinize de hayatı o da bırak seveceği insanı bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…