Nişanı atmak üzereyim, yardım edin nişan atıp mutlu olanlarrrr......

Ayrıca insanlar evlenip boşanıyor, siz nişan atana ne gözle bakar endişesindesiniz. Nişan aceleye getirilmiş, yine evlilik hususunda da öyle olmasını istiyor diyorsunuz. Bu hislerle evlenip mutsuz olursanız bir de boşanacağınızı düşünün.
Edit: ve lütfen fikir olarak biraz daha büyüyp olgunlaşmadan evlilik olayı rafa kaldırın.

Zamanla olur diye deneyeyim diyorum ama ne kadar zaman bekleyeyim mesela

Aklın karışıksa 20 günde nişanı atma hemen biraz bekle tanımıyosunuz birbirinizi daha belki tanıdkça seversin yada tamamen soğuyup aklında soru işareti olmadan nişani bozarsn 3 4 ay bi deneyin ama fazla da uzatma istemiyorsan ona sa bos yere umut verip üzme..Elalem ne der konusuna gelirsek akrabamızn nisanlısı da 10 gün sonra nişan attı elalem başka sevgilisi vardir ona göz boyamak kıskandrmak için nişanlanmıstır sonra oğlan tamam onunla evlenme nişani at ben seni alacam diye söylemistir o yüzden nişanı atmştır dediler epey bi süre dedikodu yapıldı ama 2 yıl oldu kız hala bekar öyle bişey yoktu belki de vardı bilemeyiz yani elalem lafına takılan biriyseniz çokta üzerler..Hayırlısı olsun..

Nisan atınca mutlu elbette olunur da, sen olamazsın. Kısacık ama baya bildigin kıpkısacık surede evlenmeye karar vermissin, asırı saglıksız..

Goz gore gore Nisan olmussun, nısan olsun atarım demıssın..
Yol yakınken donmemıssın yanı.

Agzının ıcıne bakiyor cok ıyı dıye sogumussun.
Mevzu nisandan sonra birilerinin mutlu ya da mutsuz olması degıl.
Bu kafada gidersen senın daima mutsuz olman.

Iyice hareketlerine, tavirlarina bakip etmeden kisa surede nisan yapilmasi ne denli dogru bir adim? Daha hoslanip hoslanmadiginiz bile muallakta. Boyle saglikli iliski olur mu sizce mantikli olarak dusunun derim.
Nisan atma mevzusuna gelince sizden ve nisanlinizdan baska kimse geleceginize karisamaz, istediginizi yapin bence sonucta o hoslanmadiginiz, kisa boylu erkekle siz bir beraberlik yasayacaksin, baskalari degil.

Erkek kardeşimde nişanlanmış tı 1 sene önce zamanla ısınırım, severim diye düşündü ama olmadı. Ben nişanı bozacağım, dedi hergün ve nişanı bozdu. Kıza da demiş yüzüne baktıkça bir tuhaf oluyor içim diye erkek tarafı döndüğü için altınlarımızı da vermediler. Şuan kız evleniyor bizim altınlarla

Sanırım yaş çok genç.. çok acele olmuş. Ve bir maço Erkek beklentisi var çok genç kız vari konular.. ayrılın vaktini de Almayın daha fazla..

Bence çok ergence düşünüyorsun kusura bakma...Ne sanıyorsun kocan olacak adama bir ömür bakınca için titreyecek falan mı ohooo...

yoo neden olmasın? Bu ergence bir istek düşünce değil. Tabi ki yıllar geçse de kocana bakınca için titreyebilir..

Yok artık ama. Tanımadığınız etmediğiniz adamla nişanlanmışsınız, bir de soğudum diyorsunuz. Isınmaya fırsatınız bile olmamış ki soğuyasınız. İnternetten görüşmek ne yav? Görüşmek sayılmaz o. Resmen sıkıntıdan, boşluktan biraz elektriklenme olunca bodoslama atlamak bu yani, kusura bakmayın ama gerçekçi olalım biraz. Evlilik böyle bir şey mi yahu, aklınızı başınıza alın geç olmadan. Nişan atan insana nasıl bakarlar demişsiniz? Kim nasıl bakarsa baksın yahu, hoşuna gitmeyen başka tarafa baksın madem, insanlara göre yaşayacak değilsiniz ya.

Nişan suresini uzatin

Acele etmyn

Korona martta geldi zaten. Bu süreçte nişanlanmak nedendi zaten... Hani evveliniz vardır anlarım da,o da yok.
Sevgi de yok.
Evlilik zordur. Ancak seviyor seviliyor ve saygıyı da ekliyorsanız kolay ve güzeldir.
Evlenmeyin.
Nişan atmak ayıp değil günah değil. Eleştiren cahildir, net.
Ayrıca insanlar 3 gün konuşur.
Sevmiyorsanız evlenmeyin. Şimdi gelmeyen cesaret çocuk sahibi olduktan sonra gelirse işte o zaman yanlış yaparsınız.

‘’Nişan atan birine nasıl bakarlar. Nişan atıp mutlu olan var mı ‘’
Bu soruyu soran biri bence evlenecek olgunluğa gelmemiştir.Yüzükler takılırken bile ayrılmayı düşünmek çok korkutucu.Çocuğun başını yakmayın bence yazık.Bu arada nişan atana bizim oralarda lanetlenmiş gözüyle bakarlar hatta yan köyde öcüüüü derler

İllaki ayrılmayı düşünüyorsan nişanı atana nasıl bakılır diye düşünme. Yarın boşanana nasıl bakılır demekten iyidir.

Sevmedigin, tanımadığın biriyle yangından mal kaçırır gibi hangi akla hizmet nişanlandın ki ? Kaç yaşındasın acaba çok merak ettim. Herşeyi tarta tarta yapsan bile nişanlılık evresinde illa ki sorunlar çıkıyor. Ben senin en çok şu cümlene takıldım. Dokunması hoşuna gitmiyor. Yarın bir gün bu adamla aynı yastığa baş koyacaksin. Ya doğru düzgün dene sevmeyi yada olmuyorsa adamı bırak. İyice hakkına girme

Adam için kötü birşey söyleyemiyorsun,
Soğudum diyorsun, soğuman için bir sebep gerekir, ama anladığım kadarıyla geçerli bir sebep yok.
Eğer hep ona karşı soğuksan evlenmeye nasıl karar verdin?
Ayrıl bence, çünkü o adam mutlu olmayı hak ediyor. Seninle evlenirse mutsuz olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…