nişanı atmam mı gerekir acaba...

Şöyle şeyleri okuyorum da yapana değil yapılana kızıyorum. Bunu sormana bile gerek yok ki konu sahibi. Biraz insan sarrafı olun, kendinize saygınız olsun., lütfen. Bir de soruyor musunuz nişanı atmam gerekir mi diye? Atmayın siz bu şekilde devam edin, ezdirin kendinizi, kullandırın, sonra gelsin boynuzlar vs.

Cok mu seviyosun canim .. Verdigin degeri hak ediyo duzelcene inaniyo musun belki duzelir ama sen bu surece hazir misin cok yipranirsin.. Ailen atkandaysa ve sen ne istedigini biliyosan onsuzluk canini simdiki kadar acitmayacaksa ayril ..zor bi durum ama suda bi gercek simdiden bolyleysr ve evlenince de tek esle yapamam diyosa dedigi gibi de olur ..rabbimden agir bi tokat yeyip kendine gelmezse oyle devam eder yipratma kendini kendine deger ver biz kadinlar kendimize deger vermedimizden bu durumlara dusuyoz sanirim karsimizdakini bi bok saniyoz o allahin biricik kuluysa bizde oyleyiz bizde bitaneyiz rabbim yardimcin olsun canim

o değilde adam hiç mi sen kimsin demedi yahu?

Ay yazının tamamını okumadım bile.Evlen sen bunla canım evlen.Sonra çok ağlarsın.Hadi bakalım.

Kaçırma evlen..hanya lonya bağlantısına dünya bucak ilişkisine ihtiyacın var nitekim

o iğrenç şeyleri yazan adamın yüzüne nasıl bakabiliyosun hala. bildiğin nefes alsın yeter her türlü kadınla karımı aldatırım demiş. ıyy pisss. yanıt sence ne olmalı. ayrılma demek mantıklı mı sana şuanda sence?

Daha ne bekliyosun. Evlenince de boşansam mı diye konu açarsın. Adam aldatmaya meyilli zaten egosuda dünya kadar. Kurtar kendini burnuda sürer bence. Hak ediyor.

ohaa lütfen ayrıl
çok rica ediyorum bu kötülüğü yapma kendine
Rabbim iyilerle karşılaştırsın...

ben sonunda mutluluk goremedım
yınede sız daha ıyısını bılırsınız

canım sence değer mi? bi geriden olaya, sana ve ona bak bakalım ne göreceksin

Adam bariz her şeyi belli etmiş sana.. Aileni aşağlamasna, seni kısıtlamasına, kafasında kurup şizofrenik düşünceleriyle seni suçlamasına, aldatmasına ve dayağına katlanacaksan nişanlı kalmaya devam edebilirsin ve evlenebilirsin. Ama bunları istemiyorsan işte sana fırsat, nişanlılık bunun için var. Tanıyın, tanışın, sağlam evlilik olsun da boşanmayın diye. Nişan atmak da zor ama boşanınca bekar olmuyorsun dul diyorlar maalesef, hiç evlenmemiş olmuyorsun.
Nişandan dönmek en temizi. Hakkında hayırlısı..

Bu hikayenin sonu aldatmayla biter . Yada whatsappda ki kızın sen olduğunu tahmin etmiştir

korktum!!
hele hele aldatmaya meyili olduğunu okuyunca
çok çekersiniz söyliyim..

Ben olsam alyansı çıkartıp onun uçkuruna takardım .Net!

Zira adama sadece uçkurunu rahatlatacak insan lazım. Genç ,yaşlı,şişman farketmez demiş. Hala ne yapayım diyorsan aklın başına gelmemiş demektir.Adam resmen sapık. Davranış ve aile ilişkileri hakkında yorum bile yapmaya gerek yok .

Gerçek yüzünü gormussun işte daha ne soruyorsun kesinlikle dusunceleri degismez.. sakın evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…