nişanı atmam mı gerekir acaba...

napmış biliyomusun gerçek yüzünü nikaha kadar saklayamamış düğüne ramak kala tutamamış içindeki hayvanı.demekki ana babanın duasu var üzerindede bunları çıkardı karşına bas tekmeyi

Ben de burada konu acacagim, bu adamlarla nasil hala evlenmeyi dusunebiliyor bu kadinlar diye? Neden nasil bunlarin gercek yuzunu gormelerine ragmen terk edemiyorlar, ortalikta baska erkek kalmadi mi diye.
Daha hala neyi soruyorsun? Daha ne gormen lazim? Neyi bekliyorsun???

Simdiden böyle davranan biri evlenince neler neler yapacak...
Kac kurtar kendini aklini peynir ekmeklemi yedin..

bana çok saçma geldi...

hangi erkek bir kıza, ben evlenince de tek eşli kalamam, sevmek başka cinsellik başka, der ?

güzel bir kız fotosu koyuyorsunuz, eee bu adam çapkınsa o zaman o kızı tavlamak için uğraşması gerekmez mi ?
hani kıza ben çok sadığımdır, asla aldatmam, şöyle iyiyimdir vs diye muhabbet yapsa diyeceğim ki tamam düpedüz kıza asılıyor.. sizi de aldatıyor...

ama bu adam kıza, hiçbir kadının kabul edemeyeceği şeyleri söylemiş ..
amacı ne olabilir bu durumda?

mantıklı bir hareket değil, işin içinde başka bir durum var gibi...
bana da çok garip geldi hem konu oraya nasıl gelmiş lap diye durduk yere merhaba yaşlı genç farketmez gel seninle de şey yapalım demeyecek herhalde

bitsin at gitsin nişanı
hem cinsellikle ilgili düşünceleri
hemde tavırları hos degıl

merhabalar burayı uzun süredir takipteyim üyelik alıp konu açmakta varmış.. ben erkek arkadasımla 6 ay tanışıklık ardından nişan taktık. ilgi alakası eksik olmaz. ama bir kaç sorunumuz var. Ona göre sadece kendini ailesi var. Yani benim aileme hiç fikir danışıldığı yok. ama onun ailesine danışılıyor. O la ki babama bır seye yardım edeyim herseye kendini kahraman gibi atama dediği bile oldu oysa ben ailesine el pençe durdum. Bunu da geçtim 15 yaşında erekk kardeşim var ola ki bir keresinde takılmak amaçla çocuk hevesle bende geleyim mi abla sizle dedi gelecegınden değil ha. Nişanlıma dedim gelsin mi diye kabul etmedi. Neyse bunu da geçtik kavgamız olunca benim dediklerimi yapacaksın işte sen sinsisin sizin oraya çekmeye çalışıyorsun beni kendin ise isteyerek bize gelmiyorsun diyor ki bu tamamen kurduğu bir sey kafasındaa ve okulum işim vaa<r biliyor bunu da. çok çok agresifleşti düğün tarihini biled tek başına gelip ailemle konuşuyor aile büyükleri yok ortada sadece damat bey var. Buluştuğumzda ise sürekli öpmek falan istiyor farkındayım ahatsz oluyrıum bende bunu gizlice denemek istedim sahte bir telefon numarasından whatsaptan gayet güzel bir rwim falan koyup duyduklarım şok ettti beni evliykende ilişki yaşayacagını o işle sevmenın farklı olduğunu tek kadınla yapamayacağını yazıyordu. Hatta bana şişko yaşlı fark etmez çok kotuyum bile dedi yanı o sahte telefon numarasına. Şok oldum ben ınanmak istemedim. acaba evlenince bu düşüncesi gecer mi ki bu saçma bir soru ama. Güvenim de gitti zaten iyice agresif oldu korkuyrum hakaret bile ediyr salak vs. diye gerçi o bunları hakaret kapsamında görmüyr ama siz olsanız ne yapardınız arkadaslarım ??
adamın sana ve aılene saygısı yok, aldatma potansıyelı var kı evlıyken de yaparım dıyen adam su an da da yapıyordur, sen ıstemedıgın halde sureklı sana cınsel temasta bulunuyor ve senı dusunmuyor daha ne ayrıl kurtul...
o msjları da sakla yarın obur gun bırı gelır sana p.. atarsa alın oglunuzda bu dersın ..

Sana ve ailene saygı duymayan bi nişanlın var
evlenirsen de sana ve ailene saygı duymayan bi kocan olacak..dolayısıyla huzurun olmayacak.. sen ve ailen hiçbir zaman fikri alınmayan değersiz insanlar olacaksınız onların gözünde.. bu adamla mı mutlu olmayı düşlüyosun. yapma allah aşkına
diğer bir konu da zaten hemen atlamış whatsaptan.. buluşma falan ayarla gel de bakalım ne dicek
haa sonrasında olacakları söyliyim, ben zaten sen olduğunu anlamıştım diyecek.. anlasa da anlamasa da

Hala soruyormusun bırak gitsin ya hem evdekiler gazlıyor bunu seni otarafa Çekmece calısıyor diye haberinolsun. Erkeklerin aklına gelecek bişey değil

bence hiç düşünme at nişanı yol yakınken dön sonuçda evlenip çocuk sahibi olacaksın belkide yazık değilmi o çocuğa sana ailene gençliğini çürütme derim ben

merhabalar burayı uzun süredir takipteyim üyelik alıp konu açmakta varmış.. ben erkek arkadasımla 6 ay tanışıklık ardından nişan taktık. ilgi alakası eksik olmaz. ama bir kaç sorunumuz var. Ona göre sadece kendini ailesi var. Yani benim aileme hiç fikir danışıldığı yok. ama onun ailesine danışılıyor. O la ki babama bır seye yardım edeyim herseye kendini kahraman gibi atama dediği bile oldu oysa ben ailesine el pençe durdum. Bunu da geçtim 15 yaşında erekk kardeşim var ola ki bir keresinde takılmak amaçla çocuk hevesle bende geleyim mi abla sizle dedi gelecegınden değil ha. Nişanlıma dedim gelsin mi diye kabul etmedi. Neyse bunu da geçtik kavgamız olunca benim dediklerimi yapacaksın işte sen sinsisin sizin oraya çekmeye çalışıyorsun beni kendin ise isteyerek bize gelmiyorsun diyor ki bu tamamen kurduğu bir sey kafasındaa ve okulum işim vaa<r biliyor bunu da. çok çok agresifleşti düğün tarihini biled tek başına gelip ailemle konuşuyor aile büyükleri yok ortada sadece damat bey var. Buluştuğumzda ise sürekli öpmek falan istiyor farkındayım ahatsz oluyrıum bende bunu gizlice denemek istedim sahte bir telefon numarasından whatsaptan gayet güzel bir rwim falan koyup duyduklarım şok ettti beni evliykende ilişki yaşayacagını o işle sevmenın farklı olduğunu tek kadınla yapamayacağını yazıyordu. Hatta bana şişko yaşlı fark etmez çok kotuyum bile dedi yanı o sahte telefon numarasına. Şok oldum ben ınanmak istemedim. acaba evlenince bu düşüncesi gecer mi ki bu saçma bir soru ama. Güvenim de gitti zaten iyice agresif oldu korkuyrum hakaret bile ediyr salak vs. diye gerçi o bunları hakaret kapsamında görmüyr ama siz olsanız ne yapardınız arkadaslarım ??
net. o nişan atılacak

bende bunu gizlice denemek istedim sahte bir telefon numarasından whatsaptan gayet güzel bir rwim falan koyup duyduklarım şok ettti beni evliykende ilişki yaşayacagını o işle sevmenın farklı olduğunu tek kadınla yapamayacağını yazıyordu. Hatta bana şişko yaşlı fark etmez çok kotuyum bile dedi yanı o sahte telefon numarasına. Şok oldum ben ınanmak istemedim. acaba evlenince bu düşüncesi gecer mi ki bu saçma bir soru ama. Güvenim de gitti zaten iyice agresif oldu korkuyrum hakaret bile ediyr salak vs. diye gerçi o bunları hakaret kapsamında görmüyr ama siz olsanız ne yapardınız arkadaslarım ??

yalnız şunda kafam karıştı. bir erkek var. nişanlı. bir tanımadığı kızı ekledi. ona direkt kendini kötülercesine evliyken karımı aldatırım,yok nişanlıyım,yok o şişko,yaşlı demez.
tek kadınla yapamayacağınıda demez.
nedenmi
çünkü kız kaçar. onu etkilemek için tam tersini der.
kısaca konunda bu kısım beni garipsetti.kafamde soru işaretleri oluşturdu.

nasıl gördüysen öyle gider
2. kendini adamdan sanıyor
nişanı at bu adam başını agrıtır

Salak,sinsi dediği an,tekmeyi atar,kapının önüne koyardım ben olsam. Şimdiden sizi bu kadar sindirip ezmeye çalışan adamın ilerde daha iyiye doğru ivmeleneceğini düşünmeniz hata. Daha kötüye giden olur düzelen olmaz 22 yaşındasınız hayatınızı karartmayın derim.

Yahu ben mi cok fevriyim yoksa son zamanlarda okudugum konu sahibeleri mi cok rahat ?
Adam sizi,ailenizi yok sayıyor, sözlü siddet uyguluyor,yetmedi aldattığını ve aldatacagini birebir öğreniyorsunuz.
Bunda bize danisacak ne var?
Şüphe yok bisey yok bariz ortada hersey.Neyi bekliyorsunuz ayrılmak icin?illa evlendikten sonra mi yakalamaniz lazım?
Adam beş para etmezin teki.
Suraya konu acmaniza bile değmez.

Ha bu arada ben olsaydım whatsapptan denemeye bile gerek duymazdim.
Beni ve ailemi hice saydığını hissettiğim an herkes kendi yoluna.

bir kere 6 ayda ne akla hizmet nişan yaptınız hiç tanımadan ailesini görmeden, neyse nişanlında evlenilecek bir durum göremiyorum ne ailene ne sana saygısı var üstüne de evlenmeden aldatmış . daha ne olasını istiyosun ki

bana çok saçma geldi...

hangi erkek bir kıza, ben evlenince de tek eşli kalamam, sevmek başka cinsellik başka, der ?

güzel bir kız fotosu koyuyorsunuz, eee bu adam çapkınsa o zaman o kızı tavlamak için uğraşması gerekmez mi ?
hani kıza ben çok sadığımdır, asla aldatmam, şöyle iyiyimdir vs diye muhabbet yapsa diyeceğim ki tamam düpedüz kıza asılıyor.. sizi de aldatıyor...

ama bu adam kıza, hiçbir kadının kabul edemeyeceği şeyleri söylemiş ..
amacı ne olabilir bu durumda?

mantıklı bir hareket değil, işin içinde başka bir durum var gibi...

direk kendisi o muhabbete ben acmadan zaten...

Back
X