o değilde adam hiç mi sen kimsin demedi yahu?
telefonu beyfendının oyle bır herkeste var ki hatta kendı sayfasında bır yorumda bıle vardı numarası. bende oradan gırdım zaten konıya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o değilde adam hiç mi sen kimsin demedi yahu?
direk kendisi o muhabbete ben acmadan zaten...
bu daha da kötü, birden insan bu muhabbetlere niye girme gereği duyar ?
nişanlınız sizin yaptığınızdan şüphelenmiş ve sizi delirtmek istemiş olabilir.
mümkün değil tanımaz yabancı bir numara vs demeyin...
artık erkeklerde biliyor sevgililerinin onları denemek için fake her türlü numaraya başvurduğunu..
anlasa zaten bu pisliği yapmaz düzgün gösterir kendini ki nişanı atacagımı bilir eminim ki anlamadı. ve ben tiksindim..
bende bunu gizlice denemek istedim sahte bir telefon numarasından whatsaptan gayet güzel bir rwim falan koyup duyduklarım şok ettti beni evliykende ilişki yaşayacagını o işle sevmenın farklı olduğunu tek kadınla yapamayacağını yazıyordu. Hatta bana şişko yaşlı fark etmez çok kotuyum bile dedi yanı o sahte telefon numarasına. Şok oldum ben ınanmak istemedim. acaba evlenince bu düşüncesi gecer mi ki bu saçma bir soru ama. Güvenim de gitti zaten iyice agresif oldu korkuyrum hakaret bile ediyr salak vs. diye gerçi o bunları hakaret kapsamında görmüyr ama siz olsanız ne yapardınız arkadaslarım ??
yalnız şunda kafam karıştı. bir erkek var. nişanlı. bir tanımadığı kızı ekledi. ona direkt kendini kötülercesine evliyken karımı aldatırım,yok nişanlıyım,yok o şişko,yaşlı demez.
tek kadınla yapamayacağınıda demez.
nedenmi
çünkü kız kaçar. onu etkilemek için tam tersini der.
kısaca konunda bu kısım beni garipsetti.kafamde soru işaretleri oluşturdu.
işte biz öyle sanıyoruz, ben nişanlımı çok seviyorum tamam mı bırak peşimi hıhh desin istiyoruz..
ama erkekler bunu yapmıyor.
oyun mu istiyorsun, oyunun kralını yaparım diyerek olmadık şeyler söylüyorlar....
neyse diğer mesajlarınızda ayrıldığınızı söylemişsiniz, umarım sizin için daha hayırlı günler kapınızdadır..
anlamadığım size neden böyle o tarz kız gibi yaklaşmış. çünkü öyle bir imaj vermemişsiniz.bence de sizi tanımadı ama şu yaklaşımı beni garipsetti.hayır ben özet gectım ben whatsaptan mesaj attım nasılsınız tarzında hatta ortak arkadas oldugunu facede gordugumu numaraında oradaki yorumdan aldıgımı ifade ettim. o da bende memnun oldum nasılsınız tarzınd yazdı derken sonra istersen canlı reelde takılalım senı pişman etmem dedi. bende nasıl yanı dedim yani gezeriz içeriz yeriz pişman olmazsın flan dedi neyse knuyu kapattık bir kaç gün sonra kötüyüm cok bana bırını ayarlayamaz mısın yaşı falan fark etmez ihtiyacım var dedi. bende aldatmış olursun nişanlını dedim o da o iş başka bu iş baska tarzın da yazdı. hem evli kuzenim de var ona da birini ayarlamaz mısın yazıd yani asla yalan tanıtmadı kndını hadı benım oldugumu bilse kuzenini de bu işe katamazdı![]()
anlamadığım size neden böyle o tarz kız gibi yaklaşmış. çünkü öyle bir imaj vermemişsiniz.bence de sizi tanımadı ama şu yaklaşımı beni garipsetti.
telefonu beyfendının oyle bır herkeste var ki hatta kendı sayfasında bır yorumda bıle vardı numarası. bende oradan gırdım zaten konıya
İ yi yaparsın canim koyarak uzaklaş bence arkana bile bakmamerhabalar burayı uzun süredir takipteyim üyelik alıp konu açmakta varmış.. ben erkek arkadasımla 6 ay tanışıklık ardından nişan taktık. ilgi alakası eksik olmaz. ama bir kaç sorunumuz var. Ona göre sadece kendini ailesi var. Yani benim aileme hiç fikir danışıldığı yok. ama onun ailesine danışılıyor. O la ki babama bır seye yardım edeyim herseye kendini kahraman gibi atama dediği bile oldu oysa ben ailesine el pençe durdum. Bunu da geçtim 15 yaşında erekk kardeşim var ola ki bir keresinde takılmak amaçla çocuk hevesle bende geleyim mi abla sizle dedi gelecegınden değil ha. Nişanlıma dedim gelsin mi diye kabul etmedi. Neyse bunu da geçtik kavgamız olunca benim dediklerimi yapacaksın işte sen sinsisin sizin oraya çekmeye çalışıyorsun beni kendin ise isteyerek bize gelmiyorsun diyor ki bu tamamen kurduğu bir sey kafasındaa ve okulum işim vaa<r biliyor bunu da. çok çok agresifleşti düğün tarihini biled tek başına gelip ailemle konuşuyor aile büyükleri yok ortada sadece damat bey var. Buluştuğumzda ise sürekli öpmek falan istiyor farkındayım ahatsz oluyrıum bende bunu gizlice denemek istedim sahte bir telefon numarasından whatsaptan gayet güzel bir rwim falan koyup duyduklarım şok ettti beni evliykende ilişki yaşayacagını o işle sevmenın farklı olduğunu tek kadınla yapamayacağını yazıyordu. Hatta bana şişko yaşlı fark etmez çok kotuyum bile dedi yanı o sahte telefon numarasına. Şok oldum ben ınanmak istemedim. acaba evlenince bu düşüncesi gecer mi ki bu saçma bir soru ama. Güvenim de gitti zaten iyice agresif oldu korkuyrum hakaret bile ediyr salak vs. diye gerçi o bunları hakaret kapsamında görmüyr ama siz olsanız ne yapardınız arkadaslarım ??
güncelleme; arkadaslar dun aksam giremedim cevap veremedim. Bu sabah butun mesajları tek tek okudum herkese yürekten tesekkur ederim. Bitti benım için bu akşm bulusacagız elıne yüzüğü verecegım herks cok cok haklı aldtama artı saygısızlık da var yurumez yurutemıyorum hasta oldum zaten psikolojik olarak bunaldım zaten herkese cokkk tesekkur ederim
Noldu ayrildin micok tesekkur ediyrum herkese
Noldu ayrildin mi
Cok iyi yapmissin valla. Ama.ben herkese anlatirxim yerin dibine girsin ki bi sonraki iliskisinde aymi hatayi yapma cesareti gosteremesinayrıldık verdimm eline yüzüğü gösterdim mesajları evlenınce yapmazdım o anlık ihtiyactan yazdım falan dedi bende eh adam hadi ihtiyactan yazdım utan utan evli kuzenine nasıl kadın ayarşamaya calıstın hiç mi vicdanın yok evli dedim evli.. konuşma daha fazla bitti kimseye bir sey anlatmadım dedim sadece anlaşamadık diye bilecek herkes dedim kalktım geldim. olmazdı bu riski göze alamazdım..