Nişanı attım ama ya sonrası?

bende senin gibi umutsuzluğa kapılıyorum bazen. nişanı attım pişman değilim.
ama iyi bir insanla karşılaşırmıyım, karşılaşsam bile nişan meselesini takar mı kafaya, vs bir sürü soru geliyor.
sonunda nasip diyorum, nasipse olur inşallah
Allah a dua ediyorum iyi ve hayırlı bir insanla evlenmek için.
dualar okuyorum,hacet namazı kıldım.
Allah nasip ederse kimse engel olamaz o yüzden çok dua etmeliyiz

canım hiç dert etme. benim ablam diyebileceğim bir aile dostumuzun kızı vardı, 6 sene beraberlik yaşadı biriyle, 2 sene de nişanlı kaldılar, sonra iş ciddiye binince sorunlar çıktı ve annesi zorla ayırdı bizim kızı. kız 1 sene boyunca acı çekti, kilo verdi, ağlayıp durdu, aradan 1 sene geçti, öyle birini buldu ki, şimdi göğsüne vura vura şükrediyor allaha, iyi ki ayrılmışım da kısmetimi kapatmamışım diye..gönlünü ferah tut, şimdi çok mutlu o ve sanıyorum ki 1 sene içinde filan evlendi onlar da. kısmet dediğini hiçbir şey boazamaz, mera etme. nişan atmak da öyle çok ender rastlanan bir şey değil artık, insanalr böyle böyle tanıyor birbirini. bunu sen dert etme i , arşı taraf da dert edemesin ki etmezler zaten.

bende senin gibi umutsuzluğa kapılıyorum bazen. nişanı attım pişman değilim.
ama iyi bir insanla karşılaşırmıyım, karşılaşsam bile nişan meselesini takar mı kafaya, vs bir sürü soru geliyor.
sonunda nasip diyorum, nasipse olur inşallah
Allah a dua ediyorum iyi ve hayırlı bir insanla evlenmek için.
dualar okuyorum,hacet namazı kıldım.
Allah nasip ederse kimse engel olamaz o yüzden çok dua etmeliyiz

bende pişman degılım ama sende demişşin işte bı dahakıne nasıl olacak erkekler için öncesı pek katlanılabılır bı durum degıl gıbı inşallah allah bızede hayırlı nasipler yazmıştır sağol çok iyi gelıyor yorumlarınız

Back
X