Nişanı attım kızlar kalbim acıyor..

Şimdi de annesi aradı kesin bir dille bitirdik. Düzeltme çabalarına girdiler.Kapattım ben bu sayfayı..

tebrik ediyorum seni, çoğu kız o lafları duyar da duymazdan gelip, yutardı. sonra da evlenip, boşanma konuları açarlardı. emin ol her şey çok daha iyi olacak senn için.

hakkinda hayirlisi olsun canim.insallah cok mutlu olursun...

İnşallah ben de, sen de buradaki tüm bayanlar da çok mutlu olalım canım. Sağ ol :)

tebrik ediyorum seni, çoğu kız o lafları duyar da duymazdan gelip, yutardı. sonra da evlenip, boşanma konuları açarlardı. emin ol her şey çok daha iyi olacak senn için.

Ben gurursuz değilim valla baskasını bilemem. Şimdi yalvarıp duruyorlar. Trye gelecekmiş. Ben de dedim ben sana tüm kapılarımı kapattım ve seninle daha bu dünyada aramızda hiçbir şey olamaz. Seni ne unuturum ne de affederim dedim. Yolun açık olsun dedm.. Yalvarıyo ama ne yazar.. Öyle umuyorum. Yeni bir hayata baslayacağım. Sağ ol canım güzel yorumun için :)

Bence.şuan nişan için değil ,kızlar eğitim hayatına nasıltekrar başlarım diye konu açman gerekirdi.nişan o ertele ,erkek arkadaşın seviyorsa bekler,sen okulu hallet buarada daha küçüksün ilerde ise pişmanlıklar geçireceğin bir ömür var..

Sorma canım yaa uyuz oluyorum Almanya'da yasayanlara
Cok ilginc bir yorum olmus bende almanyada yasiyorum ,yazdiginiz yorumu bir ikisiye mal ederek herkese kullanamassiniz

Demek almanyada yasayanlar genelde ruh hastasi , ama benim cevremde niye bana öyle denk gelmedi acaba , simdi burda türkiyedeki insanlardan bahsedecek olursam kimin ruh hastasi oldugu tartisilir , benimde etrafimda türkiyeden gelin gelenler var öyle rahatlarki , ne karisanlari var , altlarinda kendine ait arabalari , hemde buraya öyle rahat ayak uyduruyorlarki , birde almanyada sosyal hayatin olmadigindan bahsedilmis biz acaba dagdami yasiyoruz ???
Nasip olursa bende iki evlat yetistirecegim almanyada laflariniz cok agir olmus !!!!

Yıne bır KK klasığı..
Güzel bır genelleme yapılmış..

Yok Almanyada yaşayanlar görgüsüz olurmuş, uyuz olanlar varmış
burda doğup büyüyenler ruh hastasıymış vs.

Teşekkür ederız, bende Almanyada doğup büyüdüm
ıkı kültürüde çok ıyı bılırım
ayrıca Türkıyede yaklaşık ıkı sene yaşadım kımsede bana çıkıp sen ruh hastasısın demedı şımdıye kadar
bır yaşıma daha gırdım

Çoğu kışının burda neler çektıklerını çok ıyı bılıyorum bılmeyenler bır zahmet araştırsın okusun
Yazın tatıle gelen bır kaç kendını bılmezı görüp ballandıra ballandıra anlatmasın.
Nasıl bır mıllet olmuşuz bız ya, almanlar bıle burada kı türk vatandaşlarına kendı mılletımız kadar ırkçı davranmıyor.
Neyse sız ığrenmeye ve genellemeye devam edın
Almancıyız bız napacann mecburrrr, burda yabancı Türkıyede almancı

Konu sahıbı dığer konunuda okudum, nışanlına söyle bır zahmet almanya sandığı kadar matah bır yer değıldır.
Hele kı senın ıçın ılk başlarda çok zor olacaktır.
Ama eğer sevdığın yanındaysa bır şekılde hallolur.
Ablasıda özür dılemış sende tavrını net bır şekılde bellı ettın bundan sonra ayağını denk alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…