ablasi vicdan yapio salla gitsin.ben olsam konusmazdim bile.o kendini dusunuyo yanlizca.arkadaslardan biri bu almanyada doganlarin cogu ruh hastasi yazmis.cokta dogru soyluyo.allahtan almanya da yasamiyorum.cunku gercekten ne olduklari belli deil bunlarin.genclik icler acinasi bi vaziyette.gercekten yurtdisinda dogup buyuyenlerle bizler arasinda cok buyuk fark var.benimde bi oglum var suan cok kucuk ama ilerde kesinlikle turkiyeden biriyle evlenmesini istemem.kaderde varsa olur ama asla boyle bi talebim olmaz illa ordan evlen diye.cunku deger bilmiyorlar gercekten.ceplerinde para altlarinda araba o bar senin bu bar benim sabahlara kadar geziyolar.inanin cok uzuluyorum bu duruma.ve benim cocugumunda buyudunde bu bahsettigimiz genclige benzemesinden cok korkuyorum.inanin hicbisey disardan gozuktugu gibi deil.turkiyeye gelen insanlarin kendilerini oldugundan cok farkli gostermeye calistiklarini sakin unutmayin.nisanlina olan guvenin yokolduysa birdaha gelmesi cok zor.o zaman kesinlikle arkana bile bakma.cunku almanyaya geldiginde kimse olmiycak yaninda.o abla zaten her anini zehir edecek.bosver yol yakinken dondun diye sevin cunku allahin sevgili kuluymussun....