- 2 Kasım 2011
- 256
- -2
- 318
hepinize merhabalar, iyi geceler daha önce açtığım başlıkları az çok biliyorsunuz kızlar, bugün nişanın üstünden 2 hafta geçti ve onlar bize nişan günü bohçalarımızı getirmişlerdi, aradan 2 hafta geçti bu haftada biz götürmek için sözleştik ve bugün götürdük bohçalarımızı, evlerine gittik sanki nişanda hiç okadar tatsızlık çıkmamış gibi gayet normal davranmamıza rağmen kayınvalidem ve görümcelerim soğuk ve mesafeliydi, hatta nişanlım teyzeme ne bir hoşgeldin ne bişey hiç birşey dememiş zaten telefonda bana teyzen gelmesin dedi, bunu da teyzem duymuştu ama yine de geldi, bizi yalnız birakmamak için. herneyse eve geldik babam hiç nişanlım hakkında bu kadar net ve kesin yorumlar yapmamıştı, nişan günü nişanlım babasına bi saygısızlık etti, ben görmezden geldim ama benim babamın bu çok zoruna gitmiş, bugünde biz gittiğimizde kayınvalidem görümcelerimde soğuk ve mesafeli olduğunu görünce bide nişanlımın aileme karşı öyle soğuk davranması benim çok ağırıma gitti, ilk şunu düşündüm, 10 yıl sonra çoluk çoçuğa karıştığımızda belki herşey dahada zor olacak ozaman şimdi zararın neresinden döndersem kardır hesabı mesaj attım şimdi, aynen ne yazdığımı söylüyorum,
yazdım ki; babasına atasına saygı duymayan, evine gelen misafire saygı duymayan, sevdiğine işine geldiği gibi davranan adam ilerde çocuklarınada eşine de pek farksız davranmaz, ben bir hata yaptığımın farkına vardım. zararın neresinden dönersen kardır derler, bundan sonraki zamanını çalmak istemiyorum, bu zamana kadar seninle yaşadığım hiç bir şey umrumda değil, hakkım sana helaldir. yazdım yolladım ve yüzüklerimi çıkardım... daha kendisinden cevap gelmedi yeni msj attım zaten. kızlar sizce ne yapıyorum ben? :S :S :S :S :S
yazdım ki; babasına atasına saygı duymayan, evine gelen misafire saygı duymayan, sevdiğine işine geldiği gibi davranan adam ilerde çocuklarınada eşine de pek farksız davranmaz, ben bir hata yaptığımın farkına vardım. zararın neresinden dönersen kardır derler, bundan sonraki zamanını çalmak istemiyorum, bu zamana kadar seninle yaşadığım hiç bir şey umrumda değil, hakkım sana helaldir. yazdım yolladım ve yüzüklerimi çıkardım... daha kendisinden cevap gelmedi yeni msj attım zaten. kızlar sizce ne yapıyorum ben? :S :S :S :S :S
Son düzenleme: