• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım yüzükleri çıkardım desem:S

burda seni olumusz yonlendirmek istemem tabiki nişan atmak kolay değil. bende nişanlıyım ALLAH korusun oyle bi durumda çok uzulurum. Fakat ben hep şunu düşünüyorum ben bu adamı seviyorum iyide beni mutlu etmezse ben onunla niye bir gelecek planlayayım ki. Herkes geleceğini planlarken mutlu olacağı gunleri hayal etmek ister. Arkadaşım bu adam seni mutlu etmez bence. Ya ne bileyim para mevzularında pintiliğe tahammul edemem dahası bi erkeğe yakıştıramam. Konuşulması bile yanlış gelir bana. Bence sen ne beni ne başkasını dinle sadece kendini dinle yazdıkların sana normal geliyor mu normal bir erkeğin davranışları gibi mi geliyor? Hayat bizim hayatımız kimsenin bizi uzmesine izin vermememiz gerkiyor sende verme

bu dediklerini küpe edicem canım çok saol iyiki varsın

Dİlara bi gelisme yok mu?

Ben de merak ediyorum nasıl sonuçlandı acaba :6:

kızlar annem babam ve ben konuştuk, babam benim fikrimi sordu bende sen nasıl dersen odur babacığım, artık bundan sonra sen ne dersen o dedim, akşam oldu geldiler bize, teyzemde bizim evimizdeydi, nişanlım teyzemden özür diledi elini öptü, babası benim babama biz bu işi bitirmek için gelmedik, bu iş olacak bunu bilin falan dedi, biz bohçalarımızı falan almaya falan gelmedik bu işi bozmak içinde gelmedik dedi, buna karşılık benim babamda dediki; bakın ben zaten bu işe pek razı değildim sadece vicdani açıdan sonradan sorumlu olmamak için sesimi çıkarmadım ama aileler ve çocuklar olarak birbirimize zaman verip nişanlılık durumun anlamını ve gereklerini yerine getirmeye çalışın, çalışalım, ona göre bu iş ya devam etsin olmuyorsa da bitsin, zorlamanın anlamı yoktur dedi babam. şuanda konuşuyoruz nişanlımla ama ben mesafeliyim eskisi kadar çok samimi ve iç içe olmamaya çalışıyorum nişanlımla, çok sıcakta davranmıyorum. Bu şekilde oldu.

Son düzenleme:
kızlar annem babam ve ben konuştuk, babam benim fikrimi sordu bende sen nasıl dersen odur babacığım, artık bundan sonra sen ne dersen o dedim, akşam oldu geldiler bize, teyzemde bizim evimizdeydi, nişanlım teyzemden özür diledi elini öptü, babası benim babama biz bu işi bitirmek için gelmedik, bu iş olacak bunu bilin falan dedi, biz bohçalarımızı falan almaya falan gelmedik bu işi bozmak içinde gelmedik dedi, buna karşılık benim babamda dediki; bakın ben zaten bu işe pek razı değildim sadece vicdani açıdan sonradan sorumlu olmamak için sesimi çıkarmadım ama aileler ve çocuklar olarak birbirimize zaman verip nişanlılık durumun anlamını ve gereklerini yerine getirmeye çalışın, çalışalım, ona göre bu iş ya devam etsin olmuyorsa da bitsin, zorlamanın anlamı yoktur dedi babam. şuanda konuşuyoruz nişanlımla ama ben mesafeliyim eskisi kadar çok samimi ve iç içe olmamaya çalışıyorum nişanlımla, çok sıcakta davranmıyorum. Bu şekilde oldu.

Ne de güzel söylemiş baban. "nişanlılık durumun anlamını ve gereklerini yerine getirmeye çalışın, çalışalım, ona göre bu iş ya devam etsin olmuyorsa da bitsin, zorlamanın anlamı yoktur"
Nişan, evlilik hazırlığı olduğu kadar ailelerin birbirlerini tanıma anlama sürecidir de aynı zamanda.
Nikah gününe kadar hiçbir şeye kesin olarak bakılmamalı bence, her an her şey olabilir. :)
Demiştim ya hayatım sana nasip diye... Yine aynısını diyorum.
Ama hayırlısı ile olur inşallah ne olacaksa.
Ailenin tutumu benim çok hoşuma gitti, ne şanslısın ki böyle yanında duran bir ailen var.
Nişanlının da size karşı bi adım atması hoş olmuş.
Ama bu demek değildir ki hep böyle gidecek...
Gönlümüz gitmesinden yana tabii o ayrı mesele :)
Ama seni bir daha üzerlerse bu şansı tekrar verme olur mu...
Seni bir daha öyle üzmelerine izin verme ne olur...
Sanırım senin yerinde olsam böyle bi durumdan sonra karşı tarafı çok iyi gözlemlemeye çalışırdım, incelerdim her hallerini, tavırlarını.
Çok iyi tanımaya çalışırdım.
Ve nedensiz bir rahatlama hissederdim belki de, 'bakın eserse çeker giderim ha' diyebildiğimden olsa gerek :)
Bir de kendi fikrimi söyleyeceğim, bence nişanlın babasının söylemesiyle teyzenden özür diledi ya da zorlamasıyla bilemeyeceğim.
Bunu yapacak olan insan zaten en başından uğraşırdı senin için diye düşünüyorum.
Biz burada ciddi ciddi dün bohçaları almaya geleceklerini sanıyorduk yani.
Sonuç olarak onlardan gelen adım iyi olmuş güzel olmuş, verdiğin bu şans da hayırlara vesile olur inşallah canım benim.

babası epey yapıcı konuşmuş,senin baban da iyi bi göz dağı vermiş.inşallah bu olay nişanlına iyi bi ders olur,seni kaybetme korkusuyla akıllanır belki.herşey gönlünce olsun cnm

Ne de güzel söylemiş baban. "nişanlılık durumun anlamını ve gereklerini yerine getirmeye çalışın, çalışalım, ona göre bu iş ya devam etsin olmuyorsa da bitsin, zorlamanın anlamı yoktur"
Nişan, evlilik hazırlığı olduğu kadar ailelerin birbirlerini tanıma anlama sürecidir de aynı zamanda.
Nikah gününe kadar hiçbir şeye kesin olarak bakılmamalı bence, her an her şey olabilir. :)
Demiştim ya hayatım sana nasip diye... Yine aynısını diyorum.
Ama hayırlısı ile olur inşallah ne olacaksa.
Ailenin tutumu benim çok hoşuma gitti, ne şanslısın ki böyle yanında duran bir ailen var.
Nişanlının da size karşı bi adım atması hoş olmuş.
Ama bu demek değildir ki hep böyle gidecek...
Gönlümüz gitmesinden yana tabii o ayrı mesele :)
Ama seni bir daha üzerlerse bu şansı tekrar verme olur mu...
Seni bir daha öyle üzmelerine izin verme ne olur...
Sanırım senin yerinde olsam böyle bi durumdan sonra karşı tarafı çok iyi gözlemlemeye çalışırdım, incelerdim her hallerini, tavırlarını.
Çok iyi tanımaya çalışırdım.
Ve nedensiz bir rahatlama hissederdim belki de, 'bakın eserse çeker giderim ha' diyebildiğimden olsa gerek :)
Bir de kendi fikrimi söyleyeceğim, bence nişanlın babasının söylemesiyle teyzenden özür diledi ya da zorlamasıyla bilemeyeceğim.
Bunu yapacak olan insan zaten en başından uğraşırdı senin için diye düşünüyorum.
Biz burada ciddi ciddi dün bohçaları almaya geleceklerini sanıyorduk yani.
Sonuç olarak onlardan gelen adım iyi olmuş güzel olmuş, verdiğin bu şans da hayırlara vesile olur inşallah canım benim.

babası epey yapıcı konuşmuş,senin baban da iyi bi göz dağı vermiş.inşallah bu olay nişanlına iyi bi ders olur,seni kaybetme korkusuyla akıllanır belki.herşey gönlünce olsun cnm

bale papucum canımsın benim sen zaten benim ciğerimi okudun tüm hücrelerime kadar ne hissettiğimi anladın :D senin yerin çok ayrı bende :) düşüncelerin ve yazdıklarını zaten 3-4 kez okuyorum nerdeyse... çok çok teşekkür ederim sana. Allah bin kere razı olsun çok yardımcı oldun bana.
Bende de aynen dediğin gibi bu güzel gelişmeden sonra nedensiz bir rahatlama oldu :) bende ciddi ciddi bu iş bitti ve bohçaları gelip alacaklar ve bitecek bu iş diye beklerken onlar bir atak yaptı aslında öncesinde daha dikkatli davranılsaydı böyle bir atak yapmalarına gerek kalmayacak ve sorunlarda çıkmayacaktı ama neyse demekki bunlarıda görecekmişiz :)

canım diyalog :D Allah razı olsun canım inşallah akıllanır, babam bu ara sürekli anneme diyorki; onlar gelmiyorlar belki ama biz kızımızı vereceğiz sonuçta sen git bak gör iyice araştır bilmeden etmeden tanımadan kızı vermiş olacağız böyle giderse deyip anneme konuşuyordu :) bakalım inş. hakkımda hayırlısı olur,

ben şu sözü çok severim; olacaksa gelir çinden yemenden
olmayacaksa uçar gider elinden... aynen öyle işte :)

canım ıns hayırlısı olur bnde bır ara yuzuk atmıstım sonra tatlıya baglandı olay ıns senın ıcınde hayırlısı ne ıse o olur canımm basta senın aılenı cok tebrık edıyorm

Herseyin tatliya baglandigini duyunca cok sevindim caniim.
Insallah bundan sonra nisanlin hem senin hemde ailenin degerini bilir:16:
Darisi benim basima..

canım ıns hayırlısı olur bnde bır ara yuzuk atmıstım sonra tatlıya baglandı olay ıns senın ıcınde hayırlısı ne ıse o olur canımm basta senın aılenı cok tebrık edıyorm

peki neler değişti yüzük attıp tekrar tatlıya bağlandıktan sonra canım ?

Herseyin tatliya baglandigini duyunca cok sevindim caniim.
Insallah bundan sonra nisanlin hem senin hemde ailenin degerini bilir:16:
Darisi benim basima..

Hayırlısı neyse onu iste canım Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inş. :)
Güzel dileklerin için teşekkürler :)

dilaracım yine neler yaşamışsın.
bi arkadaşın dediği gibi kadınlar kulubünün dizisi gibi oldun seni takip etmeden duramıyoruz :)
ben senin en baştan konularını takip ediyordum, nişanı atmakta doğru adım atmışsın.
ve sen kararlı bir duruş sergilediğin için de nişanlın adam olma yoluna girmiş sanki.
büyüklerin arayı bulması iyi olmuş.
dediğin gibi kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden.
su akar yolunu bulur.
ama kıyamam çok kırılmışsın, çok üzülmüşsün...
inşallah döktüğün göz yaşların mutluluk olarak döner sana.
bende nişanlanmadan önce nişan tarihi konusunda anlaşamamıştık da 2 gün boyunca hiç durmadan ağlamıştım.
ama çok şükür ki herşey yolunda gitti ve nihayet nişanlandık.
eğer kuran okumayı biliyorsan kuran oku, için rahatlar,
hayırlısını dile, Allah hakkında hayırlısını nasip eder inşallah

dilaracım yine neler yaşamışsın.
bi arkadaşın dediği gibi kadınlar kulubünün dizisi gibi oldun seni takip etmeden duramıyoruz :)
ben senin en baştan konularını takip ediyordum, nişanı atmakta doğru adım atmışsın.
ve sen kararlı bir duruş sergilediğin için de nişanlın adam olma yoluna girmiş sanki.
büyüklerin arayı bulması iyi olmuş.
dediğin gibi kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden.
su akar yolunu bulur.
ama kıyamam çok kırılmışsın, çok üzülmüşsün...
inşallah döktüğün göz yaşların mutluluk olarak döner sana.
bende nişanlanmadan önce nişan tarihi konusunda anlaşamamıştık da 2 gün boyunca hiç durmadan ağlamıştım.
ama çok şükür ki herşey yolunda gitti ve nihayet nişanlandık.
eğer kuran okumayı biliyorsan kuran oku, için rahatlar,
hayırlısını dile, Allah hakkında hayırlısını nasip eder inşallah

sorma arkadaşım :) neler oldu okumuşsundur :) ben hatırlamak bile istemiyorum gerisini sen düşün artık :)
Eskiden hep Allahım inşallah onunla bir ömür mutlu olurum diyordum, şimdi Allahım hakkımda hayırlısı ise nasip et diyebiliyorum ancak...
Çok teşekkür ediyorum sana çok çok saolasın yorum yapan Ellerin dertler görmesin inş. :)
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :) amin :)))))))

sorma arkadaşım :) neler oldu okumuşsundur :) ben hatırlamak bile istemiyorum gerisini sen düşün artık :)
Eskiden hep Allahım inşallah onunla bir ömür mutlu olurum diyordum, şimdi Allahım hakkımda hayırlısı ise nasip et diyebiliyorum ancak...
Çok teşekkür ediyorum sana çok çok saolasın yorum yapan Ellerin dertler görmesin inş. :)
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :) amin :)))))))

tabiki önce hayırlısı.
ee şimdi ne durumdasınız?
bu arada nişan sayfasında fotolarım var.

tabiki önce hayırlısı.
ee şimdi ne durumdasınız?
bu arada nişan sayfasında fotolarım var.

idare eder durumdayız ne çok çok iyi ne çok çok kötü, yeni bir konu daha açtım vaktin olduğunda bakarsın :)
nişan sayfasında fotolarım var dedin, ben onlara nasıl bakabilirim, senin sayfanda göremiyorum,

idare eder durumdayız ne çok çok iyi ne çok çok kötü, yeni bir konu daha açtım vaktin olduğunda bakarsın :)
nişan sayfasında fotolarım var dedin, ben onlara nasıl bakabilirim, senin sayfanda göremiyorum,

nişan hazırlıkları sayfasında, 23-24 aralık sözüm nişanım başlıklı sayfasında.

söylediklerinde kırılacak bişey yokki canım emin olabilirsin, şimdi canım biz gaziantepliyiz, onlar trakyalı, babam bana diyorki; ben anneni aldığımda ben ona herşeyi aldım annenler bana bir çöp almadı diye inatt etti bana, sadece nişanlıma düğünde damatlığını alırım okadar dedi, bende çalışmıyorum sonuçta nişanımda normalinde vitrinde çok şık bir takım elbise göstersem bu nasıl? diye. yok ben onu hayatta giymem der burun kıvırır, herşeyi beğenmez, pimpiriklidir, en pahalı markalardan sabri özel, kiğılı vs onların takım elbisesini istiyor, bir keresinde sabri özelde çok şık bir takım elbise beğendim bak bu nasıl dedim fiyatıda 800 tlye yakındı, yok yaa bu ne ben bunu giymem diye burun kıvırdı, ben de onun için kendisinede söyledim nişanda takım elbise almam ama düğünde damatlığını alırım dedim.
konularını daha önce okumuştum ayrıldığını okuyunca eski konularına tekrar baktım ve açıkçası erkek tarafının sana göre daha doğudan olduğunu düşünmüştüm :s doğunun bir bölümünde özellikle erzurum gibi gelin çok kıymetlidir...
ama bunlar o bölümden değiller herhalde diye düşünmüştüm :)
kendini üzme artık yeni hayatını kur biriyle tanış çatır çatır antebe yakışır bir düğün yap :)

Back
X