• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım yüzükleri çıkardım desem:S

Ben sizin bu insanı sevmediginizi düşünüyorum. Sevginiz bittiyse neden nişanlandınızki? Karşı tarafın çok hatası olabilir ama hangi aile mükemmel ki? Ayrıca teyzeniz konusuna gelirsek, mutlaka öncesinde yaşanmış bir şey vardır. Ben büyüklerin bu süreçte bazen biz gençlerden daha cahilce davrandıgını düşünüyorum. Bugün sizin nişanlınızın kusurlarını yüzünüze vururlar yarın bakarsınız aynı hareketi sizin annenize onun damadı yapınca üstünü örterler. Bende nişanlımın halasıyla sorun yaşadım ve resmen haksız oldugunu bile bile üste çıkmaya çalıştı bundan sonra benden gorecegi saygı belli bir seviyede olur. Sadece küçüklermi saygı göstermeli? Bence genclere saygi gostermeyen, bu surecte genclere destek degil kostek olanlar saygiyi yapay gorurler maalesef. Neyse yaaa ben kendi derdime döndüm :) canim sen biraz objektif bakmaya calis. Ve Rabbim hakkina hayirlisini versin. Simdilik zamana birakin

Ben sizin bu insanı sevmediginizi düşünüyorum. Sevginiz bittiyse neden nişanlandınızki? Karşı tarafın çok hatası olabilir ama hangi aile mükemmel ki? Ayrıca teyzeniz konusuna gelirsek, mutlaka öncesinde yaşanmış bir şey vardır. Ben büyüklerin bu süreçte bazen biz gençlerden daha cahilce davrandıgını düşünüyorum. Bugün sizin nişanlınızın kusurlarını yüzünüze vururlar yarın bakarsınız aynı hareketi sizin annenize onun damadı yapınca üstünü örterler. Bende nişanlımın halasıyla sorun yaşadım ve resmen haksız oldugunu bile bile üste çıkmaya çalıştı bundan sonra benden gorecegi saygı belli bir seviyede olur. Sadece küçüklermi saygı göstermeli? Bence genclere saygi gostermeyen, bu surecte genclere destek degil kostek olanlar saygiyi yapay gorurler maalesef. Neyse yaaa ben kendi derdime döndüm :) canim sen biraz objektif bakmaya calis. Ve Rabbim hakkina hayirlisini versin. Simdilik zamana birakin

gerçekten sevmediğimi mi düşünüyorsun ? :S böylemi görünüyor

Keske bende senin gibi guclu olabilsem,
sabah kestirip attim nisani, nisanlimla bugun hiiic gorusmedim,
oglen felan aradi donmedim,
Gecen hafta paket yollamistim ulastimi diye annesini aradim,
belki ulastigi icin aradigini dusunerek ama ulasmamis..
Daha bugun bize hayirli olsuna gelenler oldu, bende ayrildim diyemedim:43:
Ve henuz uzulmeye vaktimde olmadi..
Ozendim valla senin gibi olmaya..

bu açıklamayı yukarıdada yazmıştım aynısını copy paste yapıyorum :)
canım o beni aradı konuşmaya başladık, ben teyzeme neden hoşgeldin demedin yaptığın saygısızlıktır demeye kalmadı bi baktım telefonu yüzüme kapattı, belki şarjı bitmiştir diye denemek için çaldırdım şarjı falan bitmemiş çalıyordu telefonu kendi yüzüme kapatmıştı resmen yoksa geri arardı bende buna karşılık msj atma yoluna gittim yoksa msj atmak banada pek hoş gelmiyor konuşmak daha mantıklı.ama bana başka yol bırakmadı.

pardon canim tamamdir o zaman bu yazdigini fark etmemisim. dedigin gibi sana mesajdan baska bir yol birakmamis. peki hala mi bir yanit yok yani ya :44:

gerçekten sevmediğimi mi düşünüyorsun ? :S böylemi görünüyor

nişan evresinde neler yaşadınız takip etmedim ama bu konunuzu okudugumda acıkcaası verdiğiniz kararı çok takdir ettim. sizin durumunuzdaki bi çok insan "ben ona kaç yılımı verdim" diyerekten bu durumlarda duygusal davranarak evleniyorlar. evlendikten sonra da devam edince nasıl boşanacağım diye kara kara düşünmeye başlıyorlar. forumda da zaten bu tür konularla sıkça karşılaşıyoruz.
çok mantıklı bir karar vermişsin. tebrik ediyorum. güçlü ve geleceği düşünerek hareket eden birisin. seviyorum diyerekten anlık duygularla bu işi sürdürmeme kararı aldın, gerçekten cok mantıklı. sonucta evlilik ilerledikce sevgi yerine saygı kalıyor, saygı kalmazsa da ilşki çığrından çıkıyor.
eminmki doğru insanı bulacaksın, çünkü ne istediğini bilen birisin

Sizi de ailenizi de gönülden tebrik ediyorum. Ayrılık illa ki üzecektir bi süre sonra ama inanın ki zararın neresinden dönülse kardır. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Konunuzu içerik nedeni ile ilgili başlığa taşıyorum.
Lütfen konu açarken doğru yerde olmasına dikkat edelim :34:

Keske bende senin gibi guclu olabilsem,
sabah kestirip attim nisani, nisanlimla bugun hiiic gorusmedim,
oglen felan aradi donmedim,
Gecen hafta paket yollamistim ulastimi diye annesini aradim,
belki ulastigi icin aradigini dusunerek ama ulasmamis..
Daha bugun bize hayirli olsuna gelenler oldu, bende ayrildim diyemedim:43:
Ve henuz uzulmeye vaktimde olmadi..
Ozendim valla senin gibi olmaya..

bende aslında bunu yapabilme cesaretimi nasıl bulduğuma şaşırıyorum ama inanki Allah bir güç veriyor, bende bu sayede bukadar güçlüyüm,
Ben hep Allaha şöyle yalvardırm; Allahım hakkımda hayırlsıysa eğer gözüme gönlüme ondan başkasını gösterme, ama hakkımda hayırlı değilse hayırsız olacaksa gönlümü soğut, dedim, Seviyorum hala çook seviyorum ama saygısızlığa asla boyun eğmeyeceğim için bu kararı aldım, neyse bakalım ilerki günler bize neyi gösterecek, hepsini paylaşacağım, Allah hep yanımızda sadece dua et canım, bende daha hayırlı olsuna gelenlere ayrıldım demedim yüzükleride takmıyorum ama ayrıldık diye bir açıklama da yapmadım.

nişan evresinde neler yaşadınız takip etmedim ama bu konunuzu okudugumda acıkcaası verdiğiniz kararı çok takdir ettim. sizin durumunuzdaki bi çok insan "ben ona kaç yılımı verdim" diyerekten bu durumlarda duygusal davranarak evleniyorlar. evlendikten sonra da devam edince nasıl boşanacağım diye kara kara düşünmeye başlıyorlar. forumda da zaten bu tür konularla sıkça karşılaşıyoruz.
çok mantıklı bir karar vermişsin. tebrik ediyorum. güçlü ve geleceği düşünerek hareket eden birisin. seviyorum diyerekten anlık duygularla bu işi sürdürmeme kararı aldın, gerçekten cok mantıklı. sonucta evlilik ilerledikce sevgi yerine saygı kalıyor, saygı kalmazsa da ilşki çığrından çıkıyor.
eminmki doğru insanı bulacaksın, çünkü ne istediğini bilen birisin

Teşekkür ederim gerçekten çok güzel şeyler yazmışsınız bende aslında bu kararı almadan öncesine kadar "ya kaç yılımı verdim" dedim ama babasına ettiği saygısızlık, teyzeme bi hoşgeldini çok görmesi ve evlerinde gördüğümüz o soğuk ve mesafeli duruş benim bu kararı almama neden oldu babam bile bana dediki; bizim geldiğimizden haberi vardı bi sakallarını bile kesmemiş pantalon kazak giymiş insan gömlek giyer biraz özenir saçlarını kesmemiş bu saygısızlıktır dedi, bu zamana kadar babam benim onun olmamı istememesine rağmen hiç böyle olumsuz konuşmamıştı babam ama ilkkez böyle olumsuz yorum yaptı.yani diyeceğim o ki; kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saymak zorunda.

Sizi de ailenizi de gönülden tebrik ediyorum. Ayrılık illa ki üzecektir bi süre sonra ama inanın ki zararın neresinden dönülse kardır. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Amin canım benim Allah razı olsun teşekkürler.

gecen sene ben de attım hiiiçççç kafana takma dediğin gibi vicdanın rahat olsunn.... çokta iyi etmişsin.. Allah karşına ileride öyle bırını çıkarıyor ki İYİ Kİ... diyorsun... bır hafta once sözüm oldu,hem de görücü usulü tanıstık.. 4 ay flört ettik.. ve yuzuklerımızı taktık. şimdi herşey o kadar güzel ki.. insan arkasına dönüp bakmıyor bile.... şükürler olsun..
salla gitsin sen de. adiler böyleleri. değmezz!

ki şunu da belirteyim ben de 4 yılımı vermiştim... ama bitince bir anda bitiyor. insanın gözü de gönlü de kalmıyor.. illa ki aklına gelıyor,düşünüyorsun,bazen çaresiz kalıyorsun ama yaptığı saygısızlıkları ukalalık ve pislikleri düşündükçe Allah a hamd ediyorsun,geçiyor...hamdolsun...

Disede birkac ay sonra bu durumun ne asamada olacagini merak ediyorum. Dizi takip eder gibi oldum :) bittigine uzulmuyor musun?

bende bir kaç ay sonra ne olacağını merak ediyorum doğrusu, bittiğine üzülüyormusun dersen? şuan birşey hissetmiyorum ama vicdanım çok ama çok rahat bunu net bir şekilde söyleyebilirim canım.

Back
X